Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Περιμενω με αγωνια aniki ^^
Feb 26 2010 23:19
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Thx, αυτό θα πει έκπληξη! [SIZE=1](not :p) [SIZE=2]Anw, παίζει να το βάλω λίγο πιο πριν, αλλά θα δείξει... ^^[/SIZE] [/SIZE]
Feb 26 2010 23:12
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοντα στα γεννεθλια σου ε? Σου ετοιμαζω και δωρο!
Feb 26 2010 22:54
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Είπαμε, αρχές του άλλου μήνα εγώ αλλαγή... το οποίο, αν βγει τόσο καλό όσο περιμένω, θα μείνει για πολύ πολύ καιρό. :)
Feb 26 2010 22:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Nope, ευχαριστω αλλα δε νομιζω οτι χρειαζονται αλλαγες. I'm ok ne? Thnx και ελπιζω να κρατησει πολυ αυτο. Αντε σειρα σου!
Feb 26 2010 22:43
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Απ' τις fave η συγκεκριμένη pic, οπότε, αν σου αρέσει και σένα νομίζω είσαι :riiight:... μου φαίνεται πως η συγκεκριμένη δεν χρειάζεται και crop, μιας και είναι καλύτερα να φαίνονται και τα χέρια (παρ' όλα αυτά αν θες να την κοντύνω πουθενά, πες). Καλοφορεμένο. :)
Feb 26 2010 22:41
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Done! So??
Feb 26 2010 22:34
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Για sig λεω να αφησω αυτη που εχω τωρα μιας και δειχνει ολο το πληρωμα και δεν την εχω πολυ καιρο (το ava απλα δεν ταιριαζε) Το ava οντως εγω το χα βαλει παλια που ειχα ξανακανει set Robin. Χμμ, μισο λιγο να κανω μια-δυο αλλαγες και μετα μου ξαναλες τη γνωμη σου!
Feb 26 2010 22:31
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Για sig σου πρότεινα ήδη ότι είχα να προτείνω... αν θες άλλη ψάξιμο χρειάζεται μόνο, PB και DA, βαλ' τα φωτιά! :P Αν λες για το profile και ava πάλι: για το πρώτο καλό είναι και μου άρεσε, απλά λέω άλλαξε το κόκκινο που έχεις βάλει για τα ονόματα και βάλε κάτι που να ξεχωρίζει πιο πολύ, ένα γαλάζιο ίσως... για ava πάλι καλό σαν σύνολο, απλά παλιό (το έχω ξαναδεί, νομίζω από σένα :?), οπότε λέω διάλεξε καμιά pic απ' τα links που σου έδωσα, υπήρχαν αρκετές που μου άρεσαν.. αλλιώς.. (you know the drill :P).
Feb 26 2010 22:25
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Aλλαξα γνωμη. Λοιπον τι λες? Καλο? Εχεις καμια αλλη προταση? Αν ναι θελω ΠΟΛΥ να την ακουσω!! (Ειμαι αγχωμενη!)
Feb 26 2010 22:20
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αχα.....ωραιες ειναι! Τεσπα τωρα βαριεμαι να το φτιαξω αλλα αυριο τετοια ωρα θα ειναι ετοιμο! *τεμπελια*....*yawn*
Feb 26 2010 22:03
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Για sig μιλάμε πάντα έτσι; Τσέκαρε στον λογαριασμό μου στο [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/?start=20&mediafilter=all&action=tags¤t=nico+robin"]photobucket[/URL] λίγο και πες μου αν σου αρέσει καμία, να στην φτιάξω. Θα σου έδινα και links από τα άλλα site που σου έχω πει έχουν απίστευτα fanarts, που δεν βρίσκεις αλλού, αλλά... βάζοντας και μόνο το όνομα της Robin βγήκαν περισσότερες ακατάλληλες pix παρά "καλές" ;_; ... οπότε, για να μην σου βγούν τα μάτια έξω, σου δίνω 2 που βρήκα στα γρήγορα (πάλι): [URL]http://i47.tinypic.com/raaxvk.jpg[/URL] [URL]http://i48.tinypic.com/1zm019d.jpg[/URL] Let me know an σου άρεσε καμία, αλλιώς καλό ψάξιμο. :)
Feb 26 2010 21:55
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

-.-"
Feb 26 2010 21:50
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Από όπου βρώ.
Feb 26 2010 21:43