Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Wikipedia][B]Catfight[/B] (also [B]Girls fight[/B]) is a term for an altercation between two [SIZE=4][B][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Women"]women[/URL][/B], [/SIZE]typically involving scratching, slapping, hair-pulling, and shirt-shredding... [/QUOTE][QUOTE=Black Kaiser's Profile] [B] About Black Kaiser [/B]Gender[URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=1302#"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/userfield_edit.gif[/IMG][/URL] [SIZE=6][B] Male[/B][/SIZE] [/QUOTE]No. :chigau: [SPOILER]Ε προφανώς θα έρθω στο μυαλό σου. Ξέρεις κάνεναν άλλον που να του αρέσει το Bleach τόσο πολύ; ;) Αλλά έλα παραδέξου το. Μεταξύ μας: ήθελες αφορμή να διαβάσω το συγκεκριμένο επικριτικό άρθρο ε;[/SPOILER]
Jan 13 2012 14:26
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Έχεις δίκιο, [B]ανόητη[/B] :P Δεν θα δώσεις δηλαδή μεθαύριο; Καλά, εγώ θα σου τις στείλω να τις έχεις έτσι και αλλιώς. Ναι, αύριο μάλλον θα μπορώ να περάσω. Κατά το μεσημέρι με απογευματάκι μάλλον.
Jan 13 2012 11:57
Photo

Black Kaiser → DarkElf

:hahaha: Χαχα θύμωσε. Just as planned. Με ξέρεις αρκετά ώστε να καταλαβαίνεις πως δεν θα παρεξηγηθούμε. Εξάλλου τρελαίνομαι να μαλώνω :P Και ιδιαίτερα αν είναι πολλοί εναντίον μου. Με έναν δεν λέει! Ποιόν άλλο αγαπημένο σου χαρακτήρα θες να σχολιάσω? Και Άννια θύμησε το μου, ρε αδελφή! PM το mail να σου στείλω τις ασκήσεις. Και Υ/Π μπορώ να στις φέρω αύριο το μεσημέρι? Τι λες? Σήμερα δεν θα έχω αυτοκίνητο δυστυχώς.
Jan 13 2012 09:30
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χα! Έτσι μπράβο. Υποχώρησε, υποχώρησε κάτω από το βάρος των επιχειρημάτων μου :try:
Jan 12 2012 22:59
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ποια jazz; Μουσική από χαλασμένη κόρνα εννοείς. Αν ο Άιζεν είναι ξεφτύλα που ηττήθηκε από τον Ichigo τότε τι είναι όλοι αυτοί που ηττήθηκαν από εκείνον? Δύο φορές ξεφτύλες? Εξάλλου κυρά μου, ξεχνάς πως όσο βλάκας και άθλιος να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής είναι [B]κύριος πρωταγωνιστής[/B]! Δεν πεθαίνει και με τον Θεό να παλέψει (όπως στο Bleach πχ). Άσε που αν ψάχνεις για άθλιους πρωταγωνιστές κοίτα προς το Naruto του οποίου την αθλιότητα ξεπερνά μόνο ο πατέρας του. :puke: [SPOILER]O οποίος είναι ο Tobi :P[/SPOILER]
Jan 12 2012 20:33
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Τα λόγια σου ξεχειλίζουν ζήλια για τον Τρισμέγιστο. Και μόνο που παραθέτεις ειρωνικούς χαρακτηρισμούς από haters λέει πολλά. Haters gonna hate. Δεν ξέρω τι είναι η Enka ούτε με ενδιαφέρει, αλλά η μουσική που ακούει είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιούσαν οι σοβιετικοί σε ένα καρτούν παραγωγής τους με έναν λύκο και έναν λαγό. Μην μιλήσω για το κιτσαριό της γραβάτας με το haori, χαρακτηριστικό βλαχομπαρόκ της ιδιοσυγκρασίας του χαρακτήρα του. Καλύτερα να πέθαινε από τον Άιζεν. Τιμή του θα ήταν.
Jan 12 2012 17:38
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, πολύ stylish. Δεν παίζει να έχω δει πιο χαζό κούρεμα σε anime. Το ότι εσένα σου αρέσει λέει πολλά. Επίσης, τι καλή κουβέντα να πω για τον Shinji? Πες μου ένα καλό που έχει? Το γούστο του στη μουσική? meh. :p
Jan 11 2012 22:36
Photo

