Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Καλή Χρονιά, FAI! :) Εσύ το λες απογοήτευση αλλά εγώ το λέω λογική. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για το 2012 indeed. Αλλά από την άλλη η προηγούμενη χρονιά ήταν τόσο κακή που αναρωτιέμαι πόσο πιο άσχημο μπορεί να γίνει το 2012? [SPOILER]Και δεν εννοώ να είχαν δίκιο οι Maya :P[/SPOILER]
Jan 01 2012 13:24
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Αυτή είναι όλη η ουσία: να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Και εγώ έπαιξα λίγο αλλα το ευχαριστήθηκα ομοίως. Τώρα ναι, η λογική λέει ότι θα νικήσετε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Για το Bleach οι πιο πολλοί πάντως υποστηρίζουν πως δεν τα πήγε καλά ούτε στην ανάπτυξη των κύριων χαρακτήρων του. Για παράδειγμα λένε ο Luffy (ΟP) και ο Naruto είναι πολύ πιο "βαθείς" σαν χαρακτήρες από τον Ichigo. Εγώ νομίζω πως εκεί που υπερτερεί το Bleach να είναι οι ανώτεροι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Είναι τυχαίο που χαρακτήρες σαν τον Kenpachi, τον Byakuya, τον Ulquiorra, τον Grimmjow ή τον Hitsugaya (ειδικά στην Ιαπωνία) είναι τόσο δημοφιλείς;
Dec 30 2011 18:21
Photo

Black Kaiser → Fandom

Meh, old. Αλλά μην παίζεις με την τύχη σου, Γιάννη. Δύο ώρες δρόμος είμαι από εσένα. :p
Dec 30 2011 01:33
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα ο Kubo δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο ως mangaka. Έχει πολύ καλό σχέδιο αλλά παρά το γεγονός πως είναι η αγαπημένη μου σειρά, το Bleach αν το κρίνεις αντικειμενικά είναι μέτριο και φταίει φυσικά η μετριότητα του συγγραφέα. Φυσικό είναι να είναι και η διαχείρηση των χαρακτήρων μέτρια. Ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο της επιλογής της πεταλούδας δεν είναι και τόσο μεμπτό. Άλλο αν στα μάτια των "δυτικών" fan χάλασε έναν φαινομενικά -ως εκείνη τη στιγμή- "cool" χαρακτήρα. Δεν ήταν γενικά και το πιο ευχάριστο παιχνίδι αλλά thanks. Παίξτε, βρείτε τον τελευταίο και θα κάνουμε τα σχόλια στο thread της γενικής συζήτησης όταν ανοίξει. Συγχαρητήρια και σε σένα γιατί ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ. Και είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αν παίζεται σωστά.
Dec 30 2011 01:26
Photo

Ιερόσυλη. Δεν σου ξαναμιλάω. Άκου εκεί να κοροίδευεις έτσι τα θεία ζωγραφίζοντας ανοησίες. Ναι, δεν με ενόχλησε όπως άλλους αλλά είναι βλακεία να καταδικάζεις τον πιο influential χαρακτήρα της σειράς εξαιτίας μια μορφής και μόνο.
Dec 30 2011 01:11
Photo

Black Kaiser → Fandom

Die Fandom :P
Dec 30 2011 01:06
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα, το ό,τι αλλιώς βλέπουμε την πεταλούδα εμείς εδώ στην Δύση και αλλιώς εκείνοι στην Ανατολή είναι γεγονός. Αλλά ρε παιδάκι μου, εντάξει! Τόσες καθολικώς τρομακτικές μορφές ζώων και έντομων υπάρχουν, πεταλούδα πας και τον κάνεις; :madtodeath:
Dec 29 2011 20:40
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα, μια χαρά του πάει ο σκούφος του Santa αν τον συγκρίνεις με την γελοία μορφή ενός συγκεκριμένου εντόμου (μην το πεις!) που του έδωσε κάποια στιγμή ο δημιουργός του. Όπως είπα και στην FAI, γράφω ένα μυθιστόρημα, fantasy genre. Αν έχεις χρόνο και ενδιαφέρεσαι να το διαβάσεις μπορώ να σου στείλω τίποτα όταν το φέρω σε τελική μορφή.
Dec 29 2011 13:43
Photo

Black Kaiser → Kamen Tantei Zura

[QUOTE][COLOR=black]με εξαίρεση τον [COLOR=darkorange]Aizen[/COLOR], που η θέση του σαν βασιλική πεταλούδα[/COLOR][/QUOTE]Τέλος. Ένας ακόμα να πει τον Aizen "βασιλική πεταλούδα" στο επόμενο Παλέρμο θα κανονίσω να είμαι ο μοναδικός δολοφόνος. Σε immortal mode. :P
Dec 29 2011 11:48
Photo

Φυσικά, όταν πιστεύεις ότι το έχεις έτοιμο και αν φυσικά θέλεις μπορείς να στείλεις και το δικό σου σε εμένα. Αλλά αυτό δεν είναι προϋπόθεση για να σου στείλω το δικό μου, don't worry. Εσύ τι γράφεις ωστόσο? Μυθιστόρημα? :) Μου βγαίνει? Μια βρίσκεις κατευθείαν τις ψευδείς προτάσεις μου στο παιχνίδι και τώρα καταλαβαίνεις πως δεν μου αρέσει και τόσο η σχολή μου! wtf? Όντως έχεις μαγικές δυναμεις? :p
Dec 29 2011 00:18
Photo

Οκ, λοιπόν. Όταν "ολοκληρώσω" το πρώτο βιβλίο θα σου στείλω μερικά κεφάλαια και αν σου αρέσει και θες την συνέχεια θα στο στείλω όλο. Αλλά πρώτα έχω κάποια πράγματα να προσθέσω. Fictionpress ? Θα του ρίξω μια ματιά. Thanks για το suggestion. :) Οχι, δεν μου αρέσει και αυτό είναι το κακό. Πρέπει όμως να την τελειώσω γιατί δίχως πτυχίο τριτοβάθμιας δεν πάω πουθενά. Btw συζητάς με τρία άτομα ταυτόχρονα ? :P :ΧD
Dec 28 2011 23:51
Photo

Τώρα που το είπες, σύντομα θα αρχίσω να ψάχνω άτομα να το διαβάσουν για κριτική. Αν θες και σου αρέσει το συγκεκριμένο genre θα σε έχω υπόψη; ;) BTW το γράφω πλήρως για δική μου "κατανάλωση". Μου καρφώθηκε η ιστορία πριν κάμποσα χρόνια και είπα να κάτσω να την γράψω ακόμα και αν θα είμαι ο μόνος που θα την διαβάσει τελικά. Σπουδάζω ακόμη (δυστυχώς) Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής. Είναι δύσκολη σχολή (πολυτεχνείο) + τα είχα αφήσει ενα χρόνο λόγω θητείας+ δεν μου αρέσει και γενικά τα έχω βρει λίγο σκούρα. Άσε XD
Dec 28 2011 23:37
Photo

Είναι μυθιστόρημα, fantasy genre. Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο Tolkien-like αλλά οι πρωταγωνιστές (μια παρέα 11 νεαρών) προέρχονται από τον δικό μας κόσμο. Έχω γράψει 1100+ σελίδες και μάλλον οι 600 πρώτες (περίπου) θα αποτελέσουν το πρώτο βιβλίο. :) Σειρά E-books θα είναι βασικά. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να περιμένω να το δω ποτέ σε χαρτί. XD Δημοσιογράφος? Δύσκολοι καιροί για δημοσιογράφους η σημερινή. Δουλεύουν πραγματικά για ψύχουλα. Τι σπουδάζεις αλήθεια?
Dec 28 2011 23:27
Photo

Black Kaiser → SpeedFreak

[QUOTE][QUOTE=SpeedFreak;551250][COLOR=DarkGreen] Μα γιατί ο Aizen..Τί του βρήκες??..Βασικά δεν με σπέρνει να μιλήσω παραπάνω οπότε μούγκα στην στρούγκα..:byejg9: [/COLOR][/QUOTE] What? You are a blasphemer. Ο Aizen είναι ο Ένας και Μοναδικός Θεός. Είσαι ένας βλάσφημος κόπανος αν με ρωτάς τι του βρήκα. :hahaha: Seriously, μάλλον ο συνδιασμός εξυπνάδας, δύναμης, εμφάνισης, badassery. Και το γεγονός φυσικά πως έχει τρολλάρει τους πάντες στην σειρά. Aizen FTW.
Dec 28 2011 15:11
Photo

Και το χειρότερο είναι που έχω και το avatar δίπλα. Captain Obvious. Αλλά μάλλον αυτό μπερδεύει. XD
Dec 28 2011 14:56