Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → iristella
[QUOTE=iristella;558024][B]1.(όταν λέω εγώ ότι όποτε εμφανίζονται οι Uchiha αλλάζει το manga με λέτε fangirl XD).[/B]
2[B].Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.[/B]
[B]3.Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανό το ΕΜS του Sasuke να καταλήξει και αυτό σε Rinnegan και τότε κλαίμε.[/B][/QUOTE]
1. To ένα δεν εξουδετερώνει το άλλο ξέρεις. :P Αλλά με τέτοια εμφάνιση που έκανε ο Madara κι εγώ γίνομαι fangirl.
2. Lol. Indeed.
3. Κι εγώ το φοβάμαι αυτό να σε πω την αλήθεια. Ή φαντάσου το ακόμα και πιο awesome να εναλλάσει ικανότητες.
Jan 26 2012 17:18
Kai → Kamen Tantei Zura
:roar: Θα πάω να βάλω ότι είμαι male, δεν φταίω εγώ που δεν το κοιτάνε.
Jan 26 2012 17:17
Kamen Tantei Zura → Kai
Ναι, βασικά είναι ουδέτερο. Θα μπορούσες να βάλεις και την Hime στο icon.
Jan 26 2012 17:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa
Aυτα ειναι πισω. Τα εχει δειξει και το ανιμε. Η Γιουκι δεν ειναι τελεια, δεν ξερει τι της γινεται, τι θελει καν, ειναι τελειως αδυναμη (ενω εχει τοση δυναμη), δεν μπορει πραγματικα να κανει τιποτα μονη της (σε ολο το μανγκα την κυνηγανε για να κατσει ησυχη γιατι ειναι ενα αχρηστο ζωο) και το μονο που την κανει πρωταγωνιστρια ειναι η απυθμενη αγαπη που εχει για αυτην ο Καναμε.. Η οποια αιτιολογειται πιο κατω στο μανγκα.
Οσο για τον αδερφο του και το τι εγινε.. Αποκαλυφθηκε στο τελευταιο τσαπτερ και εμεινα μ@λακας.. Ασε σου λεω χαμος γινεται, καμια σχεση με τα αρχικα κεφαλαια με τον Rido και σαχλαμαρες.
Jan 26 2012 17:07
Kai → Kamen Tantei Zura
Αυτό φέρνει σε "πιο κοριτσίστικο" ή να βάλω την Barbie τελικά;
Jan 26 2012 17:02
Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™
Exactly, επειδή ο χαρακτήρας της είναι αντιπαθητικός ακριβώς επειδή είναι τόσο "τέλεια". Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ακριβώς της βρίσκουν. Βέβαια κι απ'την άλλη ποτέ δεν πήγα τον Kaname και τον Zero. Τον αδερφό του Zero όμως τον πήγα. Και φυσικά πέθανε, περίεργο. Όπως και τον τύπο του οποίου το σώμα είχε κάνει posses ο θείος του αλλά κι αυτός πάπαλα. Ε, μετά τι να κάστω να διαβάσω/
Jan 26 2012 16:57
Black Kaiser → °•πίΟu-πίΟu•°™
Good one.
Αλλά Bleach είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή.
Jan 26 2012 16:40
Perfect? Η Yuuki? Bitch please, δεν υπαρχει ουτε 1 ατομο που να διαβαζει VK και να μην την μισει..
XD
Jan 26 2012 16:37
Mary Sue=annoying perfect character who is also a bitch.
Ε, Mary Sue-ισε σημαίνει ότι έγινε αυτό το πράγμα η Yuki. Αυτό μόνο. :canthelp:
Jan 26 2012 16:36
Μερυ γουοτ; Δεν ξερω τι λες εσυ, τα τελευταια chapterακια εχουνε κατι επικες εξελιξεις που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο, και φυσικα μετα απο αυτα, ο fangirlισμος μου για τον Ζερο εχει φτασει στο θεο!
Jan 26 2012 16:29
Έλα να μην ακούω κακίες για την Dora.
Το manga έκανα drop όχι το anime. To anime αν και εμετικό στο τέλος το κατάφερα. Το άλλο όμως εκεί που Mary-Sueισε η άλλη το παράτησα. Μπλιαχ!
Jan 26 2012 16:27
Οχι ρε ουτε καν. Απλα να σταματησει το bleach. Απο κει και περα, ακομα και η dora η εξερευνητρια περισσοτερα θα του προσφερει.
PS: do not underestimate the vampire knight (ze manga, για το ανιμε πες οτι θες :Ρ)
Jan 26 2012 16:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed