Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, όντως ήσουν λίγο αγχωμένη στην αρχή . Ειδικά εκεί που φτιάχναμε τα τραπέζια λέω "ωχ να κάτσουμε γρήγορα γιατί βλέπω την Αννια να τρέχει ξαφνικά έξω απο το μαγαζί". Αλλά εντάξει, λογικό είναι. Και εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορα και χειρότερα. Απο εδώ και πέρα θα είσαι και πιο άνετα σε κάθε meeting. Βοηθά και το γεγονός πως είναι όλοι τους καλά παιδιά.
Mar 07 2010 00:49
Black Kaiser → DarkElf
Χαχα οκ.
Για πες εντυπώσεις απο το super-whoah meeting. Θα μας ξανάρθεις ή δεν αντέχεις τέτοια εμπειρία και άλλη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο ? :p
Mar 07 2010 00:35
Black Kaiser → DarkElf
Εε κλέβεις. Εγώ ήθελα να το θυμηθείς το πρωί και μετά. Όχι μεσα σε μερικές ωρες ! :p
Πλάκα κάνω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ! Αλλά μάλλον θα μου ευχηθείς πολλές φορές "χρόνια πολλά" μέχρι να πάρω το πτυχίο. :p
Mar 07 2010 00:25
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Ναι, είδες με κόλησαν και εμένα. Πάντα διάβαζα το topic του Naruto αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιες αφορμές για να ποστάρω. Βέβαια βοηθά και το γεγονός πως το manga έγινε και λίγο πιο ενδιαφέρον τελευταία. Θα τα πούμε το απόγευμα.
Mar 06 2010 11:16
Black Kaiser → Mad_Hatter
[QUOTE=Mad_Hatter;373695]Super early Spoilers!
[SPOILER=1η σελιδα του επομενου chapter]
[IMG]http://i50.tinypic.com/35aitkl.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[SPOILER]:tongue2:[/SPOILER][/QUOTE]
LOL :P
Είχα και εγω ένα αλλά ταίριαζε πριν το τελευταίο chapter :
[SPOILER]
[IMG]http://i48.tinypic.com/4u8nti.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Mar 05 2010 18:50
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;373687]Δεν είπα ότι ΔΕΝ είναι δημοφιλή. Συνεχώς στο ΤΟΡ 5 δεν είναι; Απλά, έκανα μια διευκρίνηση.
Καλύτερα να βάλουμε μια τελεία εδώ. Και όχι άλλα Αγγλικά!!!!!!! *φεύγει δακρυσμένη*[/QUOTE]
Très bien, pas problème.
:p
Mar 05 2010 13:02
Black Kaiser → kelborn3
[QUOTE]
Δεν μου αρεσει το νερο για αυτο πινω μπυρα.
Water is valuable so dont waste it. Drink Beer!!!!!!!!![/QUOTE]
Aha, τώρα καταλαβαίνω γιατί ποστάρεις έτσι. Ακολουθείς τους παραπάνω κανόνες πριν μπεις στο forum εε ? ;p
Mar 04 2010 11:09
Black Kaiser → kelborn3
Σχεδόν τελείωσα ρε, 2 μαθήματα μένουν ακόμα. Μέχρι το Πάσχα θα έχω τελειώσει.
YΓ : Πρόσεχε μόνο να μην μου μείνει αυτό nick μόνο, αυτό σου λέω, πρόσεχε :p
Mar 04 2010 10:59
Black Kaiser → kelborn3
[QUOTE]Και εγω θα συμφωνησω με την[B] μπυρα[/B][/QUOTE]
ΗΑΗΑΗ έγραψες. :p
Mar 04 2010 10:53
Black Kaiser → DarkElf
:sigh2:
Ωχ, Σάββατο 6 Μαρτίου είναι το meeting όχι "μεθαύριο" (αύριο δηλαδή) όπως σου ανέφερα χθες. Μόλις τώρα το πρόσεξα (...) και λέω μην πάει και είναι μόνη της.
ΥΓ : Έλεος, αν δεν το πρόσεχα θα πήγαινα αύριο εγώ !
Feb 26 2010 18:06
Black Kaiser
→
Azathoth
Μπα, εγώ είμαι αισιόδοξος τύπος. Πιστεύω πως τα επόμενα chapters θα είναι το ίδιο καταπληκτικά. Τι στο δίαβολο, μάχη Yamamoto vs Aizen είναι αυτή, δεν μπορεί να την κάνει χάλια !
Feb 25 2010 18:19
Black Kaiser → stark-sama
Έχεις δίκιο για το Nadegiri, για το anime. Παρόλα αυτά αφού είναι επίθεση του Ryujin Jakka μάλλον πρόκειται και αυτό για flame ability. Τέσπα, θα δούμε. Σημασία έχει που ανέβηκε και πάλι η σειρά στα SS Αrc επίπεδα.
Feb 25 2010 18:15
Black Kaiser
→
Azathoth
Και στην ελληνική τηλεόραση το είχε θυμάμαι ("Καπετάνιος Ντρέηκ !!??") αλλά δεν το έβλεπα. Μου φαινόταν πολύ παιδικό ρε γμτ.
Ναι, μόλις είδα τι πόσταρες στο Bleach. Θρυλικές στιγμές για το manga λεμε να υπάρχει ένα chapter για το οποίο δεν υπαρχεί κανένα κακό να πεις. Άντε σε 200 chapters πάλι :P
Feb 25 2010 12:01
Black Kaiser
→
Azathoth
Εντάξει, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν λένε. Εξάλλου αποκλείεται να αρέσει στον πολύ κόσμο χωρίς λόγο. Γούστα είναι αυτά όμως. Εγώ το είχα ξεκινήσει και βαρέθηκα στην αρχή ακόμα. Αλλα τι να κάνεις.
Feb 25 2010 00:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed