Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → kelborn3

Τι κατάλαβες που το έκανες πρώτος ? Μισά spoilers πόσταρες. Tsk tsk :p ΥΓ : My eyes....Τι είναι αυτή η κοκκινίλα ? Eπανέφερε το profile σου σε eyes-friendly φόντο σε παρακαλώ. Σε κάτι πιο πράσινο αμα γίνεται...;p
Dec 09 2009 12:17
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Καλορίζικο το profile.Μου αρέσει ο συνδιασμός χρωμάτων.
Nov 28 2009 20:54
Photo

Black Kaiser → the_second_child

Δεν έχεις και άδικο. Την Κυριακή τους τελειώνουμε !! :D
Nov 25 2009 22:51
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Γέρασα ρε συ. Τι να κάνω, δεν είμαι πια τόσο γρήγορος όσο ήμουνα νέος. ;p
Nov 24 2009 21:24
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Tσκ, τσκ. Με πρόλαβες για ένα λεπτο. Νιώθω μια απογοήτευση... Τι να κάνω. Θα το ξεπεράσω :P
Nov 24 2009 18:30
Photo

Black Kaiser → the_second_child

[QUOTE]Black Kaiser: τριφυλλάκι, τριφυλλάκι? |DD[/QUOTE] Οχι. Τριφυλλάρα Τριφυλλάρα ! :p
Nov 24 2009 18:08
Photo

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nov 17 2009 16:13
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Ναι αλλά το pattern δεν αλλάζει ! Απο God σε God πηγαίνω. Να δούμε ποιον θα βάλω στην συνέχεια !
Nov 17 2009 09:26
Photo

Black Kaiser → kelborn3

LOL ! Best anti-motivational post ever ! XD
Nov 11 2009 12:50
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Χρόνια Πολλά Μεγάλε ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. 21 είπαμε έτσι ? Θα σου έρθω αύριο για να τα πούμε απο κοντά.
Oct 27 2009 10:44
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[quote=kelborn3;347848]Ωραιες οι halloween special εικονες.Προσωπικα που αρεσε τρελα ο ishida και ο renji.Νομιζω οτι ειναι πραγματικα οι πιο πετυχημενοι [/quote] Eleos ! Υπάρχει Matsumoto στην σελίδα και Rukia στην πιο σέξυ φωτογραφία της και εσύ κοιτάς τον γυαλάκια και τον κομπάρσο ? Που πηγαίνει ο κόσμος !!
Oct 22 2009 18:04
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Don't worry. Ξέρεις πως έχω καλή σχέση με τα spoilers του Bleach και θα τα βγάλω γρήγορα. Και συγνώμη αν θα σε απογοητέυσω αλλά δεν βλέπω Unohana αύριο. Μάλλον με Φράουλα και τα φιλαράκια του θα την βγάλουμε.
Oct 12 2009 21:37
Photo

Black Kaiser → iristella

Uhmm...sorry για τα οff topic στο Bleach Latest chapter. Απλώς το συγκεκριμένο thread έχει τραβήξει πολύ γκρίνια. Είναι η μοίρα του μάλλον. :uhh:
Oct 11 2009 23:38
Photo

Black Kaiser → Meteor

Oύτε έχω φανατιστεί με το Bleach ούτε δεν σέβομαι την άποψη των άλλων. Απλά ενοχλούμαι όταν ο άλλος μπαίνει σε ένα thread στο οποίο μου αρέσει να συζητώ με τους άλλους για μια σειρά που παρακολουθώ και την χαρακτηρίζει άσχημα μια χωρίς να υποστηρίζει τα λεγόμενα του. Δεν είναι τόσο εξωφρενικό που δεν μπορείς να το καταλάβεις. Έξάλλου διάβασες τι έγραψε η moderator και για το ποιος είναι ο σκοπός του thread. Τέσπα. Ας το κλείσουμε εδώ. No hard feelings απο εμένα.
Oct 11 2009 23:26
Photo

Χρόνια Πολλά φίλε Rin ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου ! :) Πιάσε και μια πικ που έχει και έναν απο τους αγαπημένους σου χαρακτήρες : [spoiler] [IMG]http://i35.tinypic.com/54epf4.jpg[/IMG] [/spoiler]
Oct 11 2009 23:11