Community Status Updates
LuluChan92 → OdyMonaxos
Που σημαίνει ότι εκτός από πωλήτρια σε μαγαζί με ρούχα δε μένουν και πολλές άλλες επιλογές.
Jan 31 2012 23:34
LuluChan92 → OdyMonaxos
Έχουν αντίρρηση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σερβιτοριλίκι, λάντζα και μεταμεσονύχτια διασκέδαση. Συνήθεις δικαιολογίες τα περίεργα ωράρια και η ιδιότητά μου ως klutz. Άλλη μια πηγή απίστευτου σιχτιρίσματος από μέρους μου.
Jan 31 2012 23:31
OdyMonaxos → LuluChan92
Γιατί, τι δουλειά θα πιανες και δεν θα ενέκριναν οι δικοί σου;
Jan 31 2012 23:23
LuluChan92 → OdyMonaxos
Πέρα από το λιώσιμο και το σιχτίρισμα (ειδικά το 2ο το 'χω σαν τη βραδινή προσευχή ένα πράγμα), ασχολούμαι με το στίβο. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχω περάσει από εκπαίδευση σε τηλεφωνικό κέντρο, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω μια εργασία την οποία θα μπορούσαν να εγκρίνουν οι δικοί μου, οπότε είμαι άεργη.
Jan 31 2012 23:20
OdyMonaxos → LuluChan92
Πακέτο. Εμείς εδώ πάντως έχουμε τμήμα Japanologie. Δουλεύεις κάπου ή κάνεις κάτι άλλο πέρα απ' το να λιώνεις και να συχτιρίζεις;
Jan 31 2012 23:14
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δεν σπουδάζω. Κρίμα γιατί τώρα δεν έχω κάτι mentally challenging ν'ασχολούμαι (εκτός από την ανάγνωση βιβλίων/manga και τα anime φυσικά). Θέλω ν'ασχοληθώ με Ασιατικές σπουδές αλλά φυσικά στην Ελλάδα δε γίνεται τίποτα σωστά, τα σχετικά τμήματα δεν λένε ν'ανοίξουν οπότε έχω πάρει τον π**λο από τότε που αποφοίτησα από το Λύκειο.
Jan 31 2012 23:11
OdyMonaxos → LuluChan92
Ξέρω τι σου λέω, θα καταρρεύσει το yaoi όνειρό σου εκεί. Αν θες ωραία σκηνικά, έχουμε το Γκλόκενμπαχ.
Τι σπουδάζεις ρε μούτρο;
Jan 31 2012 23:07
Maya-chan → OdyMonaxos
Ε, μακαρόνι είναι. Πίστεψέ με, το κρέας δίνει άλλη γεύση στο ζουμί. Και με λίγο (πολύ) λεμόνι μέσα στη σούπα γίνεται όνειρο.
Βέβαια σπίτι μου αυτό το έχουμε για γιορτινό φαγητό κυρίως.
Jan 31 2012 23:04
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δυστυχώς το Άγιον Όρος δε δέχεται γυναίκες. Κρίμα γιατί έχει ερημιά, έχει φύση, έχει κελιά (μοναστήρια γαρ), οπότε θα μπορούσαν να παιχτούν πολλά σεξουαλικά παιχνίδια για κάθε είδους φετίχ. Προς το παρόν ζήτημα να ευχαριστιούνται οι gay παπάδες λίγο al fresco sex με θέα τη θάλασσα.
Δεν σε stalkάρω, ωστόσο αν δω ότι οι δραστηριότητές σου περνούν συχνά από το οπτικό μου πεδίο, τότε I'll be keeping an eye on you πού και πού.
Jan 31 2012 23:02
OdyMonaxos → Maya-chan
Φιδέ; Μόνο όταν ήμουν άρρωστος, αλλά κάνει τις αρρώστιες κομμάτι απολαυστικές. Καλύτερα από κότα και λαχανικά το ζουμί, όχι κρέας.
Jan 31 2012 22:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed