Community Status Updates
Black Kaiser → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;563670]
Και ρε συ δεν το λεω για να "κρινω γνωμες" και γω στοιχεια ψαχνω ακομα. Αν δεν τα βρω (και) από αυτούς που διαφωνω από που θα τα βρω; :P[/QUOTE]
Ναι ρει, δεν σε παρεξηγώ. Το να κρίνεις γνώμες δεν είναι και κάτι μεμπτό αν το κάνεις σωστά και χωρίς κακές προθέσεις. ;)
Feb 13 2012 13:57
Black Kaiser → Kenny
[QUOTE][SIZE=1]Κι επειδή ξέρω ότι θα μου ζητηθεί... source is Bakemono Club (by Tsunken)[/SIZE][/QUOTE]
Αχ, αυτό το μισό δευτερόλεπτο του ματιού μου από την εικόνα στη παραπάνω πρόταση :P
Feb 11 2012 20:23
Black Kaiser → redqueen
:P
Έλα εντάξει, στο απάντησα. Αν και είναι λίγο άδικο για τους άλλους γιατί έπαιζα μόνος τώρα. Θα δώσω την σειρά μου στον Osama που διαβάζω ότι θέλει να βάλει.
Feb 11 2012 01:12
Black Kaiser → OdyMonaxos
Και [S]αύριο[/S] σήμερα μέρα είναι ρε. Πάντως αν έχεις κάποια καλή ίδεά go ahead και βάλτο να δούμε.
Feb 11 2012 00:59
Black Kaiser → 8tails
Δεν λες καλά που έχουμε και αυτές τις ηχογραφήσεις. Δέος να τον ακούς, έστω και με τον τεράστιο θόρυβο, να παίζει τις δικές του δημιουργίες.
Feb 10 2012 11:08
Black Kaiser → 8tails
Οχι Google.
[SPOILER]Υahoo! :P[/SPOILER]
Μόνο τον Σοπέν ήξερα από Πολωνούς. Γενικά πιανίστες λόγω της επικότητας του Ραχμάνινοφ δεν συγκρατάω άλλους.
Feb 10 2012 00:43
Black Kaiser → OdyMonaxos
Βασικά βαριέμαι τόσο πολύ σήμερα που περνάει λίγο η ώρα με το παιχνίδι.
Feb 09 2012 17:32
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;561915] Και με τεράστια γράμματα "Final Arc" κιόλας! :([/QUOTE]
Είπαμε, όχι ρυτίδες. Τουλάχιστον καμιά πενταετία και πάνω θα έχουμε το Bleach ακόμα.
Feb 08 2012 13:15
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναφέρεις τα προφανή. Ο ήλιος δύει στη δύση, οι άνθρωποι αναπνέουν οξυγόνο, ο Aizen είναι ο καλύτερος κακός όλων τον εποχών κλπ.
Feb 08 2012 12:17
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Don't mind me. Όπως γνωρίζεις έχω "κάτι" με τους κακούς των shonen :P
Feb 08 2012 12:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed