Community Status Updates

Zoro → Robin-Chwan
D' oh! Indeed! Ε, ή με scanner ή, αν δεν έχεις, με φωτογραφική, δεν γίνεται κι αλλιώς. :P

Robin-Chwan → Zoro
Fuuuu θελω να δωωωωω!
Ναι, οταν βαριεμαι στην ταξη (ολη την ωρα δηλαδη) κανω καποιον χαρακτηρα που μου ρχεται εκεινη την ωρα στο μυαλο. Θελω να τις ανεβασω στο forum αλλα δεν ξερω πως -.-'

Zoro → Robin-Chwan
You'll see :hehehe:, απλά όπως είπα πήρε αρκετή δουλειά να φτιάξω το ava και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τέτοιο συνδυασμό.
Νομίζω μου 'χες πει για τα σχέδια που κάνεις στην τάξη, αν δεν κάνω λάθος. Έλα μωρέ, αν σου αρέσει πραγματικά και το συνεχίσεις θα βελτιωθείς σιγά σιγά με τον καιρό, τι να πούμε κι εμείς που δεν σχεδιάζουμε. :P Πάντως αν είναι decent τα σχέδια (aka βλέπονται) θα μπορούσες να τα ανεβάσεις και εδώ στο forum. ^^

Robin-Chwan → Zoro
Ααα.........Παει ο ενθουσιασμος μου. Ελπιζω να ειναι ο Itachi! Τον ζωγραφησα προχτες τωρα που το σκεφτομαι. Σου εχω πει οτι ζωγραφιζω (μουτζουρωνω καλυτερα) διαφορους anime χαρακτηρες ε?

Robin-Chwan → Zoro
Yay!!!! Περιμενω με αγωνια!!!!!!!!!! Ποιον θα κααααααανεις????????

Zoro → Robin-Chwan
Btw, επειδή από αύριο πιθανώς θα έχω ακόμη λιγότερο χρόνο απ' αυτές τις μέρες για να μπαίνω (άλλωστε έχουμε break στο OP, οπότε όχι τόσοι λόγοι για να δίνω παρουσία :P), προετοιμάσου τον άλλο μήνα για σετάκι μπόμπα. I put my everything into it.
Όχι τόσο για την sig (που κι αυτή καλή είναι), αλλά πιο πολύ για το ava... που, αν δεν είναι το πιο όμορφο οπτικά απ' όσα έχω βάλει ως τώρα, θα είναι σε "περιεχόμενο"... wait 'n' see. :rolleyes:

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Ναι, το διαπιστωσα. Καλα ρε γομαρι ορθιο κατσε λιγο μαζι μας αφου εχεις κενο. Εχω κανει και μερικα καινουρια "σκιτσα" (μουτζουρες ειναι αλλα τεσπα). Ηθελα να κανω και [spoiler] τον Ace νεκρο [/spoiler] αλλα ξεχασα το τετραδιο στο σχολειο, κατω απο το θρανιο....(Τωρα που το σκεφτομαι αυτο το τετραδιο ητν για τα αγγλικα και δεν πηρα ποτε αλλο..........)

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Δες το καλύτερα.
[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/user1137_pic4997_1219757838.jpg[/IMG]
Σήμερα εμείς είχαμε 4ωρό και την πρώτη ώρα κενό. 3ωρο δηλαδή :)

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Για δες το νέο μου άβαταρ :):) Τι έχεις να πείς ;;;;;;;;;;;

Vegetasmate → Robin-Chwan
distixos ta party panta arga einai.....tora osonafora tin topo8esia.....ti na s po.....

Robin-Chwan → Vegetasmate
Ok!! Αντε και στο επομενο θα ερθω ο κοσμος να χαλασει (αλλα γιατι ειναι ΟΛΑ τοσο μακρια και τοσο αργα? Εμενα δε με πειραζει αλλα η μανα μου......)

Vegetasmate → Robin-Chwan
zouzouniiiiii!!! anevasa foto sto fb..go and see and laugh your ass off!!!!!

Robin-Chwan → Scorpion
[URL]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=11511[/URL]
Με το που ειδα το ονομα εσυ μου ρθες στο μυαλο. Παντως δεν περιμενα τετοιο μελος.....XD