Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vegetasmate → Robin-Chwan

koita na deis....proton...iremise...deuteron...katse na tou miliso na do AN 8a paei..kai 8a tou po kai gia tin periptosi sou......apo kai pera vlepoume.....chill
Φεβ 28 2010 17:35
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Vegetasmate

*χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο* Δηλαδη πρεπει ή να πεισω τη μανα μου οτι δε θα σκοτωθω (κατι που δε θα γινει ακομα κι αν η κολαση γινει παγακι και ο παραδεισος καμινι οποτε μπαα) ή να περιμενω να μεγαλωσω λιγο ακομα (shit~) [s]ή να μπω σε ατομικη χρονομηχανη και να μεγαλωσω αρκετα για να μπορω να ρθω[/s] *σκουπιζει τα αιματα απο το κεφαλι της...* I failed.....
Φεβ 28 2010 17:25
Φωτογραφία

ksero ena paidi pou menei marousi kai konta sto mall....to 8ema einai oti den ksero an 8a paei kai ti ora.....kai epeidi einai ksenixtis apokeietai na girisei noris piso.....
Φεβ 28 2010 17:16
Φωτογραφία

Damn!!!!! Ειναι Εξαρχεια. Εγω μενω Μαρουσι. Θα ρωτησω, θα παρακαλεσω, θα πεσω στα γονατα και ελπιζω να με αφησει. Παλι καλα που ειναι νωρις αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να μ αφηνε
Φεβ 28 2010 17:13
Φωτογραφία

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=372410#post372410[/url] sto dasein einai....ala einai apo to mesimeri vre si...den nomizo na iparxei provlim afou den einai to vradi......
Φεβ 28 2010 17:07
Φωτογραφία

Μου δεινεις λιγο link?? Αμα ειναι κι αυτο μακρια παλι δε νομιζω να με αφησει η μανα μου να ρθω. Damn it.....
Φεβ 28 2010 16:49
Φωτογραφία

εεεε δεν 8α ερθεις στο καφε στις 20 μαρτιου?? ειναι απο το μεσημερι......
Φεβ 28 2010 16:46
Φωτογραφία

Tελειες!!! Θελω να ρθω κι εγωωωωω..........Τ_Τ
Φεβ 28 2010 16:44
Φωτογραφία

τις ειδες?? πως σου φανηκαν??? ^_^
Φεβ 28 2010 16:38
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Πρεπει να περιμενεις πολυυυυυ. Btw αρχισα Satan666!!!
Φεβ 27 2010 22:42
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Καλά όταν τελειώσει όλο. Μου τα δίνεις, τα διαβάζω και στα ξαναδίνω. Δεν είναι πρόβλημα :)
Φεβ 27 2010 22:36
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Τωρα πια ειμαι ολοκληρωμενη. Btw το μαθες? Θα βγει κι αλλο ΚΗ στην Ελλαδα. ΠΡΕΠΕΙ να το αρχισεις ρε. Θα καεις! Αμα θες τους τομους απο το 1ο μπορω να στους δανισω για λιγο. Αντε να ρθει ο 5ος μηνας....
Φεβ 27 2010 16:19
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! [SPOILER]:lovulovu:!!!!!!!!!!:lovulovu: Robin-Chwannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SPOILER]
Φεβ 27 2010 15:55
Φωτογραφία

Aa, ωραια! Παω να τις δω!
Φεβ 27 2010 15:31
Φωτογραφία

lolololololol!!! gomen pou sto xalasa.....btw, anevazo foto apo to party ton LeCiel.....^^
Φεβ 27 2010 14:18