Είσαι άρρωστη; Συγχωρείσαι για το λάθος σου τότε. Περαστικά.
Jan 11 2012 20:34
Photo

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;554262] Also, Black [B]Kasier[/B] it's all your fault![/QUOTE] What's [B]Kasier[/B]? Το "κασέρι" στα βλάχικα? "Πιάστου κασιέρ να φαμ' " ένα πράγμα? :tensai:
Jan 11 2012 20:08
Photo

Black Kaiser → DarkElf

You can't cry with manly tears because you are female. Και καλά το haori, την γραβάτα τι στο διάβολο τη φορά? Μην μιλήσω για το νέο του κούρεμα. Λες και τον κούρεψε μπαρμπερης με μπανταρισμένο αριστερό πόδι.
Jan 11 2012 20:03
Photo

Βασικά εσύ θα πρέπει να τους αναλαμβάνεις δύο φορές. Μια πριν από εμένα και μια μετά. Εσύ θα τους κάνεις καλή αρχική εντύπωση, εγώ μετά θα τους κόβω τα φτερά και θα τους σπάζω την πυγμή ώστε να πεθυμίσουν την δική σου "υποδοχή". Μετά εσύ θα τους προσεγγίζεις και πάλι και θα χαίρονται διπλάσια από ότι πριν. "Welcome to anime.gr - Ο ιστότοπος των αντιθέσεων!"
Jan 10 2012 12:27
Photo

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;553893]^ Mην άγχεσαι από τον κύριο. Απλώς έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να βρει όλα τα posts που αναφέρονται στο Bleach, σε χαρακτήρες του ή τον Aizen ειδικότερα. Και σαν τον πρώτο fan του μέσα σ'αυτό το forum, θα τον ξαναβρεις. :kakaka: Καλύτερο σχέδιο κι απ'τον Aizen[/QUOTE] Στους νέους πρέπει να κόβεις την φόρα όσο είναι νωρίς, για να ξέρουν που είναι και πως πρέπει να συμπεριφέρονται. Άκου εκεί "Gin και Ulquiorra". :bike:
Jan 09 2012 23:54
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

Δεν είναι έρωτας. Είναι Πίστη. He is a God after all. Και φυσικά δεν σκοτώνω όποιον διαφωνεί. [SPOILER] Τον βασανίζω πρώτα και μετά :himitsu: [/SPOILER]
Jan 09 2012 23:35
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Ευχαριστώ! Καλή Χρονιά και σε εσένα! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσένα αλλά και στους δικούς σου. Όλα τα άλλα είναι τίποτα, πραγματικά! Για τον Ichigo, ο Kubo είπε σε μια σύνεντευξη πέρυσι (συγκεκριμένα σε εκείνη που είχε δηλώσει πως το Bleach θα τελειώσει σε 10 χρόνια) πως υπάρχει ένα μυστικό να αποκαλυφθεί για το παρελθόν και πως ανυπομονεί να δει την αντίδραση των αναγνωστών του. Από τα hollows μόνο τους Ulquiorra και Grimmjow ανέπτυξε ο Kubo , άντε και λίγο τον Stark. Και εμένα μου άρεσε η Harribel (είναι άλλωστε η waifu μου :P) αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το πως την "τελείωσε" ο mangaka. Γενικά έπειτα από τους espada δεν βλέπω πως τα Hollows μπορούν να είναι factor πια στο Bleach. Και μιας που είπες για το πώς προχωρά η πλοκή: ουσιαστικά ο Aizen και ο Urahara δεν ήταν το Bleach? (μέχρι πριν κάμποσα chapters τουλάχιστον). Ανεξαρτήτως του fandom που απέκτησαν οι χαρακτήρες που σου ανέφερα στο προηγούμενο post, την σειρά την έκαναν οι δύο συγκεκριμένοι κυριοι. Και για να είναι το Bleach το αγαπημένο μου shonen manga λέει πολλά για το πόσο με επηρεάζουν οι απόψεις των υπολοίπων.
Jan 01 2012 22:53
Photo

Δεν έχεις και πολύ άδικο, εδώ που τα λέμε. Εύχομαι τότε να είσαι εσύ αυτή που θα αποδειχθείς σωστή.
Jan 01 2012 15:06