Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[quote]That why we love Aizen.He is stronger that everyone, smarter than everyone and more evil than everyone in this manga.[/quote]Hell, yeah ! :P
Feb 04 2010 07:50
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Οκ, τότε συγχωρεμένος :P
Feb 03 2010 21:08
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Δεν ξέρω αλλά γιατί το θεωρείς "υπερμαμιά" ? Επειδή καθάρισε γρήγορα τον Kommamura ο οποίος ήταν ήδη απο πριν σχεδόν νικημένος και χτυπημένος απο τον Tousen ? Ή επειδή νίκησε τους Rose & Love οι οποίοι ήταν ήδη φθαρμένοι απο την μάχη τους με τον Starrk ? Αν προσεξεις οι αντίπαλοι του Aizen μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει τα μεγάλα τους όπλα (μπανκάι) ? Εξάλλου, σε λίγο που θα ποστάρω το full script (όταν μεταφραστεί πλήρως) θα δείς πως δεν είναι και τόσο "υπερμαμιάς" τελικά. ;)
Feb 03 2010 17:20
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Εννοείς το Arrancar arc μάλλον, γιατί αν τελειώσει ο Άιζεν τελειώνει και το Bleach. Τέσπα εμένα πάντως συνεχίζει να μου αρέσει μάλλον γιατί είμαι fan του παραπάνω χαρακτήρα. :p
Feb 03 2010 17:00
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Ώπ, όντως καιρό έχουμε να τα πούμε. Έπρεπε να ξαναδιαβάσω τις προηγούμενες συζητήσεις για να σε θυμηθώ. Άλλαξες και όνομα. Και yeah, I still like Bleach and it's still my favorite endless manga. And right now it's in a much more interesting point than last year. Do you still read it ? If yes then you must be proud of your favorite Shunshui who was the one who defeated the Primera Espada and he is atm the only threat to Aizen imo. Welcome Back btw :)
Feb 03 2010 11:05
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Σε ευχαριστώ ! Ανταποδίδω τις ευχές για καλή χρονιά και καλύτερο 2010 :)
Jan 08 2010 19:12
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Σε ευχαριστώ πολύ ρε Μάκη, να είσαι καλά. Thanks για το δώρο δεν μπορώ βέβαια να το ανοίξω αφου δεν έχω λογαριασμό στο DA αλλά απο τον τίτλο καταλαβαίνω τι είναι :p
Jan 07 2010 08:58
Photo

Black Kaiser → iristella

[QUOTE][B][B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?goto=newpost&t=8093"][B]Oda ημών[/B][/URL][/B][/B] Για να σοβαρευτούμε λίγο....... [/QUOTE] Αν έγραφα κάτι παρόμοιο για τον Kubo μέχρι και ban θα έτρωγα εε ? :P[B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?goto=newpost&t=8093"][/URL][/B]
Jan 05 2010 01:55
Photo

Black Kaiser → neo^

Ναι, εδώ είναι το λινκ : [url]http://tieba.baidu.com/f?ct=335675392&tn=baiduPostBrowser&sc=7088738954&z=681537858&pn=0&rn=30&lm=0&word=%CB%C0%C9%F1#7088738954[/url] και μεταφράστηκε εδώ : [url]http://bleachasylum.com/showpost.php?p=2013560&postcount=406[/url] Toso to baidu οσο και το Bleach Asylum (στο οποίο είναι μέλος) είναι πολύ έγκυρο και εγώ την πιστεύω την συγκεκριμένη πληροφορία. ;)
Jan 04 2010 21:09
Photo

Black Kaiser → Tsunade-sama

Uhm...καλά. Σε συγχωρώ γι'αυτήν την φορά μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει η Kaiser ;p
Dec 19 2009 16:27
Photo

Hahahahaha, you ?- Sama ? Muhahaha ! :hahaha::hahaha: Μπα, δεν βγήκε απο εκεί. Παρόλα αυτά η Kaiser είναι η αγαπημένη μου μπύρα αλλά δεν υπάρχει καμιά σύνδεση με το login name μου εδώ. Σύμπτωση είναι. Το "Black Kaiser" ήταν ένα nick απο το γυμνάσιο όταν καιγόμασταν στο Counter Strike στα netcafe. Απο τότε το έχω κρατήσει και σε άλλα forums.
Dec 19 2009 14:18
Photo

[quote] [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Domo [B]Kai-chin[/B], κ το έψαχνα το συγκεκριμένο κομμάτι για την Anime-OST συλλογή μου![/SIZE][/FONT] [/quote] :borednn9: [SPOILER] :mador2::mador2: Who is [SIZE=1]kai-chin[/SIZE] ? Don't call me that again. Kaiser-sama would be just fine:hahaha: [/SPOILER] You are welcome btw. Το συγκεκριμένο κομμάτι τα σπάει. Και εγώ το περιμένα πάνω απο ένα χρόνο.
Dec 19 2009 13:41
Photo

Black Kaiser → 1451

[QUOTE]Black Kaiser, άπειρο respect για το Avatar!!!(με Α κεφαλαίο)[/QUOTE] Thanks. O τυπάς στο Avatar μου είναι ουσιαστικά ότι κάνει ενδιαφέρον το Bleach.
Dec 11 2009 20:55
Photo

[QUOTE][SPOILER]Kai-chin!!! [/SPOILER][/QUOTE] :oo: YOU TEMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! Μην σου ξεφύγει παρα έξω αυτό !
Dec 11 2009 20:54
Photo

Βασικά νόμιζα ότι έλεγες για την συγκεκριμένη σειρά. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο.Ο Mike είναι άπαιχτος σε κάτι τέτοια... [QUOTE][FONT=Lucida Console]btw μπορώ να σου βρω κ σένα τέτοιο τσαχπίνικο nickname να πηγαίνεις ασορτί με τον φίλο σου[/FONT][/QUOTE] [B]ΥOU WOULDN'T DARE ! [/B]
Dec 10 2009 21:08