Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
darthsirios
arigato gozaimasu!!!!
ειναι 2η φορα που ντυνομαι νελ :P
kai h nel eiinai h agaphmenh mou.
elega na kanw kai released form
Oct 29 2009 12:25
darthsirios
→
Lucy-Nyu
το πρωτο πραγμα που παρατιρισα ηταν η Nel γιατι είναι η αγαπημενη μου απο το Bleach universe και μπορω να πω εμινα άναυδος....:lovulovu::riiight:
Oct 29 2009 12:22
Lucy-Nyu
→
DoB
αχ δεν θυμαμαι νομιζω μεχρι εκει που η ταρανε γραφτηκε σε μια σχολη χωρου...και θυμαμαι πως σε καποια φαση χωρισε το αγορι της
Oct 28 2009 22:25
Nimo-chi
→
Lucy-Nyu
Και όμως να που ήταν win! Για να το ετοιμάσεις μέσα σε ένα δεκάλεπτο μόνο φαντάζομαι έχεις ουε και λίγο εκοπλισμό στην διάθεσή σου... :P
Oct 27 2009 20:43
DevilMayCry
→
Lucy-Nyu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red] Τιποτα το cosplay[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red] σαν νελ σου πηγαίνει παρα πολυ:chigau:...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 27 2009 15:53
Lucy-Nyu
→
Nimo-chi
domo arigato!kai na fadasteis pws to sugekrimeno cosplay to etoimasa mesa se 10 lepta :P
Oct 27 2009 12:30
Nimo-chi
→
Lucy-Nyu
Να πω πως το cosplay σου την Παρασκευή με άφησε ευχάριστα άναυδο; Τρομερό το να δω μια από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες εκεί :)
Oct 26 2009 14:22
DevilMayCry
→
Lucy-Nyu
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"]Φελο να εξομολογο κατι που δρεπομαι να πω πως:emptyonexg1: :emptyonexg1: ξεχασα να φωτογραφισω μαζι σου Gomenasai :Crying2::unlucky: ...
Την αν φορα δεν θα το ξεχασω :hero: ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 25 2009 18:25
DevilMayCry
→
Lucy-Nyu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου ιφελα μονο να πω σημερα οπως και χθες ησουν κοπελα:nbleed:.... Σημερα που ησουν διμηνι Νελ ηταν πολυ πιασαρικυ:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:42
DoB
→
Lucy-Nyu
Πρέπει να υπάρχει κάποιο site που να τις έχει στα αγγλικά, το ξέρει μια φίλη μου, θα τη ρωτήσω και θα σου πω... Μέχρι ποιο τεύχος είχες φτάσει;
Oct 24 2009 11:27
Lucy-Nyu
→
Vegetasmate
το meeting 8a ginei aurio stis 6 e3w sth stash 8hseio tou hlektrikou
Oct 24 2009 11:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed