Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Six Winged Angel

axaxaxaxaxaxaxaxaxa komini komini!!! δεν ξερω αν στο ειπα αλλα εγω αυτον θα τον παντρευτω:)
Nov 04 2009 10:46
Photo

Six Winged Angel → Lucy-Nyu

Your avatar disturbs the heck out of me!!! O_O Noooooo D: Kamina-sama!!! :fromabove:
Nov 04 2009 08:00
Photo

Lucy-Nyu → Adventurer

αααα ασε ασε εχω μπλεξει με τα cosplay toooosaaaaaaaaa που θελω να κανω,ευτυχως την μεντιουσα την τελειωσα παρα πολυ γρηγορα και εχω καιρο να ασχοληθω με το ομαδικο του δεκεμβρη.και κονατα θα παραγκειλω μαλλον δεν με περνει να την ραψω γιατι μετα θα εχω να ραψω καινουρια στολη απο μπλιτς η οποια δεν υοαρχει στο ιντερνετ και εχω ψηθει και για TTGL crossplay :p kleisame ya fetos kurie mou kleisame, kala 8a ya3w ki egw ya miyuki kai ya tis alles 2 dn einai kai sigoures oi koples p brhka! padws kalo 8a nai na brw edw a8hna ya na kanoume omadiko practise to xwreutiko.ase ti idrwtas exei pesei toses meres me to xwro auto!!! kai damn ti to 8ela kai to anefera.damn those hi5s.....:) pali problepete na turanh8w trexodas pera do8e!!!
Nov 04 2009 00:54
Photo

Adventurer → Lucy-Nyu

ΛΟΛ, αν το ηξερα οτι ησουν προθυμη δε θα ρωτουσα δεξια-αριστερα τοσες μερες :P Ευχαριστω λοιπον, και αν κατι δεν παει καλα θα σου πω. Miyuki προθυμη για Αθηνα δε βρηκα ακομα, και ουτε προκειται απ'οτι φαινεται. Τωρα για το hi5, αυτο ηταν το δευτερο για την ακριβεια, και το πρωτο την ιδια τυχη ειχε :P Εγνοια σου και θα μου το πληρωσεις την επομενη φορα που θα κατεβω, ολη μερα hi5 θα σε βαλω να μου κανεις για να μου το ξεπληρωσεις :kill4u: Εν τω μεταξυ ουτε που θυμομουν τη συζητηση περι Tekken την οποια ειχαμε :oo: Πρεπει να σε παιξω ενα καποια στιγμη. Στο ενδιαμεσο, δεν πιανεις την Ελινα να κανετε και οι δυο cosplay απο Tekken αφου το εχετε; :hahaha:
Nov 04 2009 00:44
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

nisama?:)
Nov 03 2009 23:41
Photo

Lucy-Nyu → DarcRose22

sε περιπτωση που η σειλορ μαρς ειναι χομ μειντ,μηπως μπορεις να μου πεις πως εκανες το γιακα ντεσού??? :)
Nov 03 2009 23:39
Photo

Lucy-Nyu → laiste

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nemu:)
Nov 03 2009 13:09
Photo

laiste → Lucy-Nyu

Καλησπερα! Εγω, εγω ειμαι η Νεμου!!!!! :)
Nov 03 2009 12:56
Photo

spartankid → Lucy-Nyu

ναι εχεις δικιο και εγω αυτο πιστευω καλυτερα εδω παρα πατημενα και το τρομερο ειναι επειδη τα εχω σε μια μικρη αυλη οταν βγαζω τον σκυλο βολτα ερχονται και αυτα μαζι για παρεα και εχει πολυ πλακα τεσπα το παρακανα με τα ζωα αλλα πορωνομαι :P καληνυχτα σου.
Nov 02 2009 20:38
Photo

Lucy-Nyu → spartankid

μην το σκεφτεσαι,ειναι αργα πλεον δν μπορεις να κανεις αλλιως,και σιγουρα μην τα δωσεις αλλου.σκεψου απα ποσο πιο ευτυχισμενα θα ζησουν με σενα παρα καπου αλλου
Nov 02 2009 20:20
Photo

spartankid → Lucy-Nyu

ευχαριστω για τις πληροφοριες ξερεις πως ειναι με τα ζωα απο την μια περναω υπεροχα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι εκεινη την στιγμη...... και δεν ξερω τι θα κανω για αυτο λενε οτι απο την μια ειναι καλο να μην δενεσαι πολυ...
Nov 02 2009 19:55
Photo

Lucy-Nyu → Adventurer

χμμμ κριμα και ηθελα εγω να αναλαβωω τη δημιουργια damn damn! καμια αλη κοπελια βρηκες??
Nov 02 2009 19:45
Photo

Lucy-Nyu → spartankid

εξαρταται παρα πολυ απο το τι την ταιζεις και κατα ποσο εχει καλη ζωη. μακρυα απο κατσαριδοκτονα κουνουποκτονα κλπ. και διατηροντας ισοροπια στη διατροφη θα τους δινεις ξηρα τροφη η απομειναρια απο την δικη σας. ποτε ομως κονσερβα. .......μακαρι να ειχα περασει κτηνιατρικη α επισης αν εχεις οικονομικη ευκαιρια παρτους γαλα σε σκονη(υποκαταστατο μητρικου γατησιου γαλακατος) και να τους το δινεις καθε μια στο τοσο,το λατρευουν κι ας μην ειναι πλεον μωρα
Nov 02 2009 19:35
Photo

spartankid → Lucy-Nyu

και εμενα καπως ετσι αρχισαν ολα πρωτη λυκειου ενα κρυο βραδυ XD πηγαινα φροντιστηριο μαθηματικα και ξαφνικα βλεπω μια ασπρομαυρη γατουλα να με ακολουθει θα ηταν μερικων εβδομαδων ηταν η πρωτη γατουλα που με πλησιασε ποτε και ηταν πολυ αδυνατη την πηρα σπιτι και απο τοτε ηρθαν και αλλα στην πορια γενικα με τις γατες εχω μανια δεν υπαρχουν πιο ομορφα ζωα αλλα την εχω ηδη τρια χρονια και δεν εχω ιδεα ποσο ζουν και φοβαμαι μηπως πεθανει και εχουν τρομερο προαισθημα που ειναι κατι που το θαυμαζω
Nov 02 2009 19:29
Photo

Lucy-Nyu → spartankid

το οτι εχεις δικιο σαυτο το θεμα το πηρα χαμπαρι αρκετα αργα και χτυπαγα το κεφαλι μου. δυστυχως η ευτυχως εκτιμω πολυ περισοτερο τα ζωα απο τους ανθρωπους(ναι ειναι αρωστια το ξερω) αλλα μαζευω οτι αδεσποτο βρω και τα επι του παρονοτος κατικοιδια μου(2 γατια και ενα σκυλι) μαζευτηκαν απο το δρωμο οταν ακομη δεν ειχαν ανοιξει καν τα ματια τους. ισως γιαυτο κιολας αντιδρω υπερβολικα οπως και να χει .....δεννομιζω να ξαναποσταρω στο φορουμ σε τετοιες συζητησεις γιατι πολυ απλα δεν συγκρατω τον εαυτο μου
Nov 02 2009 19:21