Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Όχι, δεν έχω χρόνο καθόλου για ΕΥ. Για το project της Θεωρίας Αποφάσεων το θέλω. Κατεβάζω μια έκδοση τώρα, θα δούμε.
Oct 27 2011 16:19
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Άννια να σε ρωτήσω. Έχεις καμία version της Μatlab διαθέσιμη? Έκανα format στο pc και έχασα την δική μου. -_-
Oct 27 2011 12:14
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Άκρα του Τάφου Σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Αντε στρατιώτη, άντε :p
Oct 25 2011 16:19
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Thanks! "Παίζει"? Δηλαδή δεν είναι σίγουρο?
Oct 17 2011 16:22
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι είναι. Ο κόσμος του Madara θα είναι καλύτερος από τον σάπιο και γεμάτο κακό κόσμο των shinobi. All-hail [S]Aizen[/S] MADARA! Ή μάλλον MINATO! :P Μπορεί να μην πιστεύω ή να έχω ανοσία στα συναισθηματα αλλά έχει πλάκα η παρατήρηση όσων τα έχουν και τα εκφράζουν. Και θέλω να σε δω αν και όταν αποδειχτεί πως ο Tobi ήταν ένας χαρακτήρας που συμπαθούσες. Μπουχαχα :kakaka: Btw παρακολουθείς κανένα μάθημα φέτος?
Oct 17 2011 15:05
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Όχι, βασικά αυτό λες. Ο Tobi να είναι ένας άσχετος. Ο αδερφός του Madara meh. Και ο Orochimaru πάλι- παλιά τροφή. Πρέπει να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, κάποιος που θα προκαλέσει συναισθηματικό αναβρασμό στους πρωταγωνιστές και δυστυχώς (για σενα) πρέπει να είναι από την πλευρά των "καλών". [QUOTE]Βγάλε τα goοd turn bad[/QUOTE] "Bad"? Κανείς δεν είναι bad. Απλά βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. :p
Oct 17 2011 09:32
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Δεν σχολιάζω αυτό με το Kubo. Όντως λίγοι είναι τόσο καλοί όσο αυτός. Δεν θα είναι το ίδιο το "impact" αν ο Tobi είναι ένας άσχετος και το ξέρεις. Ούτε καν τον Shisui δεν θέλεις, ήμαρτον :p
Oct 16 2011 23:01
Photo

Black Kaiser → DarkElf

"Σκάρτος" με τα δικά σου κριτήρια φυσικά :P Eγώ πάντως ελπίζω ο Tobi να είναι όντως κάποιος υπεράνω-υποψίας-καλός χαρακτήρας. Και ειδικά αν είναι ο Minato θα τον παραδεχτώ τον Kishimoto για το uber-mindfuck σε όλους τους fans του.
Oct 15 2011 22:55
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

:hbd: Χρόνια Πολλά φίλε! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. Υγεία και ευτυχία πάντα! :)
Oct 12 2011 19:05
Photo

Black Kaiser → DarkElf

[QUOTE]εν πιστεύω ότι είναι ο Minato.Πέρα από το θέμα χαρακτήρα (πότε έγινε ψυχάκιας και δεν το πήραμε χαμπάρι?) απ'όσο θυμάμαι η ψυχή του είναι παγιδευμένη λόγω του demon seal:"Those who have had their souls sealed by this technique cannot be brought back by the Summoning: Impure World Resurrection technique",σύμφωνα με τη Naruto wikia. Πάντως αν είναι ο Obito θα ξενερώσω απίστευτα[/QUOTE] Ναι. Αυτό είδαμε ότι έγινε στο [U]vision[/U] του Naruto. Αν ο Μinato είναι ψυχάκιας (από την δική σου οπτική γωνία) τότε σίγουρα θα έπαιρνε τα κατάλληλα μέτρα να μην μάθει ποτέ ο Naruto ότι είναι ζωντανός. Με ένα ψεύτικο death ή sealing. (reminds me something :kakaka:) Εγώ για πλάκα το ανέφερα το όνομα του αλλά έχει τόσο φάση η θεωρία που αξίζει να την υποστηρίξω. :p
Oct 12 2011 17:03
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

[SPOILER] [IMG]http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2011/217/0/7/rukia_and_ichigo_by_ioshik-d45jgp0.png[/IMG] Celebrating much ? Don't ya ? :P [/SPOILER]
Aug 06 2011 14:02
Photo

Black Kaiser → veg3ta

[QUOTE=veg3ta;515079]Για ποιο λογο αυτο? Πρεπει να παρουμε αδεια απο τον διοργανωτη?[/QUOTE] LOL Όχι, είναι στρατιωτική περιοχή :P
Jul 12 2011 16:15
Photo

Black Kaiser → Kaidou

Όχι. Έχω προσπαθήσει να το διαβάσω (το μανγκα) 2 φορές αλλά δεν μπόρεσα να το συνεχίσω. Είμαι μάλλον στην μειοψηφία αυτών που δεν τους αρέσει ;)
Jul 12 2011 16:12
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Δεν έχει πεθάνει ο Cross. Πρώτα απο όλα γιατί όλο αυτό το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του προμηνύει πως ό,τι πιστεουμε μάλλον δεν ισχύει και έπειτα δεν γίνεται να πεθάνει ένας τέτοιος χαρακτηράς δίχως κάποιο drama στην σκηνή. Εδώ σχεδόν ολόκληρο arc αφιέρωσε μόνο για τον θάνατο (?) του Kanda και θα σκότωνε έτσι απλά και ήσυχα τον Cross? No way. Είμαι 100% σίγουρος πως είναι ζωντανός. Απλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι όταν θα τον ξαναδείξει.
Jul 02 2011 12:36
Photo

Black Kaiser → iristella

Hey, χρόνια πολλά κυρία Moderator. Να τα εκατοστήσεις.
Jun 27 2011 14:20