Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lucy-Nyu
→
Cassiel
πω ρε φιλε ντυθηκες καπιταν χαρουλοκ!!!!μπραβο,αντε και ηθελα κι εγω να μαζεψω κοσμο για ομαδικο κοσπλει,ηθελα ν κανω queen millenia,αλλα δν θελω κα καν ω κατι π εγινε προσφατα :P opote θα κανω τοτ αλλο απο ματσουμοτο
Οκτ 03 2009 23:53
Lucy-Nyu
→
iai
βασικα δν τ ειπα με κακη ενοια το πιστευω γενικα ουτε ολες ιαπωνεζες ειναι ωραιες και εκτος απο τον κολητο μ π χει μανια με τις ιαπωνεζες ολους τους αλλου τους κραζω.το ιδιο πιστευω σε παρα πολλους τομεις.οποτε μην νομιζεις πως ο ειπα για να σε τρολαρω
Οκτ 02 2009 12:50
Lucy-Nyu
→
c.h.a.r.m
ειπαμε ειμαι νετ φρικ!οτι θελω μπορω να κανω ακομη και να σου στειλω ομελετα
Σεπ 24 2009 14:46
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Το 'Profile Picture', i.e. αυτήν που έχεις πάνω δεξιά σε αυτήν ακριβώς τη σελίδα, με τη Shunsui Kyooraku στολή (του Χρήστου).
Σεπ 22 2009 14:55
Lucy-Nyu
→
DoB
για αγνωστους λογους εχω την αισθηση πως η κοπελια στο αβαταρ σου ειναι η ιρμα
Σεπ 03 2009 22:13
Lucy-Nyu
→
Kenny
[quote=Kenny;335500]
Αυτό, και όχι το ανένα forum το οποίο άλλωστε συστηματικά αλλοτριώνει την ελληνική νεολαία με πόκεμανς, ντίτζιμανς κι ένα σωρό άλλα γιαπωνέζικα μπαρμπαδέλια, κάνοντας τους να γράφουν "KAWAII DESU NE ^___________________^", να τρώνε ramen αντί για μουσακά, να πίνουν sake αντί για ρετσίνα, και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι.
Καλή σου μέρα.[/quote]
α ρεε και ειχα καιρο να ριξω τετοιο γελιο
Σεπ 03 2009 21:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται