Community Status Updates

Robin-Chwan → ILKSie
A δεν επρεπε να το παρατησεις. Αμα αρχιζεις ενα ανιμ πρεπει να το τελειωσεις χωρις διακοπες (αλλιως οταν φτασεις στο τελος δεν θα θυμασαι την αρχη). Εγω ο μονος λογος που μπορει να παρατησω στη μεση ενα ανιμ ειναι αν δεν μ αρεσει. Αλλα και παλι μπορει καποια στιγμη να το ξαναπιασω (Το ΟΡ ειναι ζωντανο παραδειγμα. Ενω δεν μου αρεσε και καπου στο 100κατι επεισοδειο το παρατησα οταν το ξαναπιασα καταλαβα γιατι ηταν ολοι τοσο πορωμενοι και καταλαθος καηκα κι εγω!!!)

ILKSie → Robin-Chwan
Ναι το καλοκαίρι είναι πάντα η καλύτερη περίοδος για να βλέπεις anime xD τότε ξεκίνησα να βλέπω το naruto και τέλειωσα όλο το πρώτο season (πριν το shippuuden δλδ). Μετά το παράτησα και το επόμενο καλοκαίρι το ξανάρχισα xP τώρα το έχω παρατήσει πάλι το Naruto... [spoiler] το τελευταίο επεισόδιο που έχω δει είναι όταν πεθαίνει ο Deidara [/spoiler]

Robin-Chwan → ILKSie
Ναι το χει αυτο το ΟΡ. Λιγο μετα που το αρχιζεις κολλας. Τα επεισοδια ειναι πολλα και μπορεις να τα δεις μονο σε διακοπες και για πιο βολικα του καλοκαιριου. (εγω το αρχισα και τελειωσα στις εξαιτασεις...)

ILKSie → Robin-Chwan
Όχι, όχι έχω φτάσει μέχρι το latest chapter xD κάθε Παρασκευή, στο onemanga το διαβάζω.
Μου έχουν πει πάρα πολλές φορές να δω το One Piece και θέλω πραγματικά να αρχίσω να το βλέπω... αλλά επειδή έχω δουλεία (σχολείοοοο) συνέχεια φοβάμαι μην κολλήσω. Όταν τον βρω τον χρόνο μου πάντως θα το δω οπωσδήποτε.

Robin-Chwan → ILKSie
Ααα, ωστε δεν το εχεις τελειωσει ακομα. Παντως να ξερεις δεν γινεται καλυτερο στα τελευταια τσαπτερ. Τα ιδια και χειροτερα. Γενικα το Naruto ενω αρχισε δυναμικα εγινε ψιλοσκατα στη συνεχεια. Αμα θες να δεις καπου το ακριβως αντιθετο δες One Piece

ILKSie → Robin-Chwan
Hehe ok, Hinata τότε ;D officially!
Λοιπόοοον... [SPOILER]εμένα το manga άρχισε να μου χαλάει από τη στιγμή που ο Naruto έπησε τον Nagato να... συγχωρήσει... και δεν ξέρω και εγώ τι βλακείες... μετά από μια απλή κουβεντούλα. Έλεος ρε Kishimoto και εγώ περίμενα κάτι τραγικό σαν την ηλίθια D:[/SPOILER] αλλά εντάξει, ακόμα το διαβάζω xD τι να κάνω...

Robin-Chwan → ILKSie
Για να πω την αληθεια μου προτειμω να με φωναζουν Hinata (Ηταν πιασμενο το ονομα...). Ναι καλε ο εχω διαβασει το manga. Μιλα ελευθερα. (απλα βαλε ενα spoiler tag :P)

ILKSie → Robin-Chwan
Awww thanks for the warm welcoming Hinata ;D Ελπίζω να μην σε πειράζει αν σε λέω Hinata xD Μμμμ το Naruto άρχιζε να με 'κουράζει' απο τη στιγμή- ... κάτσε να μην κάνουμε κάνα spoiler xD διαβάζεις το manga?

Robin-Chwan → Zoro
Εγω περιμενω να μου πεις εσυ ποτε θα το αρχισεις. Σου ειπα θα το αρχισω μαζι με σενα :P (για πλακα..)