Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Scorpion → Robin-Chwan
Ναι εχω κολλημα και με τa 2 αλλα τωρα το να ειχα ava Ace και Sig X drake θα ηταν λιγο ακυρο η αληθεια ειναι

Robin-Chwan → Zoro
Ναι τις αργιες τις θυμαμαι κι εγω απ εξω! Και των Τριων Ιεραρχων επεσε Σαββατο. Damn...
Λιγοι μηνες ειναι. Δεν εχω κλεισει ακομα χρονο στο forum. Κοντευω ομως....
Btw ειδες το post μου που σε ψηφισα? ;Ρ

Zoro → Robin-Chwan
Μπα δεν πολυπιστεύω στον βαλεντινισμό, όπως και σε ένα σωρό άλλες γιορτές/μέρες (εκτός κι αν δίνουν ευκαιρία για χάσιμο μαθημάτων :P).
Και ναι, θυμάμαι το σετ, λίγο λιγότερο από ένας χρόνος πρέπει να πέρασε.

Robin-Chwan → Zoro
Πρεπει πρεπει. Πριν ποσον καιρο ειχα κανει και σετ! Θυμασαι?
Btw γιορταζεις αυριο (αμα θες απαντας...)

Zoro → Robin-Chwan
Nop, αν και πρέπει, στο προσεχές μέλλον. Ξέρω την ιστορία και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. :)

Robin-Chwan → Zoro
Πωω, χαμπαρι δεν πηρα..... Δεν παω καλα....
Ρε γαμωτο, ενω δε με ενθουσιαζε ο Ace σαν χαρακτηρας τωρα λυπαμαι που εφυγε και βλεπω το ava μου και στεναχωριεμαι....
Btw εχεις διαβασει 20th Century Boys?

Zoro → Robin-Chwan
Σκούρυνα λίγο την sig (και καλά θα μου πεις αυτό δύσκολα παρατηρείται), αλλά το ava έγινε transparent, πριν είχε πράσινο φόντο. :P

Zoro → Robin-Chwan
Ναι το 'δα, μεγιές, νομίζω είναι καλύτερο από το προηγούμενο πάντως.
Έκανα κι εγώ κάποια updates στα δικά μου btw. ^^

Robin-Chwan → Scorpion
Αφου σου ειπα μωρε οτι θα κρατησω το δωρο του Zoro για τωρα. Σε λιγο καιρο μαλλον θα το αλλαξω. Ωραια ειναι η prof. pic σου btw. Καλη επιλογη. (Και μην ξεχνας σε ποιον χρωστας ολο το σετ σου ;))
ΥΓ: Δεν ηξερα οτι θα εβαζες αυτη την εικονα για sig. Ωραια ειναι. Απο τις αγαπημενες μου.

Robin-Chwan → One Winged Bird
Yo!
1ον καλωσηρθες στο forum! Αμα θες τιποτα απλα σφυρα!!^^
2ον Κι εγω μετα το [spoiler] θανατο του L [/spoiler] εβλεπα το DN μονο για να δω τι γινεται στο τελος....
3ον καλυτερα να αλλαξεις την υπογραφη σου γιατι μπορει να φας κραξιμο. Για να ξερεις οι διαστασεις για τις υπογραφες στο forum ειναι απο 700x250 και κατω, και βαρος μπορει να εχει βαρος μεχρι 100KB. Aμα θες να βαλεις και κειμενο να ξερεις οτι καθε γραμμη πιανει 16 pixels. Τωρα αμα θες την υπογραφη σου οπως ειναι απλα βαλε την εικονα σε spoiler tag (δε θυμαμαι ποσο χωραει αλλα νομιζω οτι την εικονα τη χωραει).
Εεε, αυτα. Αμα θες σε τιποτα βοηθεια απλα περνα απ το προφιλ μου και πες.
Και παλι καλωσηρθες!!!!