Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Σε αυτό που λες για τον Yaichi έχεις δίκιο. Ο Masa παρόλο που είναι και καλά "αφελής" θα είναι ο πρώτος που θα τον καταλάβει. Τώρα που το σκέφτομαι είμαι fan του Yaichi και για το μέρος στο οποίο διανυκτερεύει :p Αν πω στην Ντίνα τότε σίγουρα θα με σύρει...εννοώ θα έρθουμε. Της αρέσουν οι συναυλίες τέτοιου είδους. Αλλά δεν ξέρω, θα δψ τι θα κάνω.
May 13 2010 17:52
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Έλα που δεν σου άρεσε το look του Templar Knight Aizen. Σου άρεσει αλλά δεν το ξέρεις. Εγώ είμαι fan του Yaichi επειδή θαυμάζω την δουλειά του :p Το AF σε ποιον χώρο γίνεται ? Στην σχολή υποθέτω ? Καλά,μ πορεί να περάσω καμια βόλτα έτσι για να δω τι παίζει.
May 13 2010 17:31
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Μου άρεσε πολύ η νέα μορφή του Aizen, απλή, κομψή και θανατηφόρα. Tου ταιριάζει απόλυτα μπορώ να πω. Και εμφανίστηκε και η αγαπημένη μου Yoruichi ! :love: Τι άλλον μπορώ να ζητήσω. Για το artware festival, 5 χρόνια δεν έχω πάει ούτε μια φορά. Δεν είμαι πολύ της συναυλίας. Ούτε και είχα κανέναν γνωστό που να του άρεσε επομένως δεν έτυχε να πάω ποτε. ΥΓ : Τώρα που το σκέφτομαι ο Yaichi δεν είναι ένα fusion του Urahara και του Gin ? No wonder why είσαι fan του. :whistling:
May 13 2010 17:12
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Μακάρι να δούμε αυτό. Εχω ακούσει τα καλύτερα για τα Ghost in the Shell. Μάλλον για την μεθεπόμενη Κυριακή (όχι αυτήν σε 3 μέρες) το πάμε ε?
May 13 2010 17:00
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, έχω ξεκινήσει ήδη. Δύο εξεταστικές είναι αυτές θα λιώνω όλο τον Ιούλη, έχει και ποδόσφαιρο άστα να πάνε. Όταν λες αργεί λιγο, πόσο καιρό περίπου ? Εγώ τα 4 πρώτα του Ηο5L τα είδα απο τους [Anime-Sennin]. Και έπειδη δεν μπορώ το streaming μάλλον θα πρέπει να περιμένω μου φαίνεται. Btw, το καινούριο του Bleach το είδες ? Δεν τα έσπασε ? Καλά εσένα θα σου άρεσε το omake στο τέλος λόγω Gin υποθέτω ? :p
May 13 2010 13:53
Photo

Εγώ σαν γνήσιος "Kaizer" Γερμανία :p Βέβαια λόγω Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είμαι και με την Βραζιλία όταν δεν παίξει με εμάς ή την Γερμανία. Αντε ανυπομονώ για την προβολή. Τι είδος αυτήν την φορά θα δούμε ?
May 13 2010 13:47
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Λοιπόν ακολούθησα την suggestion σου και τελικά είδα τα 4 πρώτα eps του House of Five Leaves. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσα ενώ επίσης κανένας χαρακτήρας της σειράς δεν μου έχει φανεί βαρετός ! Kαι πάνω απο όλους : Yaichi FTW ! Κρίμα που είναι μόνο 12 επεισόδια. Btw kάθε πότε βγαίνει καινούριο episode?
May 11 2010 12:06
Photo

Ήμουν απασχολημένος ολιγον τι και δεν μπόρεσα να έρθω. Ελπίζω να κανονίσουμε άλλη μια φορά πριν ξεκινήσουν οι εξεταστικές (δηλαδή το Μουντιάλ :p)
May 11 2010 12:02
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Βγήκε τελικά η ταινία ? Πως σου φάνηκε? Άξιζε τίποτα ή να μην ασχοληθώ ? Παω να την checkαρω έτσι και αλλιώς βέβαια. Μπράβο παιδί μου. Έτσι, επωμίστηκες το βάρος να διαδωσεις όλο το βαθύ νόημα του Bleach μέχρι την Ισπανία, είμαι περίφανος για εσένα. :p
Apr 23 2010 14:13
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Οχι, κανένα παράπονο. :p Αυτό που θέλω να πω είναι πως μου ακούγεται λίγο απίθανο ο Urahara να έφτιαξε ένα ζωντανό αντικείμενο το οποίο έχει την δική του θέληση. Το να φτιάξει ζωή απαιτεί θεϊκές δυνάμεις και δεν μου φαίνεται για θεός ο Urahara. Μάλλον δεν το έφτιαξε απο την αρχή αλλά αυτός ήταν που το τελειοποίησε ή του έδωσε αυτήν την μορφή. Τέσπα θα δούμε. Το καλό είναι ότι τελειώνει επιτέλους το arc. ΥΓ : 1 απουσία στις anime προβολές η κυριά Άννια. :p
Apr 22 2010 12:00
Photo

Black Kaiser → stark-sama

:kill4u: WHOAH ! Αυτήν την pic δεν την είχα βρει πουθενά ! Thanks ! Αυτή πάει avatar μόλις φτάσει στις μάχες των top espada η σειρά. Και μια που είπαμε για το anime ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ το canon story ! Ανυπομονώ να τελειώσει η μάχη Ulquiorra- Ichigo ώστε να πάμε στην FKT να δούμε λίγο Stark, Barragan, Hariberu.
Apr 21 2010 08:56
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Καλορίζικο το προφίλ ρε. Spidey FTW (έστω και αν έτσι είναι copyrighted by Tony Stark Ind. Co.)
Apr 19 2010 23:43
Photo

Black Kaiser → Nekyia

Θες πόλεμο εε ? Ιδού : [SPOILER] [IMG]http://fc09.deviantart.net/fs44/f/2009/146/e/e/Pedophiles_by_Jisatsu_NYX.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Apr 18 2010 23:39
Photo

Black Kaiser → Nekyia

Αφιερωμένη : [SPOILER] [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100414154950/fairytail/images/f/f0/Sol01.jpg[/IMG] [SIZE=7][B]ΝΟΝ ΝΟΝ ΝΟΝ ΝΟΝ ![/B][/SIZE] [/SPOILER]
Apr 18 2010 23:13
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Άνδρα ? Ποιον ? Εγώ θα ήθελα να κάνω Aizen-sama αλλά αμφιβάλλω πολύ αν θα συμμετάσχω σε περίπτωση που γίνει εκτός αποκριών.
Apr 18 2010 23:01