Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Ακομα δεν αλλαξες set εσυ τοσο κοπο εκανα να σου αλλαξω μεγεθος
Feb 13 2010 22:31
Photo

Robin-Chwan → Zoro

New ava!! Και του Scorpion εγω του το βρηκα το σετ ^^ Κριμας το παιδι παντως (η ακυρη...Για τον Ace μιλαω)
Feb 13 2010 20:50
Photo

Robin-Chwan → KostaZ

[quote] Παιδιά, τις περισσότερες εικόνες τις ανοίγω αλλά δεν μπορώ να της δω! Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; [/quote] Σου βγαζει ενα μικρο κουτακι μ ενα Χ μεσα ή απλα δε βγαζει τιποτα? Αν ειναι το 1ο δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι XD, αν ειναι το 2ο τοτε περιμενε μεχρι να κατεβασει ολες τις εικονες (θα παρει καμποση ωρα ειδικα αν δεν εχεις καλο σημα...). Παντως για να ξερεις κατω κατω στην οθονη σου εχει μια ασπρη λωριδα και στα αριστερα σου λεει πχ. 41 στοιχεια υπολειπονται (ναι οκ, δεν το περιεγραψα καλα....). Περιμενε μεχρι να γραψει "ολοκληρωθηκε" και μετα κοιτα τις εικονες. Ελπιζω να βοηθησα^^ Αν τα εκανα χειροτερα sorry! =Ρ
Feb 13 2010 18:36
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Τουλ μπορεις και το ελενχεις! Μπραβο aniki ^^ Ο Zoro μου τη βρηκε βεβαια. Εγω 2 μερες τωρα εχω αλλαξει τα φωτα του υπολογιστη αλλα δεν εχω καταφερει να βρω sig. Απο δω και περα οποτε θελω κατι για το σετ στον Zoro θα τρεχω (Τον καημενο....)
Feb 13 2010 16:08
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

οχι δεν θα βγεις καφριλα.....οχι δεν θα βγεις....btw να μην ξεχασω AWESOME SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riiight:
Feb 13 2010 15:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

WIN!! Thnx aniki!
Feb 12 2010 23:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Now we're talkin'. :riiight:
Feb 12 2010 23:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Yohohoho~ Done!
Feb 12 2010 23:25
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Well, καλυτερη απο την τωρινη. Ευχαριστω!!! Παλι καλα που σου αρεσε το προηγουμενο πιο πολυ. Τωρα εχω ενα καλο λογο να το ξαναλλαξω! Yosha! Tωρα μολις δειξει στο anime το θανατο του ονοματα-δε-λεμε (Ναι, οκ. Ολοι το καταλαβαν....) θα ξαναβαλω το παλιο σετ!!! (Που μου βρηκες παλι εσυ...Ειμαι αχρηστη....)
Feb 12 2010 23:20
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Λοιπόν, επειδή η τωρινή sig σου είναι η most unoriginal ever, [URL="http://i45.tinypic.com/5lubtv.gif"]presento[/URL] μια παλιά (failed) sig που ετοίμαζα όταν ήθελα να βάλω Ace σετάκι... η ιδέα έμεινε στο ράφι τελικά γιατί για να την κάνω μέσα στους κανονισμούς του site αναγκάστηκα να αφαιρέσω χρώματα και frames, αλλά κράτησα το αποτέλεσμα. Take it or leave it (είναι spoiler-free τουλ). :P ΥΓ: Προτιμούσα πιο πολύ το παλιό profile color... ;_;
Feb 12 2010 23:11
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Δε θες να σου απαντησω. Πιστεψε με
Feb 12 2010 22:04
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Αφου με προκαλεις τι να σου πω? Καλα και τα δικα σου δεν υπαρχει περιπτωση να τα αφησω
Feb 12 2010 21:59