Community Status Updates
Sakura!!! → Trivia Spitting Monster
"Όσο για τη μάϊνα, είμαι σίγουρη πως έχει σχέση με το φόνο. Μήπως ήταν αυτόπτης μάρτυρας και επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος; Και το Rei είναι παρατσούκλι του Reiko, έτσι; Έτσι εξηγείται και η αποστροφή της θείας για το πουλί. (Το οποίο πώς βρέθηκε στο σπίτι "
Δεν κατάλαβα την αποστροφή της θείας για το πουλί.. εξηγείς λίγο? χεχε
Jan 31 2012 21:44
LuluChan92 → OdyMonaxos
Θράσος... ΟΚ, το δέχομαι! Απλά δε θεωρώ ντροπή το να διαβάζω διάφορα είδη manga και να σχολιάζω, εδώ διαβάζω yaoi, στο ecchi θα κολλήσω??? Ας εμφανίζομαι και λίγο διαλλακτική, δεν πειράζει!
Jan 31 2012 21:40
OdyMonaxos → zoro77
Ισπανούς και βαριά παίκτες που ήξερε από την Ισπανία, όχι Λούτσους κτλ. Ο μόνος παίκτης που θυμάμαι να του βγήκε του ανθρώπου είναι ο Ιμπαγάσα. Οι άλλοι πρόσφατοι που σας βγήκαν ήταν ο Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χολέμπας κυρίως. Και δεν νομίζω να πρότεινε αυτός παίκτη τώρα. Κακός προπονητής δεν είναι, αλλά με κάτι Ορμπάιθ, Γέστε, Ουρτάδο, Φουστέρ, Όσκαρ, θέλει προσοχή στη στελέχωση.
Jan 31 2012 21:32
OdyMonaxos → Kamui
Ποιος απ τους 2; Ο μπαστουνόβλαχος-on-fire Akkerman ή ο μουρλός ο van Leer; Ο Akkerman είναι και ο υπεύθυνος για την ακουστική-μεσαιωνική όψη τους πάντως. Πολυσχιδής.
Jan 31 2012 21:31
Dio Brando → BloodyPrincess
Εκει που θα πας τωρα ειναι πολυ καλο αλλα δεν συγκρινετε με αυτο που ακολουθει πιο μετα.
Jan 31 2012 21:30
Kamui → OdyMonaxos
Εκεί είπε κατάλυψη, είναι πιο κοντά ο όρος, κατάκτηση ξεφεύγει πολύ.
Ακόμα δεν έχω ακούσει τον τρίτο, και αντί για το τέταρτο κατέβασα το hamburger concert.
Αν είναι τόσο καλό θα το ακούσω κι εκείνο πάντως.
Το σίγουρο είναι οτι η μουσική τους είναι καταπληκτική.
Επιτέλους απελευθερώνομαι απο το jammαρισμα με τις ρυθμικές κιθάρες και τα drums στη metal, και ευχαριστιέσαι μπάσο και αρμονία.
Ο δε κύριος φαβορίτας είναι όλα τα λεφτά.
Jan 31 2012 21:28
BloodyPrincess → Dio Brando
γιατι παντα ολοι μου λενε οτι ειμαι ενα βημα πισω και οταν φτανω στο σημειο οπου ειναι και αυτοι τιποτα? :unlucky:
Jan 31 2012 21:28
OdyMonaxos → LuluChan92
Άλλο το να μην κρύβεσαι, και άλλο το να φανερώνεσαι. Το ένα θέλει αδιαφορία ενώ τ' άλλο θράσος.
Θέλει η -άνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει πάντως; :P Πως και τόσο έντονα;
Jan 31 2012 21:25
Εισαι πολυ πισω.Μεατ απο το chapter 300 κατι.Εκει αρχιζει ο χαμος.
Jan 31 2012 21:23
OdyMonaxos → Kamui
Αυτά τα παιχνίδια της Αγγλίας είναι all time classic. Αλλά δεν είναι δα και κατάκτηση ή απόπειρα.
Το 2ο προσωπικά μ' αρέσει και για τα ήρεμα πράματα. Focus II, Moving waves. Το 4ο είναι το φοβερό πάντως.
Jan 31 2012 21:23
LuluChan92 → OdyMonaxos
Χαχαχαχαχα, ευχαριστώ πολύ! Το ότι είμαι γενικά pervert δε γίνεται να το κρύψω, οπότε γιατί να μπω στον κόπο? :P
Jan 31 2012 21:22
Ηταν τα Χριστουγεννα:P
To OP ειναι επος πραγματικα.Ειδικα απο ενα σημειο και επειτα.
Jan 31 2012 21:18
Kamui → OdyMonaxos
Στην εποχή meiji η Ιαπωνία δεχόταν επιροές απο πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις στην εσωτερική πολιτική.
Oι άγγλοι ήταν αυτοί που στήριξαν τη δημιουργία της Ιαπωνικής αυτοκρατορίας και δε χρησιμοποίησαν και τα πιο ειρινικά μέσα.
Οι Γάλλοι για να τους πάνε κόντρα πήγαν με την άλλη παράταξη των Ιαπώνων (αυτοί που ήταν εναντίων της σύγχρονης αυτοκρατορίας, aka edo republic και πριν) αλλά περιτό να πω πως για να παρέμεινε η αυτοκρατορία στην εξουσία, αυτοί επικράτησαν και ουσιαστικά κινούσαν τα νήματα για αρκετό καιρό.
Επίσης στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο οι Άγγλοι ήταν που βοήθησαν τους Ιάπωνες στις εξτρατείες στην Κίνα.
Βέβαια δεν αποτέλεσε ξεκάθαρα αγγλική αποικία, γι αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "περίπου".
Αν θες τσέκαρε και το anime που πρότεινα στη Fallen.
Υ.Γ.Άκουσα Focus.
Θεϊκό το πρώτο album.
Το δεύτερο λίγο παθητικό το βρήκα, αν εξαιρέσουμε το ασυναγώνιστο hocus pocus.
Jan 31 2012 21:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed