Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

RukiaXRenji fangirls ? Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πέσει σε πολλά. Πέραση είχαν κυρίως IchigoXRukia, IchigoXOrihime και κάποτε UlquiorraXOrihime. Ναι, Zaraki rules. Μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας αλλά παραδέχομαι ότι τα σπάει. Αν και προτιμούσα το παλιό look του.
Νοέ 06 2011 22:05
Φωτογραφία

Δεν χάνει ο Byakuya. Με τίποτα. Ειδικά όσο μένει aloof και silent - σημάδι πως ό,τι έχει να "πει" θα το πει στο τέλος ;) Hmmm, ποιούς άλλους πηγαίνω; [SPOILER]Τη Hogyoku και το Kyoka Suigetsu φυσικά. :P [SPOILER]Από το Bleach εννοείς υποθέτω; Μου αρέσει πολύ η Yoruichi, ο Urahara, ο Byakuya, η Harribel (my waifu) και ο Barragan. Τελευταία μου άρεσε πολύ ο Renji και η Jackie. Yours? (πέρα από Kuchiki duo?)[/SPOILER][/SPOILER]
Νοέ 06 2011 19:58
Φωτογραφία

I see. Μην ανησυχείς για το Kuchiki duo. Απλά τους έτυχε να αντιμετωπίσουν τους πιο σημαντικούς fullbringers και γι'αυτό η μάχη τους θα πάρει λίγο περισσότερο για ευνόητους λόγους. Εξάλλου το να χάσει ο Byakuya αυτή τη μάχη είναι εκτός των ορίων της ανθρώπινης φαντασίας. Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου :P
Νοέ 06 2011 17:42
Φωτογραφία

Να σου κάνω μια ερώτηση? Το Bleach (και ενδεχομένως το Naruto) σου άρεσε όταν δεν είχες φθάσει ακόμα up-to-date? Όταν διάβασες πολλά chapters μαζί? Το συγκεκριμένο arc έχει τα δικά του καλά αλλά είναι προφανές πως η πλοκή του δεν πρόκειται να εξελιχθεί ή να συνεχιστεί σε επόμενο. Ακόmα πιστεύω πως (τα) καλύτερα μας περιμένουν μπροστά. Για να έχει δηλώσει ο ίδιος ο συγγραφέας πως θέλει δέκα χρόνια για να τελειώσει η σειρά και πως θέλει να δει την αντίδραση των fan του μόλις αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο για τον Ichigo, δεν μπορεί, κάποιο πλάνο θα έχει! Και διαφωνώ πως η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει με το Decide. Έχω γράψει πάνω από 100 φορές τους λόγους για τους οποίους σωστά συνεχίστηκε. (Ο κυριότερος: πως θα αποδράσει ο Aizen αν τελειώve η σειρά? /fanboy :P) Btw νόμιζα ό,τι ήσουν από τα άτομα που σου άρεσε ακόμα η σειρά εξαιτίας των σοβαρών posts που έκανες στο αντίστοιχο thread. Όσοι δεν τους αρέσει συνήθως έρχονται μόνο για να πικάρουν και να κοροϊδέψουν. Αλλά φαίνεται πως δεν έπεσα μέσα.
Νοέ 05 2011 23:33
Φωτογραφία

Αν θυμάσαι ο Ginjou είχε πει πως έχουν αυτές τις δυνάμεις επειδή κάποτε οι γονείς τους είχαν δεχτεί επίθεση από Hollow. Και ο κοινός τους παρανομαστής είναι ο ίδιος ο Ginjou του οποίου η θεωρία (αυτή που επαναλαμβάνει η Riruka) τους ένωσε. Σημαντικότερο από το πως απέκτησαν τις δυνάμεις, είναι το ψυχολογικό τους background το οποίο, αναλογουμένων των chapter που χρησιμοποιήθηκαν - μόλις 1!) αποδώθηκε άριστα. Αυτό που ρωτάς για τον Ichigo μάλλον θα μας το απαντήσει ο Ginjou, και γι'αυτό δεν μπορείς να κρίνεις από τώρα τον mangaka επειδή δεν το έκανε! Right? Πρέπει να κρίνουμε μια arc μόλις φθάνει στο τέλος της, όταν θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε περισσότερα από ότι τώρα. Και σαφώς μόνο τότε θα γνωρίζουμε αν έμειναν κάποια ερωτήματα αναπάντητα ή όχι.
Νοέ 04 2011 16:49
Φωτογραφία

