Community Status Updates
Botsun → iristella
Ίσως,να ψειρίζω την μαϊμού,αλλά τεσπά...
[QUOTE]Τώρα βέβαια τον σκοπό του thread δεν τον καταλαβαίνω ούτε και εγώ. Τίθενται κάποια ερωτήματα αλλά δεν βλέπω να παίρνουν απάντηση και τα πνεύματα συνεχως ανεβαίνουν.[/QUOTE]
Αν τα ερωτήματα,που θέτονται στο thread για την ύπαρξη ή όχι του Θεού,της εξέλιξης και λοιπών υπαρξιακών αναζητήσεων,δεχόντουσαν κατατοπιστικές απαντήσεις,με στέρεα επιχειρήματα σ'ένα anime site,τότε μάλλον θα'χαν ήδη απαντηθεί προ αιώνων....
Jan 30 2012 15:17
Kalamaris → mono
0__0 οκεεεει ειναι και αυτος ενας τροπος αντιμετοπισης της καταστασης υποθετω.......
Jan 30 2012 15:14
Botsun → Babba
Sensei,τώρα κατάλαβα τι δείχνει το avatar σου ! XD
Επίσης,κατέβασα από τους AWMN,το Mushishi και το Juuousei.
Θεωρώ,πως πρέπει να σου/σας δώσω συγχαρητήρια για την ποιότητα,των αρχείων και των υποτίτλων.
Jan 30 2012 15:13
mono → Kalamaris
Το γεγονός ότι βλέπουμε διαφορετικά μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι διαστρεβλώνω κάτι. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα αλλά σέβομαι την προοπτική σου.
Jan 30 2012 15:10
Kalamaris → mono
Συζηταγαμε για το αν εκανε καλα που ζητουσε διευκρηνησεις?Ο τυπας ειρωνευοταν τους παντες για να πουλησει μουρη και στη συνεχεια ελεγε ξεκαθαρα οτι ηρθε με σκοπο να προσβαλει.Λογικο να ξεκινησει flame war.Μην τα ισοπεδονουμε ολα.....
Jan 30 2012 15:05
Maya-chan → OdyMonaxos
ΟΚ, καλή όρεξη. Κι αφού είσαι Μόναχο, με τόσα λουκάνικα και αλλαντικά, ούτε που θα έπρεπε να το σκέφτεσαι το παστίτσιο. :P
Jan 30 2012 15:00
OdyMonaxos → Maya-chan
Μπάι μπάι, παώ στοι φοιτητικό εστιατόριο :P Καλές μαγειρικές!!
Jan 30 2012 14:53
Maya-chan → OdyMonaxos
Δεν έχει καμιά καλή κοντά μου. Γι αυτό θέλω να φτιάξω. Ένα ταψί, βρασμένα μακαρόνια, κιμάς και μπεσαμέλ έτοιμα, τα στρώνεις το ένα πάνω στο άλλο και ψήσιμο. Πόσο μπορεί να το καταστρέψω πια?
Jan 30 2012 14:47
OdyMonaxos → Maya-chan
Χάρηκα!! Οδυσσέα με λένε. Αθήνα έμενες; Καλό κουράγιο κάτω, και αν θες παστίτσιο πήγαινε σε καμιά ταβέρνα :P Εσύ μπορείς.
Jan 30 2012 14:40
Warchief → Osama Bin Laden
Τα γράφω εδώ για να μην εκτροχιαστεί κι άλλο το thread.
Η συζήτηση δεν εξελίσσεται πάντα. Γι'αυτό είναι χρήσιμες οι ερωτήσεις. Και αυτή είναι η συμμετοχή μου. Από πότε δεν έχει αξία η αιτιολόγηση; Δεν είναι δυνατό σε μια συζήτηση ενηλίκων να λες ή γράφεις κάτι (που ήταν ηλίθιο, μεταξύ μας) και να περιμένεις να το δεχτούμε σαν "άποψη" χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση.
Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον τρόπο που επιλέγω να γράφω όταν απευθύνομαι σε συγκεκριμένους χρήστες.
Jan 30 2012 14:39
Maya-chan → OdyMonaxos
Α, έτσι. Μπράβο στη γατούλα, να φέρνει τιμή στο όνομα! Αν και τόσο hardcore εγώ δεν είμαι. :P
Εσένα πως σε λένε κανονικά?
Ναι, Κρήτη, μηχανικός υπολογιστών στα Χανιά. Κι επειδή κι αυτό δεν είναι μικρή απόσταση από το σπίτι, σε καταλαβαίνω καλύτερα από όσο νομίζεις στο θέμα της απαγορευμένης λέξης. ;)
Jan 30 2012 14:31
OdyMonaxos → Kenny
Ξέχασες το Θεό που έχουμε δει στο φόρουμ. Τυφλός εκδικητής που δολοφονήθηκε. :P
Jan 30 2012 14:25
Kaidou → SupG18
Αυτο που λες.Και οτι τα shounen ειναι για το ευρυ κοινο,δεν εχουν ουτε βαθυστοχαστρο νοημα,ουτε φιλοσοφικες αρλουμπες.Σου πετανε 156 μαχες,καμια 10αρια συγκινητικες σκηνες και ιδου.Ετοιμο το shounen.Πανω κατω ολα τα shounen ετσι ειναι.
Απο την στιγμη που τα shounen ειναι τοσο ομοια,τοτε ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι αν το ευρυ κοινο προτιμησε το OP αντι των αλλων,τοτε το One Piece ειναι καλυτερο απο τα αλλα.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος :P
Jan 30 2012 14:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed