Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Έτσι, άντε να περάσω σε FT σετάκι κι εγώ κάποια στιγμή! :thumbup: Είμαι στην αρχή του Phantom Lord btw, συνεχίζει πολύ καλά σαν ιστορία, αλλά έχει σαν μειονέκτημα προς το παρόν τις μάχες (ψιλοunpsofable αλα OP όπου ανακαλύπτουν τεχνικές τελευταία στιγμή) και αστεία, τα βρίσκω πολύ lame μερικά (και όχι όλα) συγκριτικά με του OP και ακόμη και Naruto πολλές φορές. -_- Έχει ωραίους χαρακτήρες και story όμως. :thatsit:
Mar 03 2010 15:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το οτι ανοιγοκλεινουν. Οχι οτι με ενοχλει τοοοοσο πολυ πια αλλα θα το προτειμουσα αν ειχε μονο mangekyou. (<-- Ασχετη απο photoshop και αδυνατει να αναγνωρισει τη δουλεια! ;)) Η sig παλι με εχει τρελανει!! Καποια στιγμη στο μακρινο μελλον λεω κι εγω να κανω set Itachi (μετα απο ενα set Jiraya που εχω ηδη ετοιμο). Ava εχω βρει ηδη. Την εικονα που εχω στο Album μου. Απο τις αγαπημενες μου σκηνες!
Mar 03 2010 15:11
Photo

Robin-Chwan → iristella

Σαν κι εμενα. Με σχολειο, Αγγλικα, κιθαρα και κολυμβηση που χρονος να δω αυτα που θα ηθελα. Αν και κι εγω απ ολα οσα εχω δει ειναι ελαχιστα αυτα που με εχουν απογοητευσει. Απο ειδη εχω δει περιπου τα μισα αν και απο μερικα ειδη εχω διαβασει μονο ενα ή δυο manga. Για τις διαφορες anime/manga εχω καταλαβει κι εγω οτι το manga ειναι τις περισσοτερες φορες καλυτερο. (Και θυμαμαι που καποτε δεν ηθελα καν να κοιταξω το manga γιατι πιστευα οτι το anime ειναι καλυτερο. Βεβαια σε καποιες σπανιες περιπτωσεις αυτο ισχυει.)
Mar 03 2010 15:05
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Thanx, glad you liked (θα μείνει για αρκετό καιρό)! ^o^ Τα μάτια ήταν το πιο δύσκολο να γίνουν, για να κάνει switch μεταξύ sharingan και mangekyou, τι σε χάλασε? :hahaha:
Mar 03 2010 14:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!!! Ετσι ρε! Itachi FTW!!! Ο καλυτερος Akatsuki με διαφορα για μενα. Ενας απο τους πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο Naruto. Πολυ ωραιο set! (Αν και το ava που κανει ετσι τα ματια με ψιλοχαλαει αλλα Itachi ειναι αυτος. Παντα καλος ειναι!!)
Mar 03 2010 14:57
Photo

iristella → Robin-Chwan

Βασικά στο θέμα των anime/manga όχι τόσο πολλά όσο θα ήθελα. Μεγάλη λίστα λίγος χρόνος και πολλές ασχολίες. Αλλά το καλό είναι ότι είμαι ευχαριστημένη με αυτά που βλέπω διαβάζω (ή τουλάχιστον με τα περισσότερα) και ότι έχω δεί λίγο (και αλλού λίγο περισσότερο) από τα περισσότερα είδη. Και όσο για τις διαφορές σε αnime και manga έχε υπόψιν σου ότι 99% το manga βγαίνει καλύτερο.
Mar 03 2010 00:06
Photo

Robin-Chwan → iristella

Μου χουνε πει οτι το anime ειναι χαλια και ξεκινησα κατευθειαν απο το manga. Τωρα πια κοιταω τις διαφορες μεταξυ anime & manga γιατι την εχω πατησει πολλες φορες! Τωρα πια ετσι αλλιως θα επαιρνα κενο τετραδιο γιατι το παλιο μου τελειωσε. Και στο μαθημα φροντιζω και προσεχω (Τωρα ειδικα που ειναι ο καιρος των διαγωνισματων μεχρι και στη μουσικη προσεχω) Θελω να σε ρωτησω γιατι το χω απορια: Ποσα anime/manga βλεπεις διαβαζεις?? Πρεπει να ειναι ατελειωτη η λιστα!
Mar 02 2010 23:49
Photo

iristella → Robin-Chwan

Βerserk anime ή manga? Το anime είναι άθλιο, to manga παλεύεται for the gore and Griffith. Ξεκίνα κατευθείαν το manga καλύτερα να γλιτώσεις τον χρόνο σου. Ας for the school thingie. Πάρε ένα κενό τετράδιο και ζωγράφιζε εκεί ακόμη και εν ώρα μαθήματος. That's what i did. Αλλά φρόντισε να προσέχεις παράλληλα και στο μάθημα. Yeah i know i sound a bit old by saying that but let's just pass by it and accept my pearls of wisdom. Γκουχ!
Mar 02 2010 23:31
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Να μην ξεχασεις να παρεις εντομοκτονο. Οπου και να πας εκει θα σου χρειαστει!
Mar 02 2010 23:21
Photo

Robin-Chwan → iristella

Παναγια μου! Μιλας σα να σαι γρια Ο_Ο. Εγω στα μαθηματα ζωγραφιζω. Εχω σκισει απο το τετραδιο της Ιστοριας ολες τις σελιδες με τις ασκησεις και το εχω γεμισει με ζωγραφιες! (Να δω οταν μου το ζητησει για τις ασκησεις τι θα της πω) Για το Mononoke θα αργησω να σου πω εντυπωσεις γιατι μολις σημερα αρχισα το Beserk. Αλλα ετσι οπως παω εγω σε καμια βδομαδα θα το χω τελειωσει!
Mar 02 2010 23:20
Photo

Tenshi → Robin-Chwan

Σε ευχαριστω παρα πολυ !! Θα φερω απο ολα!! εννοειτε!! :D
Mar 02 2010 23:09
Photo

iristella → Robin-Chwan

Xεχ γι αυτό σου λέω ότι έχεις να καείς ακόμη..... Έχεις όλο το χρόνο δικό σου. Τώρα για τα μαθήματα είναι ένα ζήτημα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κουράγιο. Περιμένω εντυπώσεις από το Mononoke.
Mar 02 2010 22:56
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Καλο ταξιδι Doctor!! Να μας φερεις φωτο απο τα μαγαζια που πουλανε manga etc etc etc etc. Και τωρα στο ψητο: Τι θα μου φερεις???
Mar 02 2010 22:27
Photo

Robin-Chwan → iristella

Οχιιιι!! Μη μου το κανεις αυτο. Προσπαθω εδω και πολυ καιρο να μεινω μακρια απο τα doramas μεχρι να τελειωσω τη λιστα μου (η οποια, για καποιον λογο, αντι να μικραινει μεγαλωνει...). Τουλ μπηκα νωρις στο .aNiMe//GR και εμαθα ολα τα anime που ξερω (Επεισης απο τοτε εχω αρχισει να πεφτω στα μαθηματα και να με κραζουν οι καθηγητες γιατι τους απανταω σε σπαστα Ιαπωνικα). Να ναι καλα μια ψυχη που μου μιλησε για το forum απο την πρωτη μερα που τον γνωρισα. Απο τοτε με κραζουν και οι καθηγητες ^^ [/μελό -.-'] Btw το Mononoke ειναι το επομενο στη λιστα μου! Απο τοτε που μου το πες τωρα εφτασε η σειρα του. XD
Mar 02 2010 22:24
Photo

iristella → Robin-Chwan

Υeap sweetie το κατάλαβα. Στο κομμάτι της λεπτομέρειας είχα μόνο μια μικρή ένσταση και εκεί έμεινα. Μην ανησυχείς έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου για να διαβάσεις τα manga/Και να δεις τα anime που θες. Και όταν με το καλό αργότερα πέσεις και στα doramas και στις σειρές εκεί να δεις πανηγύρι. XD
Mar 02 2010 22:14