Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Η σωστή ερώτηση είναι: "πότε θα αποτύχουμε σε ένα μάθημα μαζί;"
Δεν ξέρω, δίνεις καμία απο τις 27,28/6 ή 5/7? Αν δίνεις στη τελευταία: περαστικά.
Jun 25 2011 09:13
Black Kaiser → Mad_Hatter
Ναι, βοηθά και το πως ήσουν παρών όταν είχαμε αυτή την meaningful συζήτηση περί τρυπών :P
Jun 14 2011 23:43
Black Kaiser → DarkElf
Μα δεν είναι αστείο. Δήλωση ενός γεγονότος ήταν.
Καλά σίγουρα. Ετσι όπως πάει το πραγμα και δεύτερη θητεία να κάνω πάλι δεν θα έχω ξεμπερδέψει με την σ-χολή. Άντε καλό βάπτισμα πυρός στα Σήματα.
Jun 14 2011 11:08
Black Kaiser → DarkElf
Δεν θυμάμαι να σου μίλησα άσχημα.
[SPOILER]Δεν σου μίλησα καν. Το anime.gr δεν υποστηρίζει voice transmission :P[/SPOILER]
Και μπορούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε ένα επίπεδο χωρίς να αναφέρουμε λέξεις "taboo"?:wth2:
Σοβαρά τώρα, να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το μάθημα. Δεν θυμάμαι πια ούτε και εγώ πόσες φορές το έχω δώσει. Μακάρι να είχα χρόνο να διαβάζαμε μαζί αλλά η Π.Α έχει άλλη γνώμη.
Jun 14 2011 08:29
Black Kaiser → DarkElf
Μάντεψε : Απλά μην το κοιτάς!
Προφανώς ούτε εσύ είσαι σε θέση να εκτιμίσεις την μορφή ενός υπέρτατου όν και κρίνεις με τα μίζερα κριτήρια των ανθρώπινων γούστων στην εξωτερική εμφάνιση. Αλλά δεν πειράζει. Σε λυπάμαι και σε συγχωρώ.
:P
ΥΓ: Λέγε ανόητη, προτιμάς την εικόνα μου ή τα Σήματα του Ψαράκη ?
Jun 10 2011 18:11
Black Kaiser → Wild Monkey
Ναι, είμαστε σαν το αντικείμενο λατρείας μας γαμάτοι και μοναδικοί. Και με καλό γούστο οι άτιμοι. :P
Apr 09 2011 20:35
Black Kaiser → Night Wizard Seal
Bit late αλλά σε ευχαριστώ για τις ευχές! :riiight:
Mar 11 2011 15:01
Black Kaiser → Lord Leon
Παρακαλώ.
Εγώ ελπίζω να είμαι πιο τυχερός, να έχω άδεια την ημέρα των γενεθλίων μου και να μην τα περάσω στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο. Αλλά ένας χρόνος είναι θα περάσει ;)
Dec 19 2010 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed