Community Status Updates
Dio Brando → BloodyPrincess
Kοιμησου γτ εισαι και μικρη:P
Να διαβαζεις μεχρι τα χαραματα,παρασκευες και σαββατα.
Feb 01 2012 00:31
OdyMonaxos → LuluChan92
Πακέτοοο. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό, ειδικά για ασιατικές σπουδές που έχουν δυνατότητες. Το λιμάνι στον Πειραιά για ποιους δουλεύει;;;
Πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις αν δώσεις;
Ειλικρινά, πως άντεξες έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα;
Feb 01 2012 00:29
OdyMonaxos → LuluChan92
Πακέτοοο. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό, ειδικά για ασιατικές σπουδές που έχουν δυνατότητες. Το λιμάνι στον Πειραιά για ποιους δουλεύει;;;
Πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις αν δώσεις;
Ειλικρινά, πως άντεξες έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα;
Feb 01 2012 00:28
Kenny → OdyMonaxos
Κι έπειτα από κάμποσες αποτυχημένες απόπειρες να το ανεβάσω (το upload μου τον παίρνει), it's finally up. Enjoy.
-link removed-
Feb 01 2012 00:25
LuluChan92 → OdyMonaxos
Ψυχολογική υποστήριξη, aka ενθάρρυνση και παροχή οποιασδήποτε βοήθειας από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μιλάς για κάτι που θες και αγαπάς και οι γονείς δε σε παίρνουν στα σοβαρά, λες και είσαι στο νηπιαγωγείο και θα θες να κάνεις κάτι άλλο μέχρι την επόμενη βδομάδα.
Οι παλιές μου εξετάσεις είναι από Τεχνολογική με μάθημα επιλογής τη Βιολογία, ενώ θέλω να χτυπήσω 1ο πεδίο. Οπότε όχι, οι προηγούμενες εξετάσεις μου είναι άχρηστες.
Feb 01 2012 00:21
BloodyPrincess → Dio Brando
omg 9ελω να το δωωω!!! :wooi2:
καλα,λεγε μου τετοια να μην κοιμαμαι το βραδυ και να κα9ομαι και να διαβαζω μεχρι τα χαραματα! ;Ρ
Feb 01 2012 00:10
OdyMonaxos → LuluChan92
Τι εννοείς, ψυχολογική στήριξη;
Τι σχολή θες να περάσεις; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τις παλιές σου εξετάσεις; (Έχω καλομάθει από το Abitur που είναι εφ' όρου ζωής)
Jan 31 2012 23:59
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δεν έχω ιδέα. Σταμάτησα πλέον να στέλνω βιογραφικά, αφού δεν έβλεπα μέλλον. Μέχρι και για το ενδεχόμενο να ξαναδώσω Πανελλήνιες ετοιμάζομαι (πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες) εφόσον με το αντικείμενο που μ'ενδιαφέρει δεν έχω την υποστήριξη που χρειάζομαι (οικονομική ή/και ψυχολογική).
Jan 31 2012 23:54
OdyMonaxos → LuluChan92
Η παλιά μου alma mater είναι στη Συγγρού!!! :P
Και, πως θα βγεις απ' το τριπάκι του τίποτα;
Jan 31 2012 23:50
LuluChan92 → OdyMonaxos
LOL, δε θα πήγαινα ν'αναζητήσω εργασία στη Συγγρού πάντως!... Αν και η απελπισία έχει ταλέντο να οδηγεί σε παράξενους δρόμους καμιά φορά! :P
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, το μόνο που δε θέλω να κάνω είναι να μοιράζω διαφημιστικά στο δρόμο (για πολλούς και διάφορους προφανείς λόγους).
Jan 31 2012 23:44
Kamui → OdyMonaxos
I'll check them out.
Επίσης ψίνομαι τρομερά για Jethro tull.
A gift:[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rxnyzvZyNpg[/YOUTUBE][URL="http://www.youtube.com/watch?v=rxnyzvZyNpg"][/URL]
Jan 31 2012 23:43
Kenny → LuluChan92
Όχι ντάξει, κανένα πρόβλημα, και πολύ καλά κάνεις, απλά μου ήρθε λίγο ξαφνικό. :P
Jan 31 2012 23:36
OdyMonaxos → LuluChan92
Καλά κι εγώ μανταλάκιας είμαι. Δοκίμασε καλύτερα πάντως, ίσως τα καταφέρεις. Στη χειρότερη υπάρχει και το CadU, με το προσωπικό να κλαττάρει και να στρογγυλοκάθεται έτσι και τα βρει σκούρα. :P
Περίμενα να ακούσω τίποτα πιο τραβηγμένο από το στάνταρ σερβιτοριλίκι πάντως.
Jan 31 2012 23:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed