Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

:tensai:
Jan 30 2012 18:33
Photo

Petran79 → QueenofHearts

ευχαριστω! αφορμη για το preview σταθηκε η νεα συσταση του Review Team, oποτε ειπα να δωσω μια ωθηση γραφοντας ενα review (Sasurai no Shojo Nell, αλλο ενα shojo βασισμενο σε λογοτεχνικο εργο, ριξτου μια ματια) και το preview αυτο. Ειχα βαλει σκοπο εδω και χρονια να δω αυτη τη σειρα, αλλα περιμενα να τη μεταφρασει κανενας ή έστω τo manga. Τελικα μιας και δεν εγινε, στραφηκα στην καλυτερη ποιοτητα μεταγλωττισεων που μπορουσα να βρω. Και ολα αυτα στο τσακ, γιατι λιγες μερες μετα εκλεισε το megavideo. Οι ΑRR δυστηχως μονο ενα επεισοδιο απο καθε σειρα βγαζουν, περισσοτερο για promotion παρα για πληρη μεταφραση. Πλεον αποσυρομαι απο τη συγγραφη reviews/previews.
Jan 30 2012 18:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

[QUOTE=Kenny;559301]Gosenzosama Banbanzai.[/QUOTE] Δες τον, δες τον, ούτε καν ένα ερωτηματικό στο τέλος.
Jan 30 2012 18:28
Photo

QueenofHearts → Kenny

Ε, πως. Είχα κάνει και ένα πέρασμα προς το τέλος της χρονιάς να γράψω τη γνώμη μου για ένα άνιμε-φιδέ που είδα επειδή είχα κρυώσει λίγο. Μου λείπει κι εμένα το φόρουμ αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω τις ίδιες αντοχές στη φασαρία του όσο είχα όταν ήμουν ένα αθώο και ανέμελο νιάτο με ξέπλεκα μαλλιά στον αέρα και τραγουδούσα χαρωπά τα χίπικα τραγούδια μου! Η αγάπη στα άνιμε παραμένει σταθερή και αυτό έχει σημασία, n'est pas?
Jan 30 2012 18:27
Photo

QueenofHearts → MoRmEnGiL

Μιας και σε πέτυχα και εδώ, ας στα πω τα χρόνια πολλά :)
Jan 30 2012 18:24
Photo

Kenny → QueenofHearts

Να τα κάνεις πιο συχνά... μαύρα μάτια κάνουμε κάθε φορά. :if: Κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :P
Jan 30 2012 18:23
Photo

QueenofHearts → Kenny

Kenny μου καλέ κοκκίνισες; Μπράβο, συγχαρητήρια! Πάντα το έλεγα πως είσαι ο ακρογωνιαίος λίθος στο φόρουμ, το ακροκέραμό μας! Ναι, είπα να κάνω ένα πέρασμα for ol'times sake!
Jan 30 2012 18:20
Photo

Kenny → QueenofHearts

Βρε καλώς την (back). :P
Jan 30 2012 18:18
Photo

QueenofHearts → Petran79

Τι ωραίο review του Haikara-san ga Toοru! Μου έχουν λείψει τέτοια παλιά και καλά shojo! ευχαριστώ που μου το θύμισες! Κι εγώ το γέλιο που θα κάναμε αν το είχαν μεταγλωττίσει οι ίδιοι που είχαν κάνει και την Κάντυ σκεφτόμουν!
Jan 30 2012 18:11
Photo

QueenofHearts → Anelis

Καλό μου!!!! *Huggie*
Jan 30 2012 18:08
Photo

QueenofHearts → Night Wizard Seal

Υπέροχο το στυλ του Sensualist! Thank you!
Jan 30 2012 18:06
Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Ανεβασα καποια.
Jan 30 2012 17:44
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Και μια ακόμα μεγάλη παράκληση, το Glory Road των Gillan. Την κανονική βερσιόν με τα 19 κομμάτια παρακαλώ πολύ (Glory road , for Gillan fans) [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Glory_Road_(album)]Glory Road (album) - Wikipedia, the free encyclopedia[/url] Απολαυστικός δίσκος όσο έχω ακούσει (δεν βρήκα ολόκληρη έκδοση). Δυνατός, με πολύ καλά ρίφς και ωραία πλήκτρα.
Jan 30 2012 17:15
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να ξέρω ποιος αστόχησε. Γενικά ρωτάω ονόματα ρε. Δεν μου πολυαρέσει το απρόσωπο.
Jan 30 2012 17:03
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

[S]Osama Bin Laden[/S]. Δεν έχω θέμα να σου πω, αλλά πως και έτσι; :P
Jan 30 2012 17:01