Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

GOMMEN GOMMEN ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ,ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΣ,ΣΟΡΡΥ:sadist:
Nov 08 2009 23:11
Photo

Cassiel → Lucy-Nyu

Όλγα αδερφούλα μου....θα σε 'πλακώσω' αν το ξερες:bike::fromabove:!!!Προφανώς και θα ανοίξω άλλο και θα τονήσω ότι δεν έχει σχέση με το δικό σου όπως και θα το τονίσω τώρα και στο δικό σου για να μην το μπερδέψει ο κόσμος που ειδοποίησα και μου απάντησε ήδη:uhh:.Ζήτα μόνο -άμεσα- από έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο σου και να γράψει από δίπλα ' - Αθήνα ΄ όπως θα γράψω και εγώ στο δικό μου ' - Θεσσαλονίκη ' το συντομότερο δυνατόν μην αρχίσουν Βόριοι να απαντάνε στο δικό σου μιας και δεν αναφέρεις καν την πόλη.
Nov 08 2009 23:03
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7890[/url]
Nov 08 2009 22:50
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

ok...arigato!!! filouskiaaa!!!! ^_^
Nov 08 2009 22:40
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

εγω κατι εμαθα για κατι σουβλακια..........κι οτι μαζευεστε και τρωτε πριν
Nov 08 2009 22:28
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Εντάξει, γούστα είναι αυτά: Ο Matsumoto έχει ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που τον παραλλάσσει συνέχεια: Kei Yuki, Yuki Mori, Starsha, Sarsha, Teresa, Andromeda Promithium II, Meatel... Αν τις δεις, όλες ίδιες είναι: Ε, είναι ακριβώς ο τύπος μου! Hottie φυσικά δεν είναι, γιατί τα anime του Matsumoto δεν έχουν σχέση με αυτά τα πράγματα, ωστόσο υπάρχουν κάτι ανεπίσημα hendai που έχουν κυκλοφορήσει από τρίτους mangakas, που δείχνουν την οπτική του θέματος (και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο XD ) Και ναι, το πολύ μακρύ μαλλί είναι ένα από τα fetish μου, δε το κρύβω! Ωραία, λογικά θα είμαι και εγώ στις προβολές, επομένως θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και από κοντά μια φορά! Συνήθως, μετά ή καθόμαστε και μιλάμε ή πάμε για φαγητό (ανάλογα τα κέφια)!
Nov 08 2009 22:25
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

νισαμα τωρα ειδα οτι θα ανοιξεις τοπικ για bleach group gommen gommen ekana prin apo sena. an 8ew na ta dhlwsoun sto idio topic h na anoi3eis allo,gommen kai pali den h3era
Nov 08 2009 22:21
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

ναι ναι τα μαθα μου τα πε σημερα ο κλειδοκρατορ!!ενοειτε θα ειμαι εκει!!αν και εχω δει την ταινια που θα παιξει αλλα δεν με χαλαει!!!μαρεσει πολυ! και επισης WTF DUDE περαν της Stella καμια αλλη κοπελα απο Matsumoto δεν μου φενεται για hottie και μην μου πεις πως θα φταιγε το μακρυ μαλλι
Nov 08 2009 21:49
Photo

Lucy-Nyu → DoB

σε ευχαριστω πολυ ΠΑΝΤΩς ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΣΑ ΤΕΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???
Nov 08 2009 21:47
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Ευτυχώς που ΔΕΝ έκανες cosplay Emeraldas / Queen Millennia, γιατί μετά θα είχαμε επικινδύνους pervert έρωτες... (μακρύ μαλλί + γυναίκα = τούρμπο ο Λαμπροκράτης). Οι προβολές είναι καλές και πηγαίνει ο ίδιος κόσμος που πηγαίνει και στα διάφορα event. θα συναντήσεις πολλές γνωστές φατσούλες σε αυτές! Τυχαία μάλιστα ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα! Όσο για τις "προχειροδουλειές", έτσι ξεκινάνε αυτά τα πράγματα και καταλήγουν σε προχωρημένες επαγγελματικές δουλειές! Σε λίγο καιρό, θα είσαι "μανούλα", επομένως ξεκίνα να το σκέφτεσαι και επαγγελματικά!!! :-P
Nov 08 2009 21:34
Photo

Lucy-Nyu → Vegetasmate

lοιπον το τρικ ειναι καπου στα εξαρχεια κοντα στο σολαρις.δεν θυμαμαι οδο ακριβως αλλα πηγαινε εσυ μεχρι το σολαρις και ρωτα εκει περα.ειναι πολυ κοντα. και ρωτα και καναν αλλο απο φορουμ μηπως ξερει οδο
Nov 08 2009 21:04
Photo

DoB → Lucy-Nyu

Ta sites είναι: [URL]http://witchcomicscans.theunofficialwitchwebsite.com/[/URL] και [URL]http://home.versatel.nl/m.th.joustra/tekstenWitch/scansvandestrips.html[/URL] Ηαve fun! :)
Nov 07 2009 22:51
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

καλα αμα ειναι τοτε θα φταρνιστω ααααααψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! βασικα στα ιβεντς δεν παω τοσο παλυ για την μουσικη και το γλεντι οσο για την παρεα και το οτι εχω γνωρισει αρκετο καλο κοσμο.συν το οτι οπως καταλαβες εχω φανατιστει με τα κοσπλει( damn ηθελα ν κανω queen emeraldas αλλα με προλαβαν,και η προσπαθεια μου για queen millenia απετυχε)...(βεβαια περιτο να σου πω πως εχω καμια δεκαρια κοσπλει στ μυαλο μου κικ εχω κλεισει για φετος) ..χμμμ προβολες δεν εχω ξαναπαει..για να δουμε...... οσο για τα cosplay μου αμα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις πως ειναι προχειροδουλειες(:P)
Nov 07 2009 19:54
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

auti apo to trik!!!! to trik pou akrivos einai? 8elo na pao na rixo mia matia!!!!
Nov 07 2009 18:22
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Μη μου βήχεις καλέ! Θα σε πάνε για εμβολιασμό πρόωρα και χωρίς λόγο!!! Ναι έχεις δίκιο, έχω χαθεί, όχι μόνο με εσένα αλλά γενικότερα! Έτυχε και δεν ήρθα και σε κανένα πάρτυ μετά την πρώτη συνάντηση του καλοκαιριού, ε δε θέλει και πολύ να χαθείς! Να σου πω την αμαρτία μου, δεν είμαι φανατικός του cosplay ούτε της J-rock, έτσι δεν περιμένω πως και πως τα σχετικά πάρτυ όπως οι περισσότεροι!Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να μιλάω για anime (κλασικός πολυλογάς - μπλα μπλας και με παρεξηγούν για αυτό ατυχώς...) και είμαι περισσότερο της Super Eurobeat / J-Pop, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την σημερινή τάση του χώρου του anime σήμερα! Αντιδραστικό στοιχείο, τι περιμένεις... ΧD Τελικά, από όλες τις δραστηριότητες, εκεί που μου αρέσει περισσότερο να ακολουθώ είναι οι προβολές! Σίγουρα θα με δεις εκεί τις περισσότερες φορές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει! Τέσπα, πως τα πας εσύ; Διαβάζω ότι έχεις εξελιχθεί και στην πρώτη cosplayer! Μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να ανοίξεις κανένα μαγαζί με cosplay στολές και αξεσουάρ στην Αθήνα;;; Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να πάει χαμένο!!! :-P
Nov 07 2009 15:29