Community Status Updates
Black Kaiser → Hanzo
Ε να τον πούμε The Punisher. Αλλά δεν ακούγεται τόσο καλό όσο ο Batman. :P
Nov 29 2011 17:17
Black Kaiser → Hanzo
[url]http://gothamalleys.blogspot.com/2010/11/killer-batman.html[/url] :p
Nov 29 2011 13:05
Black Kaiser → Nekyia
[B]Visitor Message.[/B] Γράψε του.
Και όπως σου είπα, o Ukitake δεν έγινε κακός. Δυστυχώς.
Nov 28 2011 20:05
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Λες? Kαι sτο τέλος, όταν δολοφονήσω τους πάντες θα βγάλω τα γυαλιά μου, θα φτιάξω το μαλλί και θα πω: just as planned? :p
Πάντως εγώ θέλω πάρα πολύ να είμαι επιθεωρητής. Είναι μακράν ο πιο δύσκολος ρόλος. Θα δούμε :)
Nov 28 2011 20:03
Black Kaiser → 1451
Και ακόμα και αν πεθάνει δεν θα είσαι και σίγουρος ό,τι δεν είναι κανένα σχέδιο του :p
Nov 27 2011 17:42
Black Kaiser → DarkElf
Δεν έκαναν καλά ακριβώς επειδή δεν τον ενημέρωσαν. Τι είναι ζούδι της Αφρικής που τον σημαδεύουνε για να γυρίσουν ντοκιμαντέρ? Screw them all. I'll live to see Soul Society burning down to ashes.
Μάλιστα. Μπορείς να μου πασάρεις την 2η άσκηση (του συνόλου της Πρώτης εννοώ) ? Έχω μπερδευτεί με τα σύνολα και τα objects.
Nov 23 2011 23:36
Black Kaiser → DarkElf
Τα είπα και στο thread. Περισσότερο και από την μάχη με ενδιαφέρει η αντίδραση του Ichigo μετά από αυτήν. Θα μου την σπάσει αν απλά πει "ok, I understand and I forgive". Ήμαρτον ρε φίλε. Σου είχαν εγκαταστήσει κοριό δίχως να το γνωρίζεις από τον οποίο μάλιστα μπορούσαν να επηρεάσουν το reiatsu και τις μάχες σου. Τρίξε τα δόντια σου λίγο!
Σοβαρά, η "γκρί" φύση της Soul Society είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της σειράς και θέλω ο ΤΚ να εμβαθύνει λίγο περισσότερο εκεί. Ζω και αναπνέω για να δώ κάποια στιγμή τον Ichigo καταζητούμενο της Soul Society ή ακόμα καλύτερα των Soul King/Royal Guards.
ΒTW σοβαρά έκανες τις 5 πρώτες ασκήσεις στην Θεωρία Απόφ; Εγώ παλεύω της πέμπτη ακόμα :oo:
Nov 23 2011 20:56
Black Kaiser → DarkElf
Μπα. Σιγά το plan.
Στην συγκεκριμένη σειρά ένας είναι και θα είναι ο master-planner εις τους αιώνες των αιώνων, αμήν. Ελπίζω να μην μας πάρει αιώνες να τον ξαναδούμε βέβαια.
Nov 23 2011 20:24
Black Kaiser → DarkElf
Don't worry. Για την εξέταση micro αν θες μπορώ να σου δείξω κάποια πράγματα όταν φθάσει η εξεταστική.
Nov 12 2011 12:22
Black Kaiser → SupG18
[QUOTE=SupG18;542180]
black kaiser παντως , ενας κριτικος κινηματογραφου δεν σημαινει οτι ξερει να σκηνοθετει κιολας, ποσο μαλλον εμεις που δεν ασκουμε καν το επαγγελμα του κριτικου φανταζεσαι...
ακομη εγω πιστευω οτι πολλα ατομα τα οποια διαβαζουν μανγκα μπορει να εχουν και καλυτερες ιδεες απο εναν μανγκακα...σιγα επειδη καποιος ειναι μαγκακα εγινε και κατι , ισα ισα οταν εκδιδεις κατι και το απευθυνεις σε ενα κοινο πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχθεις κριτικες[/QUOTE]
Ξέρεις, συνήθως ο καλύτερος κριτικός μια εργασίας/δουλειάς είναι κάποιος που την κάνει και την έκανε κάποτε. Για τον απλούστατο λόγο ότι "γνωρίζει". Αυτή όμως είναι άλλη συζήτηση. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την [I]κριτική[/I]. Και εγώ κριτική έκανα στο post μου, σημείωσα κάποια αρνητικά. Κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Με το συνεχόμενο και ακατάπαυστο hating έχω πρόβλημα.
Nov 11 2011 23:12
Black Kaiser → DarkElf
Χαχα βρήκες το κατάλληλο άτομο να σε βοηθήσει :P
Οκ λοιπόν, αμα είναι ρώτα με να σε ρωτάω και εγώ. Θα τις προχωρήσω το Σαββατοκύριακο αν προλάβω και ο Θ/θεός βοηθός. Έχω και το εργαστήριο Micro την Δευτέρα :redcard2:
Nov 10 2011 09:11
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, ζητήσαμε στο forum να πέι λίγο παρακάτω η παράδοση λόγω της εξεταστικής και τελικά μας είπαν πως δεν ισχύουν οι deadlines. Όλες στο τέλος. Γι'αυτό δεν ήλθες στο meeting ? Ήξερα που ρώτησα την Αθηνά αν της είπες το όνομα του μαθήματος.
Έχεις κάνει και τις πέντε πρώτες? Αμά είναι να με βοηθήσεις με κάποιες :P
Nov 09 2011 21:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed