Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → Lucy-Nyu

μην ασχολεισε καν μερικα ατομα εχουν διαφορετικη λογικη και ισως εχουν δικιο ποτε δεν ξερεις...παντως δεν επρεπε να αναφερθειτε σε προσωπικα ζητηματα οπως ποσο υπεφερε κανενας...στον καθενα μενουν διαφορετικα πραγματα και δεν μπορεις να τα συγκρινεις πχ εγω εχω περασει τα παμπολλα δυσκολα καποιος να εχει περασει τωρα απο σχολειο believe me αλλα δεν ειναι σωστο να τα λεμε παντου.οσο αναφορα οτι οι αλλοι δεν υπολογιζουν τα ζωα ειναι γιατι δεν εχουν ζησει με αυτα και δεν ξερουν εγω εχω 5 γατακια και ενα σκυλο και οποιο και να μου ακουμπουσαν θα τον εστελνα στο νοσοκομειο ειναι δυσκολο να αλλαξεις ενα χαρακτηρα μεσα απο μερικα ποστ για αυτο μην την παλευεις
Nov 02 2009 19:14
Photo

Lucy-NyuKenny

egw pali 8elw na katakthsw to planhth!!mouxaxaxaxa [IMG]http://i.neoseeker.com/mgv/264018-SandStone/18/3/20081106123316_display.jpg[/IMG]
Nov 02 2009 16:58
Photo

KennyLucy-Nyu

[center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/OuranI.jpg[/IMG][/center] Ε, ναι, είμαι γλυκουλίνι ο άτιμος, πως να το κάνουμε.
Nov 02 2009 16:49
Photo

Lucy-NyuKenny

telika se suba8hsa :)
Nov 02 2009 16:36
Photo

KennyLucy-Nyu

Κοίτα, άμα θες το συνεχίζουμε, γιατί μου είναι πλέον οριακά διασκεδαστικό.
Nov 02 2009 16:23
Photo

Lucy-NyuKenny

ουυυυ! αι θινκ αι τζαστ φελλ ιν λοβ!!! κολλ μι νειμς κολ μι νειμς
Nov 02 2009 16:17
Photo

KennyLucy-Nyu

Oh, but I DO have a life. I think you're lacking in common sense, though.
Nov 02 2009 16:05
Photo

Lucy-NyuKenny

τζιζους κραιστ γκετ ε λαιφ φορ γκοντς σεικ
Nov 02 2009 15:57
Photo

KennyLucy-Nyu

Τη φράση "δεν διαβάσες προσεκτικά το post μου", και παραλλαγές αυτής, την έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές από άτομα σαν κι εσένα που στριμώχνω με τα λόγια μου. Πλέον τη λαμβάνω σαν ένδειξη ότι πέτυχα διάνα. Όχι, Lucy-Nyu, το πρόβλημα είναι ότι posts σαν και τα δικά σου τα διαβάζω υπερβολικά καλά. Κι έτσι ξέρω ακριβώς σε τι και πως να απαντήσω. Μακάρι να συνέλθεις μια μέρα, αλήθεια σου το λέω.
Nov 02 2009 15:53
Photo

Lucy-NyuKenny

να διαβαζες το τελευταιο μου ποστ μπας κι εβαζες μυαλο
Nov 02 2009 15:38
Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

καλυτερα που εφαγες το σποιλερ!!ετσι δεν θα μπεις στο τρυπακι να δεις μπλιτς και δεν θα τυρανηθεις ο μονος λογος που το συνεχιζω αυτη τη στιγμη ειναι για να δω τι θα γινει με την νελιελ!!!
Nov 02 2009 12:40
Photo

Erisadesu → Lucy-Nyu

ναι έτσι είναι όντως... απλά με την neliel είναι Inside joke... επειδη ο Me loves Neliel δεν μου έλεγε ποτέ γιατί διάλεξε αυτό το nick Και μου το κρατούσε κρυφό για να μη φάω spoiler όταν καποια στιγμη δω bleach αλλά τον πρόλαβες στη γωνία
Nov 02 2009 12:30
Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

εγω το ειχα δηλωσει θα ειμαι σποιλερ,αλλα ολοι μ λεγανε πως οχι η νελ εχει βγει εδω και χροοοονια και τι σποιλερ να σαι
Nov 02 2009 12:00
Photo

Erisadesu → Lucy-Nyu

χαχα!!! είμαι σίγουρη ότι δεν το έκανες επίτηδες.
Nov 02 2009 11:58