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;540823]Να πω την κακία μου αν κι ενδιαφέρον μου φάνηκε κάπως, το είδα λίγο-πολύ άρπα κόλα. Κανονικότατα. τα πετάμε όλα μέσα, μια half-assed excuse που έχουμε δει άλλους με πολύ πιο συναρπαστικά background -και δεν εννοώ αυτά που πλέον αρνείται να ζωγραφίσει ο Kubo :kakaka:- και γενικότερα περίμενα κάτι πολύ [/QUOTE] Την πρώτη φορά που διάβασα το chapter στα γρήγορα, έτσι μου φάνηκε και εμένα. Προχειρο και γρήγορο. Την επόμενη όμως, που διάβαζα αργά για να συλλογιστώ καλύτερα αυτά που έλεγε η Riruka και οι υπόλοιποι, τα flashback μου φάνηκαν να δένουν τέλεια με το narration. Έπαιρνε σκηνές από τις ζωές των 4 members και σιγά- σιγά έχτιζε την αφήγηση της darwin θεωρίας στην οποία κατέληξε η Riruka. Με λίγα λογια χώρεσε flashback τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα μόνο chapter (!) και το έδεσε άριστα με την πλοκή. Γι'αυτό χρησιμοποίησα τον όρο "επιδέξια" ;) Συμφωνώ πως υπάρχουν και άλλοι με πολύ πιο συναρπαστικά backgrounds αλλά ήταν πολύ να περιμένουμε πως χαρακτήρες όπως οι fullbringers (κατα πλειοψηφία fodder δηλαδή) να έχουν κάτι παραπάνω. Περισσότερο ήθελε να μας δείξει το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ ακολούθησαν τον Ginjou. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη των Xcution, το background του αρχηγού τους θα περιέχει σίγουρα περισσότερες πληροφορίες. Στην τελική, ο Kubo θα μπορούσε να μην δείξει τίποτα για τους fullbringers αλλά τότε θα δημιουργούσε την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το συγκεκριμένο arc και τους νέους χαρακτήρες του, και το έφτιαξε μόνο και μόνο για να πάρει ο Kurosaki τις δυνάμεις του πίσω. Αυτό θα ήταν "άρπα-κόλλα" indeed! :thatsit:
Νοέ 04 2011 10:18
Φωτογραφία

Black Kaiser → LunaJTripper

Πράγματι. Το dub πέρα από τα πρώτα επεισόδια (και την γελοία αρχική φωνή του Moζαρλ :oo:) είναι πολύ καλό. Αν σκεφτείς πως ήταν και παραγωγή ενός μικρού τότε καναλιού, του NEW. Ανεβάζεις ένα episode την ημέρα λόγω χρόνου? :P
Νοέ 03 2011 18:54
Φωτογραφία

Ναι, το είδα ήδη :P Κοίτα, τα γερμανικά είναι γενικά άσχημη γλώσσα για το αφτί, ίσως φταίει και αυτό. Αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχουν πολύ περισσότερους voice-casters από την Ελληνική version. Το ΝΕW λογικά χρησιμοποίησε 5 ή 6 ατομα! ΥΓ:Btw η γερμανική φωνή ταιρίαζει για καποιον λόγο πολύ στον Godd! :kakaka:
Νοέ 01 2011 22:05
Φωτογραφία

Αh από ότι κατάλαβα έχεις δηλαδή το τέλος (τα episodes που έφθασαν στον ναό) αλλά και το επεισόδιο όπου έψαχναν τον πρόεδρο και την Τίγρη στα χιόνια? (που πρέπει να είναι το 36). Καλώς. Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις σύντομα upload? Τουλάχιστον τα τρια χαμένα υπάρχουν στα γερμανικά. Κάτι είναι και αυτό.
Νοέ 01 2011 15:02
Φωτογραφία

Hey. thanks για το Jura Tripper. Έψαχνα σαν τρελός για αυτήν την σειρά. Έχω δει ήδη και τα 26 που έχεις βάλει. Να σε ρωτήσω? Ποιά 3 σου λείπουν? Μην μου πεις τα 3 τελευταία! :p
Οκτ 31 2011 16:08
Φωτογραφία

Black Kaiser → Nekyia

Γίνε φορτική. Μόνο έτσι θα στο αλλάξει.
Οκτ 31 2011 13:01
Φωτογραφία

Black Kaiser → Nekyia

Γράψτου το σαν visitor message. Στο "wall" του δηλαδή.
Οκτ 30 2011 17:16
Φωτογραφία

Black Kaiser → Nekyia

Ότι είναι στο friends' list. Και το test-pm σου μου ήρθε.
Οκτ 30 2011 07:49
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικές. Τις κάνω για το κέφι μου :P Φυσικά είναι υποχρεωτικές και πιάνουν 40% Το είχες περάσει αλλά το έκοψες? wtf?
Οκτ 27 2011 16:34
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Δεν είναι project αλλά ουσιαστικά εργαστηριακές ασκήσεις. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε μήκος από ένα project και το file name με το οποίο μας τις έδωσαν εμπεριέχει και αυτή την εκνευριστική λέξη.
Οκτ 27 2011 16:26