Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Congrats για τα νέα "καθήκοντα", φίλε :thumbup:
Jan 25 2012 01:12
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

Πως λες ότι δεν σου αρέσει το Bleach ενώ δεν το έχεις δει καν? :P
Jan 17 2012 00:06
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

[QUOTE=Osama Bin Laden;555716] ή στον Aizen [/QUOTE] [SPOILER] [IMG]http://img3.allvoices.com/thumbs/image/609/480/79125598-osama-dead.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Jan 16 2012 18:19
Photo

Black Kaiser → DarkElf

:uhh: Άννια, σε ξέχασα. Θα σου τα φέρω αύριο μάλλον, κατά το απόγευμα μετά την εξέταση του micro.
Jan 14 2012 20:24
Photo

Black Kaiser → mono

Δεν σε συγχωρώ. Θα φτιάξω ένα κάδρο με το avatar σου και θα του ρίχνω βελάκια κάθε πρωί.:hahaha: Όπως είπα και στο thread, δεν γίνεται να κρατάμε κακίες για ένα παιχνίδι. Δεν κρατάω ούτε σε εσένα ούτε στη FAI η οποία μάλιστα έκανε καλοπροαίρετα ό,τι εκανε.
Jan 14 2012 18:19
Photo

Black Kaiser → mono

[QUOTE=mono;555078]Hidoi :blingeye2::nanana: [/QUOTE] :P To γεγονός και μόνο ότι είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος ήταν full-κίνητρο για εμένα. Τραγική ειρωνία, με έβγαλες εσύ.
Jan 14 2012 12:30
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Ένα μυστικό: για "να το ξέρουν όλοι" σημάινει πως δεν ισχύει ;)
Jan 14 2012 12:13
Photo

[QUOTE]Kaiser, don't be ridiculous...If Kubo is dead then automatically Aizen will be dead [/QUOTE] Μην είσαι και σίγουρη! ΧΑΡΧΑΡ :hahaha:
Jan 14 2012 11:59
Photo

Ελπίζω και εγώ να γίνω εσύ και να αντέξω με τρείς ώρες ύπνου. Πάλι 3.30 θα κοιμηθώ και έχω δίαβασμα dammit.
Jan 14 2012 03:21
Photo

Black Kaiser → iristella

[QUOTE]την [B]βασιλική μας πεταλούδα[/B] που μας άφησε νωρίς [/QUOTE] Just noticed. Μην είμαι δολοφόνος και στο επόμενο παιχνίδι, Ευχήσου να μην είμαι. :P
Jan 14 2012 02:28
Photo

Ναι, ρε παιδί μου. Πως μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν με τόσο λίγο ύπνο. Εγώ χρείαζομαι τουλάχιστον οκτώ ώρες γεμάτες. Με λιγότερες είμαι zombie.
Jan 14 2012 02:11
Photo

Εμένα ο δικός μου μου τέτοιες ώρες είναι στο κρεβατάκι του και ροχαλίζει. Να τον βάζεις και εσύ για ύπνο. Τι κάνει τέτοια ώρα ξύπνιος ε? :p
Jan 14 2012 01:27
Photo

Σοβαρά, ελπίζω να μην στεναχωριέσαι για αυτά που γίνονται στο παιχνίδι. Εσύ καλά κάνεις και υποστηρίζεις τις φίλες σου και φυσικά ούτε σου κρατάω κακία γι'αυτό, πόσο μάλλον ότι μου "χάλασες" το παιχνίδι και καλά.
Jan 14 2012 01:11
Photo

[QUOTE]According to [I][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Kwaidan:_Stories_and_Studies_of_Strange_Things"]Kwaidan: Stories and Studies of Strange Things[/URL][/I], by [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Lafcadio_Hearn"]Lafcadio Hearn[/URL], a [B]butterfly was seen in Japan as the personification of a person's soul[/B]; whether they be living, dying, or already dead. One Japanese superstition says that if a butterfly enters your guestroom and perches behind the[bamboo screen, the person whom you most love is coming to see you[/QUOTE]Επίσης μην ξεχνάς τις μαύρες πεταλούδες στην σειρά που χρησιμοποιεί η Soul Society για να οδηγά τους shinigami από και προς σε εκείνη. Στην ιαπωνία με λίγα λόγια, η πεταλούδα είναι creepy και όχι χαρούμενη και όμορφη που την βλέπουμε εμείς εδώ στην δύση. Και κάτι άλλο: [QUOTE]Τhe ancient Greek word for "butterfly" is ψυχή ([I]psȳchē[/I]), which primarily means "soul" or "mind"[/QUOTE]Μέχρι και οι αρχαίοι Έλληνες approve. Ναι, είχαμε μιλήσει για τον Cross. Ακόμα πιστεύω πως είναι ζωντανός.
Jan 13 2012 18:18
Photo

Μα δεν ήταν καν "ξεμάλλιασμα"! Ήταν σφαγή. Η κυρία δεν άντεξε κάτω από το βάρος και την ισχύ των υπέρτατων επιχειρημάτων μου και αποχώρησε σαν βρεγμένη γάτα. Ναι, πράγματι δεν μου άρεσε αλλά καταλαβαίνοντας τί συμβολίζει η πεταλούδα στην ιαπωνική κουλτούρα δεν το βρήκα και τόσο καταστροφικό. Αιτία για την κατάντια της σειράς και την απαρχή τόσων κοροϊδιών. Όλα έχουν και ένα όριο. Αλλά θα μπορούσε να του δώσει φτερά αγγέλου που είναι και ουδέτερα και θα ταίριαζαν και πιο πολύ στο όλο "God I am" του χαρακτήρα. :whistling: Κοίτα που πάλι με αυτό το θέμα κατέληξα να ασχολούμαι πάλι. Δεν λέει να με αφήσει !
Jan 13 2012 14:46