Community Status Updates
Maya-chan → OdyMonaxos
Για να το συζητάω τόσο τι νομίζεις? :P
Αν και το ζουμί από κρέας με φιδέ με βάζει σε δίλημμα. <3
Jan 31 2012 22:56
OdyMonaxos → LuluChan92
Δεν λυπάσαι, ε; Τι καλή. Σου εύχομαι υγεία και μακροημέρευση στο Άγιο Όρος.
Καλά θυμάμαι πως ο Λέλουτς είναι γκέι;
You bloody stalker...
Jan 31 2012 22:54
LuluChan92 → OdyMonaxos
Λυπάμαι πολύ για την τραυματική (sic) εμπειρία σου. Ή μάλλον όχι. :P Αν υπάρχει περίπτωση να σε παρηγορήσει η διευκρίνησή μου, ο τόνος πάει στην παραλήγουσα (Λούλου) και βγαίνει από το Lelouch (Λελούς), έκλεψα το όνομα από τον πρωταγωνιστή του Code Geass. Και αντιπαθώ αφάνταστα τη μικρή Λουλού, τα απαίσια κοτσίδια της και το κόκκινο φορεματάκι της (αλλά λατρεύω τα κόκκινα φορέματα γενικά).
Μην ανησυχείς, ακόμα κι αν δεν το καταλάβαινα από το username σου, έχω πετύχει διευκρινιστικό post σου επί του θέματος. :D
Jan 31 2012 22:48
Botsun → mono
Ξέρεις,τα κλασσικά:εξεταστική,anime//gr,4chan σε ενέσιμη μορφή και 9gag σε δισκίο.
Jan 31 2012 22:45
OdyMonaxos → zoro77
Ναι, τόσα είχε βάλει, πάντως πέναλτυ περισσότερα από 4 νομίζω. 5 ή 6. Το κακό με αυτόν είναι πως όταν δε πιέζει η δεν σκοράρει απλά δεν υπάρχει.
Jan 31 2012 22:45
OdyMonaxos → LuluChan92
Από τότε που στο σχολείο είχαμε παίξει το κλασσικό παιχνίδι "μάντεψε ποιος είσαι" που σε στήνουν με την πλάτη στον πίνακα, γράφουν το όνομα μιας προσωπικότητας και πρέπει να το βρεις, από τότε που εκείνη η #%^*()__)*^$ καθηγήτρια είχε βάλει εμένα μικρή Λουλού, γίνομαι λίγο ευερέθιστος όταν το ακούω. Και όχι, δεν εννοώ πως έχω σηκωμάρες.
Χάρηκα. Όπως κατάλαβες, Οδυσσέας. (Μερικοί δεν το καταλαβαίνουν... Ούφ!!!)
Jan 31 2012 22:42
LuluChan92 → OdyMonaxos
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΕ!!!
Μαρία με βάφτισαν. Αλλά στο κυβερνοχώρο κυκλοφορώ ως Lulu.
Jan 31 2012 22:36
OdyMonaxos → LuluChan92
Θα επιστρέψω και σύντομα στην Αθήνα για φροντισμένη επιθεώρηση. Γυάλισε τα κουμπιά και τις μπότες σου φαντάρε :P
Πως σε λένε ρε;
Jan 31 2012 22:34
zoro77 → OdyMonaxos
Κοιτα συμφωνω οτι αν ηταν καποιος αλλος ισως να κανε περισσοτερα αλλα 13 γκολ εβαλε και τα 4 ηταν πεναλτι.:P Και μαλιστα μερικες ηταν γκολαρες.(μακρινα με το αδυναμο ποδι, ψαλιδακι κλπ)
Βασικα κοιτα ισως αν ηταν αλλος προπονητης να μην τον εβαζε 11αδα. Και θα χε και δικιο.Για μενα πρεπει να θεωρειται κωλοφαδος γιατι τo στοιχειο αυτο του πρεσινγκ και της αντοχης του ειναι πολυ σημαντικο στο συστhμα του Βαλβερδε. Οποτε ναι για μενα πρεπει να του αναψει λαμπαδες γιατι οντως κατι αξιοσημειωτο στην ντριμπλα ή στην καθετη πασα δεν εχει!
Καλα με τον Αριελ δεν τιθεται θεμα συγκρισης xD
Jan 31 2012 22:30
LuluChan92 → OdyMonaxos
Τότε θα φροντίσω να σε κρατάω ενήμερο σχετικά με τον πρόοδό μου επί του θέματος, Ody-sensei. :P
Jan 31 2012 22:29
OdyMonaxos → LuluChan92
Πολύ σωστή!!! Έτσι πρέπει αγαπητή, να τις λατρεύεις και να τις τιμάς. Θα χαρώ πολύ με τις προόδους σου. Μην με απογοητεύσεις!!!
Jan 31 2012 22:27
OdyMonaxos → zoro77
Μάλλον του βγήκαν λαχεία οι λύσεις ανάγκης ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ. Οι επιλογές του με προβληματίζουν. Ο Φουστέρ ούτε πέρσι μου άρεσε, βάσει επίδοσης της ομάδας θα 'πρεπε να κάνει παπάδες, όχι 3 γκολ και μια ή 2 ασσίστ. Τα περισσότερα από πέναλτυ άλλων τα 'χε βάλει. Γενικά ήταν αόρατος στο γήπεδο και κυρίως τον παραμελούσαν. Βέβαια πιέζει. Αλλά ούτε δημιουργία, ούτε τρίπλα, ούτε τίποτα. Ο Ιμπαγάσα απ' την άλλη διδάσκει πως παίζει σήμερα ο μέσος.
Jan 31 2012 22:23
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δυστυχώς δεν έτυχε...! Ωστόσο επειδή λατρεύω τις ζαρτιέρες λέω να πάρω μερικά σετάκια για κάθε μέρα, έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να φορέσει κανείς ζαρτιέρες! :P
Jan 31 2012 22:22
zoro77 → OdyMonaxos
Ναι αλλα μπορει 2-3 μεταγραφες(Ουρταδο-Οσκαρ-Γεστε) να μην του πιασαν αλλα αυτο που εχει καταφερει να κανε εσωτερικες μεταγραφες ειναι αξιοθαυμαστο. Ο μιραλλας δεν θα ταν αυτος που ταν τωρα. Περσι ηταν για εναλλακτικη και ξαφνικα εκανε το ξεπεταγμα και εγινε απο το πουθενα το ''αστερι'' μας. Ο Μοδεστο ξαφνικα βγηκε αμυντικος χαφ! Ο Μανιατης που ειναι ο πιο σταθερος του Ολυμπιακου απο τον Βαλβερδε παλι εγινε η δουλεια που τον εβαλε στα χαφ και βγαινει λαχειο/ Ο Φετφατζιδης ισως να μην επαιρνε την ευκαιρια του περσι απο αλλον προπονητη. Ο Χολεμπας φετος εχει γινει ΑΛΛΟΣ ποδοσφαιριστης!! Πραγματικα η εξελιξη του ειναι απιστευτη και εχει γινει ενα πολυ καλο μπακ χαφ. Δεν λεω οτι ο Βαλβερδε ειναι αυτος που τα κανε ολα αυτα. Αν δεν εχει θεληση ο ποδοσφαιριστης δεν γινεται τιποτα. Σιγουρα ομως επαιξε καθοριστικο ρολο.
Ο φουστερ παντως περσι ηταν απο τους καλυτερους., Φετος εχει πολλους τραυματισμους γι αυτο δεν εχει φανει. Και για τον Γεστε δεν γινεται να κατηγορηθει. Ο Γεστε ηταν φοβερος παιχτης και ακομα τωρα ξερει μπαλα και τον ξεραμε πριν τον φερει ο βαλβερδε. Το οτι κατρακυλησε στα 30-31 δεν νομιζω να φταιει σε κατι ο προπονητης που μαλιστα τον εμπιστευοταν!
Εχει κανει και ο λαθη ο μερμηγκας εννοειται και με περιπτωσεις παιχτων(και ελληνων) αλλα πιστευω οτι αν δει καποιον να δουλευει σοβαρα δεν θα τον αδικησει! Οπως εγινε με Μανιατη πχ.
Jan 31 2012 22:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed