Community Status Updates
Black Kaiser → Geutella
Πραγματικά δεν φαίνεται τόσο "ενοχλητικό" σαν χθές. Απλά αν έβαζες κανένα πιο "βαθύ" χρώμα θα ήταν πιο βολικό για το μάτι. Αν και το ροζ ταιριάζει με την φωτό της Candy Candy...Καλά μην σε επηρεάζω. Do whatever [B]you[/B] like[B].[/B]
Feb 24 2010 10:33
Black Kaiser → DarkElf
Βιοπληροφορική μάλλον θα το πάρω και εγώ σαν καινούριο μιας που είχα δηλώσει 6 την προηγούμενη φορά και έχω δικαίωμα για 7 μαθήματα. Να μου πεις εντυπώσεις απο σήμερα (assuming ότι το παρακολουθείς αυτήν την στιγμή :p). Στην άτυπη θα δώσω τα 2 Σήματα, Αρχές Γλωσσών, Βασικά Ηλ και Αριθμ. Ανάλυση.
Feb 24 2010 09:38
Black Kaiser → Geutella
Πρώτα απο όλα γιατί τα πήρες σοβαρά ? Χαριτολογώντας στα έλεγα. Απλά όντως ο κέρσορας στο προηγούμενο πόστ μου δεν φαινόταν αλλά δεν φταίες εσύ μάλλον δεν φορτώθηκε καλά κανένα απο τα html πακέτα του site ή κάτι παρόμοιο. :P
Feb 24 2010 09:22
Black Kaiser → Geutella
Το background σου is burning my eyes Αθηνά. Άσε που δεν βλέπω καν τον κέρσορα ενώ σου γράφω. Χάθηκαν τα άλλα χρώματα ? :P
Feb 24 2010 00:21
Black Kaiser → DarkElf
Καλά είμαι. Και η εξεταστική συνεχίζεται για εμένα. Κανονικά έδινα σήμερα Αρθμ. Ανάλυση αλλά μεταφέρθηκε στις 16 (OMG!) του Μάρτη. Αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσω αφού το διάβασμα με εμποδίζει να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα που θέλω.
Εσύ πως πάει? Επέλεξες τα επιλογής που θα παρακολουθήσεις ?
Feb 24 2010 00:06
Black Kaiser → kelborn3
Χαχα ναι είχε πλάκα. Να δούμε, μπορεί να βγάλω και στο fb μου κάποιες φωτογραφίες όταν μου τις στείλει η ξαδέλφη μου. :P
Feb 15 2010 13:37
Black Kaiser → stark-sama
Τι ρεζίλι ρε, σιγά. Αν γινόταν να γίνεσαι με τέτοια ρεζίλι θα ήμασταν όλοι ρεζιλεμένοι.Ξέρεις πόσες φορές έχουν μπει fake spoilers όχι μόνο στο thread του Bleach αλλά και των άλλων manga ?
Feb 10 2010 11:31
Black Kaiser → stark-sama
Welcome back ! :)
Τα spoilers που έχεις ποστάρει είναι fake. Μοιάζουν με τα κανονικά αφού πρόκειται για την Hinamori όμως προέρχονται απο fake Οhana (αποδείχτηκε με τα tripcodes numbers πως ήταν κάποιος άλλος). Αλλίως ρε δεν θα τα είχα ποστάρει ? :P
Feb 09 2010 23:16
Black Kaiser
→
Azathoth
Αυτό είναι το πρόβλημα. Ενώ μερικοί μιλάνε γι'αυτά σαν να είναι released εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα. Πάντως σίγουρα έχουν γίνει released στα ιαπωνικά. Μόλις τα βρώ και βρώ καμια μετάφραση θα τα ποστάρω. Αυτά ψάχνω τώρα.
Feb 08 2010 23:26
Black Kaiser → DarkElf
Ναι εμείς δίνουμε την άτυπη η οποία θα μας πάρει ακόμα έναν μήνα. Αλλά τι να κάνεις πρέπει να τελειώνω σιγά-σιγά.
Feb 06 2010 23:38
Black Kaiser → DarkElf
Οχι, είμαι στο πτυχίο (6ο έτος) και προσπαθώ να τελειώνω σιγα-σιγά. Και εγώ 87άρης είμαι αλλά είχα κερδίσει μια χρονιά πίσω στο σχολείο. Εσύ πρέπει να είσαι 5ο έτος ε? Αντε σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξεταστική. Πρέπει να τελειώνεις λογικά. Εμένα θα μου πάρει ως τις 8 Μαρτίου.
Τελικά, όντως παντού υπάρχει ένας ceidas. Σωστά το γράφει και το Ceid facts στο forum :P
Feb 06 2010 16:24
Black Kaiser → Mad_Hatter
Ή "Επειδή μπορώ" :P
Άλλαξες και όνομα εε ? Που αναφέρεται το καινούριο ?
Feb 04 2010 13:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed