Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → Tea-chan
Nah, κυκλοφορούσαν πολλά gifακια σχετικά με το θέμα να σου βάλω και εγώ αλλά δεν βρήκα. :S
PS : LOL o Chandler τα σπάει. Μακράν ο καλύτερος χαρακτηρας στο Friends.
Μάρ 20 2010 00:27
Black Kaiser → Tea-chan
Εγώ γελούσα θυμάμαι. Καλά, άντε να κλέψεις το σχέδιο αλλά απο μια απο τις πιο δημοφιλείς σειρές βρήκες να το κάνεις ; Νόμιζε οτι δεν θα το παρατηρούσε κανένας ? Και σαν να μην έφτανε αυτό υπήρξε και απάντηση :
[SPOILER][I]Nick Simmons[/I]: "Like most artists I am inspired by work I admire. There are c[B]ertain similarities[/B] between some of my work and the work of others. This was [B]simply meant as an homage to artists I respect,[/B] and I definitely want to apologize to any Manga fans or fellow Manga artists who feel I went too far.[B] My inspirations reflect the fact that certain [/B][B]fundamental imagery is common to all Manga. [/B]This is the nature of the medium. I am a big fan of Bleach, as well as other Manga titles. And I am certainly sorry if anyone was offended or upset by what they perceive to be the similarity between my work and the work of artists that I admire and who inspire me."[/SPOILER]
Κοίτα μόνο το bolded text. Η Orihime και o Alucard είναι [I]certain[B][/B][/I][I]fundamental imagery common to all Manga[/I].Λες και μιλάει σε ηλίθιους.
Μάρ 20 2010 00:07
Black Kaiser → veg3ta
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Όχι ρε φίλε. WIN
Μάρ 18 2010 02:17
Black Kaiser → Mad_Hatter
Thanks. Gerard FTW.
LOL. The 4th Wall can't stop Aizen neither. By the way το συγκεκριμένο σκετσάκι βασίζεται σε ένα tweet που έστειλε ένας follower στο twitter του Kubo. Πετυχημένο. ;)
Μάρ 14 2010 12:49
Black Kaiser → iristella
[QUOTE=iristella;376036]
Τώρα το να λέμε gj Yamamoto επειδή έκανε ένα kido και καψαλίστηκε η μπουκλα του Aizen ενώ ο ίδιος ψυχορραγεί και η γη τον ετρομάζει, μου φαίνεται σαν σε αγώνα της Μίλαν έναντι της Κάτω Μαγούλας Κολωκοτρονιτσίου όπου η Μίλαν έχει φάει 5 γκολ οι φαν της Μίλαν να χαίρονται επειδή έβαλε ένα στην λήξη του παιχνιδιού.[/QUOTE]
Άσχετο, αλλά ωραία παρομοίωση.
Μάρ 14 2010 03:17
Black Kaiser → kelborn3
Οχι είναι αυτο που λέμε "να π(ι)ούμε μια μ@λ@κία να περάσει η ώρα" ¨:p
Μάρ 14 2010 02:28
Ακριβώς. Στο επόμενο κανονίζει τον Φράουλα (ή αυτός ή ο Gin) και τελειώνει το παραμύθι.
Να διορθώσω μόνο :
Aizen vs Soul Society & Vizards [B]2-0[/B]. Aς μην ξεχνάμε πόσο τους ξεγέλασε όλους σαν βλάκες πίσω στην Soul Society Arc αλλά και πιο πριν με τους Vizards.
Μάρ 11 2010 14:52
[QUOTE]Χωσου Aizen και πηδα τους παντες.[/QUOTE]
Πες τα ! Πεεεεεες τα !
"Τσαλακώθηκε" λίγο ο AIZEN και όλοι έπεσαν πάνω του. Εγώ βλέπω όμως : Aizen vs Soul Society & Vizards [B]1-0 [/B]:canthelp:
Μάρ 11 2010 14:30
Black Kaiser
→
Azathoth
Βασικά θα πρέπει να ξεφύγει λιγο απο όλη αυτήν την συζήτηση/κόντρα των Sasuke & Naruto κλπ και να επανέλθει στο σχέδιο του Madara. Η πλοκή πρέπει να προχωρήσει κάπως. Έχω την απορία να δω τι θα κάνει όταν μάθει ότι ο Kisame είναι νεκρός. Θα πάει ο ίδιος να πιάσει τον Killerbee ?
Μάρ 11 2010 00:18
Black Kaiser
→
Azathoth
Και εγώ μια περιέργεια την έχω. Ελπίζω να μας κρατάει κάτι καλό ο Kishimoto με το να κρατά το πρόσωπο του Tobi κρυφό, ιδιαίτερα απο την στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Madara.
Μάρ 11 2010 00:13
Black Kaiser
→
Azathoth
[QUOTE]θέλω να δω όσο δεν πάει άλλο την μάπα του τόμπι[/QUOTE]Ωχ, ζήσε Μάη μου...Δεν προβλέπεται σύντομα φίλε μου. :burningbe3:
Μάρ 11 2010 00:07
Black Kaiser → DarkElf
[SIZE=5][B]ΟΧΙ[/B][/SIZE], το παίρνω πίσω.
Έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι fan του Naruto. Ξε-απογοητεύτικα. Απλά μην μου δείξεις yaoi please. Δεν θελω να χάσω τα μάτια μου και να καταλήξω Sasuke.[SIZE=1] [S]Παίζεις βρώμικα...[/S][/SIZE]
Σοβαρά, και εμένα ο Gaara είναι ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και μου αρέσει έτσι όπως τον έχει αναπτύξει ο Kishimoto. Στο συμβούλιο των Kages αλλά και στην sjhort μάχη του με τον Sasuke τα έσπασε. Για την Rukia τι να πούμε. Φαντάσου στην αρχή ο TK σχεδίαζε να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια. Αλλά γίνεται πρωταγωνίστρια κοντή, χωρίς boobs και μη - χαζοχαρούμενη σε shonen manga ?
Μάρ 10 2010 23:01
Black Kaiser → DarkElf
Άστο, τώρα που το σκέφτομαι ούτε ο φράουλας είναι καλύτερος. Κοτζάμ Yoruichi χωρίς ρούχα είχε μπροστά του και όυτε ματιά δεν έριξε. Ο ένας gay ο άλλος asexual, πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. :sadist:
Ο Ναρούτο[S] σου[/S] θα πρέπει σιγα-σιγά να συνηθίσει την χυλόπιτα που του έριξε ο Sasuke. Δηλαδή μόνο αυτός δηλαδή θα τις ρίχνει ? (βλέπε Sakura) Αστον ρε παιδι μου, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές (βλέπε Gaara)
Μάρ 10 2010 22:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται