Community Status Updates
Night Wizard Seal → QueenofHearts
:hahaha: 'Ελα να πάμε παρέα.
Btw, πριν από αυτόν είχα τον Kusuri Uri, οπότε καταλαβαίνεις...
Μια αμαρτία είμαι ο άτιμος. :hahaha:
Jan 30 2012 19:21
QueenofHearts → Night Wizard Seal
Απαπα κι αυτός ο Atsushi Sakurai... θ'ανεβώ στις βουνοκορφές να φωνάζω τ'όνομά του!
Jan 30 2012 19:18
Lord Leon → Kenny
Τενκιου μπος. Και οι αντρικοι μου πάνε, αλλα τα βυζακια ειναι εγγυηση οτι θα ζησεις λιγο παραπανω στο παιχνιδι, και οτι θαρθουν και κανα δυο να διαβασουν το μανγκα.:gotit:
Jan 30 2012 19:14
Lord Leon → Yojimbo
Μην αγχωνεσαι. Για εμφαση ηταν. Απλώς βλέπω οτι πολύς κοσμος κανει αγωνα να μην παρεκτραπει σε ενα ευαισθητο θεμα, και ειναι λιγο αδικο να σαρκαζουμε.
Jan 30 2012 19:07
Kenny → Lord Leon
Oh yes, μ' άρεσε πολύ το RP. Ειδικά οι εικόνες με το αλλαγμένο κείμενο.
Και στο προηγούμενο με τη Moka έγραφες με πάθος. Σου πάνε οι γυναικείοι χαρακτήρες. :P
Jan 30 2012 19:07
Lord Leon → Kenny
μπα μην μπεις στον κοπο. χεστηκα για τους ποντους, απλώς κάτι μεσα μου κρασαρε :hihi2:. Αστο ετσι εχει πιο πολυ πλακα το καμενο λαμπιονι.
Μιας και σε βρηκα προχειρο θυμηθηκα κατι. Εμεινες ευχαριστημενος απο την εμιρου, ή τζαμπα πινω; :hihi2:
Jan 30 2012 19:04
Kenny → Lord Leon
Μιλάς γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/557811-post61210.html"]αυτό το post[/URL], σωστά;
Όντως ένα μέλος πήγε να σου δώσει θετικό rep γι' αυτό το post, αλλά δεν ξέρω πως (server had a hiccup? :hihi2:) αντί να πάρεις 15 πόντους πήρες 0.
Oh well, σου προσθέτω 15 manually.
Jan 30 2012 19:00
Kenny → Lord Leon
Woot? Πώς έγινε αυτό;
Gimme a second, θα το κοιτάξω από το admincp...
Jan 30 2012 18:57
Lord Leon → Kenny
δεν καταλαβα, μαλλον δεν εννοούμε το ίδιο. Εννοω οτι στο cp μου εχω ενα σχολιο με ρεπ που ειναι γκρι. Αυτο νομιζα οτι δειχνει το ειδος του ρεπ και οχι το ρεπ του χρηστη. λαθος έκανα;
Jan 30 2012 18:49
QueenofHearts → Petran79
Ναι, μας έχουν πάει πάρα πολύ πίσω με όλο αυτό το κυνήγι μαγισσών που έχει στηθεί, ειδικά όσων αφορά τα πιο ιδιαίτερα και σπάνια anime/manga /soundtracks που δεν τα βρίσκει κανείς σε torrent. Κρίμα που αποσύρεσαι! Πάντα μου άρεσαν τα reviews και οι προτάσεις σου γιατί τα retro anime έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ως παιδί των 80s! To συγκεκριμένο είχα ψάξει κι εγώ πολύ να το βρω πριν μερικά χρόνια και είχα την ελπίδα με τον καιρό πως θα εμφανιστεί από κάπου όπως είχε συμβεί και με άλλα. Θα δω και αυτό που μου αναφέρεις και ευχαριστώ για την πρόταση!
Jan 30 2012 18:49
Kenny → Lord Leon
[QUOTE]mu?[/QUOTE]LOL! :hihi2:
Γκρίζο κουτάκι σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει 0 έως 9 rep points. Πιο κάτω από αυτό κοκκινίζει, πιο πάνω από αυτό πρασινίζει.
Jan 30 2012 18:42
Lord Leon → Kenny
Μια ερωτησούλα, γιατι με εχει φαει. Το πρασινο λαμπακι ειναι θετικό ρεπ. το κοκκινο ειναι αρνητικο. Το καμμενο τι ειναι; mu?
Jan 30 2012 18:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed