Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, δεν θα είχα πρόβλημα αν καποια απο εσάς έκανε την Harribel tbh :P
Apr 18 2010 22:37
Black Kaiser → stark-sama
Αφιερωμένη :
[SPOILER]
[IMG]http://i39.tinypic.com/301ms0h.jpg[/IMG]
Απο το νέο Opening του Bleach. Αντε απο αύριο θα μπορείς να βάλεις την released μορφή του Stark ώς avatar ! :hihi2:
[/SPOILER]
Apr 13 2010 15:05
Black Kaiser → DarkElf
Eχω δει early released έκδοση προσωπικά σταλμένη απο τον Kubo. Γιατί νομίζεις πως μου αρέσει κάθε κεφάλαιο του Bleach ? :P
[SPOILER]
Δεν έχει βγει ακόμα subbed αλλά τα OP/ED κυκλοφορούν στο Internet έστω και σε LOW Quality. Εδώ είναι :
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=INoM7E2r5N8&feature=player_embedded[/URL] (ο συγχρονισμός είναι λίγο screwed up)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=n_pqZvJvOXo&feature=player_embedded[/URL]
Enjoy ![/SPOILER]
Apr 13 2010 13:11
Βασικά θα πρέπει να περιμένουμε το chapter. Αν και πιστεύω πως είναι πέρα απο σίγουρο ότι ο Gin δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Σίγουρα έχει κάτι παραπάνω απο αυτό.
Apr 06 2010 23:02
Black Kaiser → DarkElf
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο Gin. Είναι ένας απο τους πιο μυστήριους χαρακτήρες, έχει ακόμα ένα θέμα να λύσει με την boobs-vice captain και τον Kira (επομένως δεν θα πεθάνει μέχρι να γίνει αυτό) και είναι ο μοναδικός που έχει απομείνει στην πλευρά του Aizen. (δεν πιστεύω ο Aizen να πάει στο Royal kingdom μόνος...)
Τέσπα, θα δούμε περισσότερα στα επόμενα. Πάντως ο Gin παραείναι σημαντικός χαρακτήρας για να μην του "φερθεί καλά" ο Kubo.
Apr 06 2010 22:39
Black Kaiser → DarkElf
Περίμενε ρε παιδάκι μου και εσύ !!! Κατευθείαν, ακόμα δε τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε. Σιγά μην είναι αυτό μόνο το bankai του Gin. Ένα chapter μάχης μας έδειξε, κάτσε να δούμε αν έχει άλλη ιδιότητα. Για τον Gin μιλάμε, είναι MAJOR χαρακτήρας. Ακόμα και ο Kubo δεν θα τον χαραμιζε έτσι ! :nanteee:
Εdit : Και δεν θύμωσα ! :)
Apr 06 2010 21:56
Black Kaiser → Yuki-chan
Ευχαριστώ για το friend request ! :)
[QUOTE=Thoru-chan;380865]Tί δεν θές να γινει??[/QUOTE]
Δεν θέλω να γυρίσει στο Hueco Mundo η πλοκή ! Το ενδιαφέρον μου βρίσκεται στο τι θα γίνει στην Karakura Town αυτήν την στιγμή με τον Αιζεν και τους άλλους.
Apr 02 2010 18:26
Black Kaiser → Tea-chan
Ε βέβαια. Δεν ξεχνιέται τόσο έυκολα τέτοιο troll. Ακου εκεί espada cero...
Apr 02 2010 17:18
Black Kaiser → Mad_Hatter
Whow.:OMG3:
Η picture που πόσταρες στο Naruto Τopic με έκανε να αλλάξω λίγο την γνώμη μου για το upcoming chapter. Ο Orochimaru (έστω και αν στην προκειμένη είναι μισός Kabuto) πρέπει να είναι απο τους πιο creepy κακούς στην ιστορία των manga.
Mar 31 2010 17:09
Black Kaiser → DarkElf
Μάλλον δεν είναι η μοίρα του Kakashi να γίνει ποτέ hokage. Τέλοσπάντων, το μόνο καλό είναι πως θα δούμε μερικούς ωραίους χαρακτήρες όπως ο Itachi και ο Sasori. Ξέρεις μερικές φορές το trolling μιας στιγμής μπορεί να κάνει αργότερα το manga πιο ενδιαφέρον.
Στο Bleach τα filler τα κατεβάζω αλλά τα βλέπω σε fast forward (κάποια τα κάνω skip τελείως). Το σημερινό είναι το προτελευταίο των filler. Άλλο ένα και μετά μπαίνουμε επιτέλους σε canon. Ως τότε έχουμε το manga το οποίο πάει καλά. Θα δούμε καινούριο bankai την επόμενη εβδομάδα.
Mar 31 2010 12:03
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τελικά μάλλον είναι πραγματικά spoilers. Και εγώ δεν το πίστευα όταν τα πρωτοάκουσα. Ήμαρτον, τι άλλο θα σκεφτεί ο Kishimoto. Αν μην τι άλλο είναι και στο κλίμα των ημερών με τις νεκραναστάσεις. Τόσες μάχες άδικα δηλαδή, θα δούμε πάλι επαναλήψεις. Dead people should stay dead. Αλλά τι να λέμε, νεκρανάσταση έχει ξαναγίνει στο Naruto επομένως δεν είναι έκπληξη.
Μετά απο αυτό μην ξανακούσω για "trolling" στο thread του Bleach :p
Mar 31 2010 11:46
Black Kaiser → DarkElf
Ναι και σε μένα μου πέρασε απο το μυαλό η σκηνή. Είναι καταδικασμένη καθε ιστορία η οποία φέρνει ένα νεαρό αντιμέτωπο με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία "κακό" να θυμίζει την σκηνή Vader-Luke.
Και αμάν πια με την απειλή του Yaoi. Γιατί πρέπει να συμφωνήσω πως ο Naruto είναι καταπληκτικός. Είναι ένα σπαστικό, βλακώδες υπεραισιόδοξο, gay παιδαρέλι όπως και να το κάνουμε:p
Mar 29 2010 21:57
Black Kaiser → DarkElf
Σε ευχαριστώ. Χρόνια πολλά και για την δική σου μητέρα επίσης !
Α, καλά είδα τότε πως ήσουν εσύ. Ναι ήμουν πλ. Ολγας με την ξαδέλφη μου και ένα φίλο μου, είχαμε πάει να δούμε ποδόσφαιρο. Εσύ ήσουν με μια φίλη σου σωστά ? Σας είδα όταν είχατε περάσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήσουν όντως εσύ.
(Δεν ήθελα να φωνάξω "Dark Elf !!!" να με κοιτούσαν όλοι σαν τρελό και στο καπάκι να έκανα και λάθος...) :sigh2:
ΥΓ :.......... Είδα ένα episode του Naruto (το διάβαζα μόνο) και πραγματικά η φωνή αντικατοπτρίζει τέλεια τον χαρακτήρα. [SIZE=1]Πιο εκνευριστική φωνή σπάνια βρίσκεις...[/SIZE]
Mar 29 2010 10:50
Black Kaiser → D.Dragon
Thanks φίλε μου. Το έψαχνα αυτό το gifaki πριν απο μερικές μέρες αλλά δεν το έβρισκα πουθενά. Σε ευχαριστώ που μου το βρήκες. :)
Mar 23 2010 16:30
[QUOTE] με τον Κazeshini στο ρολο της Μαιρυ Ποπινς (νταντας), μια με την Haineko σε ρολο που θυμιζει ρομαντικες ταινιες β κατηγοριας τυπου Οσα περνει ο ανεμος.[/QUOTE]
:kakaka::kakaka::kakaka:
Description is WIN.
Mar 22 2010 23:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed