Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Zoro

ναι εχεις ενα τεραστιο δικιο εδω!!!!και ψιλοξενερωσα οταν το ειδα την χανκοκ δεν την ειχε κανει και ωραια οταν ηταν μικρη
Nov 02 2009 10:54
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Θα έχεις και μπαστούνι φιδιού και καμπούρα; :hahaha: Καλά η Marigold ντροπή πως την έκανε ο Oda, που στο παρελθόν τους πιο όμορφη από την Hancock μου είχε φανεί και μετά πάει και κάνει αυτήν και την Sonia τεράστιες και χοντρές και την Hancock πανέμορφη... πφφφ. :thumbdown:
Nov 01 2009 18:14
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

graννυ nyon!!!!! μη σου πω πως το ψηνω να κανω την μαριγκολντ!!!!!
Nov 01 2009 13:39
Photo

Lucy-Nyu → Adventurer

ρε ειδα ενα βιντεακι που ειμαστε στα χουτερς και εκει που μου πεταει τα ψωμια ο παναγιωτης ,οταν το ενα με πετυχε πηγες να κανεις χαι5 αλλα δεν το ειδα κομινι κομινι
Oct 31 2009 23:26
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Χαχα νταξ, δεν μπορώ να πω, απ' όλες τις παράξενες εκεί μέσα αυτή είναι η πιο normal και όμορφη (μην σου πω και πιο όμορφη από την hebihime για μένα), αλλά την Robin-chan δεν την έχει! :P Αν δεν είναι αυτή μπας και κάνεις την αγαπημένη σου Boa; Αν ούτε κι αυτήν πάλι, τότε τι να πω, να σε δω να κάνεις Sweetpea ή Aphelandra. XD
Oct 31 2009 23:25
Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

:p sorry AN σε σποιλαρα με το cosplay toy οκτωβρη
Oct 31 2009 14:22
Photo

Lucy-Nyu → Serestrum

gommen gommen δεν το εκανα για να μοιαζει το ποστ σου ακυρο,για την ακριβεια δεν ειχα δει καν οτι απαντησες,οσον αφορα το ποστ μου αν θες απαντα μου με πμ. εφοσον το ειδες ηδη αν θες να συνεχισουμε ετσι τη συζητηση αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι το εσβησα
Oct 31 2009 14:21
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

χαΧΑχ θυμαμαι που καποτε ελεγες πως σαρεσει η μαργκαρετ!ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται:Ρ!!!!! οχι δεν ενοω αυτη,καποια αλλη ενοω!! ρε το cosplay ειναι τελειο.κι αν κανεις ενα μετα εθιζεσαι
Oct 31 2009 10:20
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Sokka, ναι οκ θα την "συναντήσω" μόνος μου σαν δω την σειρά! Καλά εσύ το έχεις εξελίξει σε κανονικότατο χόμπυ το cosplaying και το πήγες και ένα βήμα παραπέρα με το group coplay, gz! :congrats: Αλλά δεν κατάλαβα, όταν λες θα κάνεις Amazon Lily εννοείς την Marguerite;
Oct 31 2009 01:59
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

arigato gozaimasuuuu!!!!!
Oct 30 2009 23:13
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

χμμ το αβαταρ μου ειναι απο το Bleach...δεν σου λεω τι ρολο βαραει μετα την Bonney εκανα αλλα 2 cosplay Lucy(elefen Lied) kai Nel(bleach) τωρα ετοιμαζω αυτο [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7794[/url] συν οτι εχω ετοιμη τη medusa απο soul eaterγια το haloween party και ο συζυγος μου ειναι θεος απλα
Oct 30 2009 22:02
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Συγγνώμη μαντάμ, ποια είστε; :hmmm: Καλά ε, είδα το τελευταίο vm που είχες αφήσει και έχει 23 Αυγούστου ημερομηνία, πότε πέρασαν 2 μήνες; :hahaha: (ακόμα να γταφτώ στο op.gr btw :sigh2:) Όσο αφορά το cosplay σου πάντως ντροπή μου που [SIZE=1](ξεχάστηκα και)[/SIZE] δεν είπα τπτ! :hot: Έριξα μια ματιά στις pics του party και είδα την Bonney σου... congrats, το πες το 'κανες! Πολύ πιστό κατά τ' άλλα, έως και την πίτσα!! :riiight: Φαντάζομαι θα ασχολείσαι πιο τακτικά με cosplays από δω και πέρα δλδ; Έχεις κάνα άλλο σχέδιο κατά νου; (btw σκοπεύω και να πιάσω Bleach σύντομα, να δούμε και αν λέει τπτ ο husbando σου :P) Τέλος, από που είναι το ταυτόχρονα kawai και badass avatar σου; (:
Oct 30 2009 21:21
Photo

Lucy-Nyu → Vegetasmate

θεικο αψογο μπραβο.το τραγουδι θα στο στειλβ αυριο οκ?
Oct 30 2009 20:25
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

πσσιιιιιιιτ τι εγινε μας ξεχασες?
Oct 30 2009 20:24
Photo

Lucy-Nyu → 0pr0phet

σου στειλα και μηνυμα αναρωτιομουν μηπως ενδιαφερεσαι για ομαδικο one piece cosplay
Oct 30 2009 17:29