Community Status Updates

Robin-Chwan → Scorpion
Ειμαι ερωτευμενη με το set σου (ΜΟΝΟ με το set σου). Πραγματηκα respect. Εγω θα εβαζα εκεινο που ειπαμε αλλα οταν μου εστειλες τις εικονες ξεχασα να τις παρω (ehee...-.-') Βαλτες λιγο στο profile μου να ειμαι σιγουρη και την επομενη φορα που θα μπω θα βαλω επιτελους set Arya!
Και παλι μεγιες το set. Αν εβαζες και το ονομα ετσι θα ησουν ολοκληρομενος! (Και να σκεφτεις οτι δεν εχεις διαβασει ακομα το 3ο βιβλιο. Καποια στιγμη να αρχισεις και την τριλογια (με τα 5 βιβλια) Percy Jackson and the Olympians. Μονο το 1ο βιβλιο ειναι στα Ελληνικα αλλα αξιζει. Και ειναι πολυ μικροτερα τα βιβλια απο το Eragon, Eldest & Brisingr. Και, για να ξερεις, θα σου αρεσει ο πρωταγωνιστης αυτη τη φορα οποτε σου το συστηνω ανεπιφυλ.....wait.....what? Τι λεω Παναγια μου?? Ξου, inner bookworm ξου.... Γκουχ, καλυτερα τωρα. Η αποχη απο τα anime τοσον καιρο φταιει....)

Robin-Chwan → GhostPrince
Σε μπεδρεψα ε? Σορρυ....
Εχω νεα αλλα δεν ειναι και τοσο καλα. Δεν πιανω νετ και μπαινω ελαχιστα πλεον. Λιγο ακομα και θα τρελαθω (θα πηδηχτω απ το παραθυρο....) Κατα τα αλλα βαρεμαρα.....

Robin-Chwan → Zoro
Αρα ΟΡ. Ωραια γιατι ειχα αρχισει να τρομαζω...
Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα επι 2 βδομαδες δεν ειχα καθολου νετ. 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!! Εχω αρχισει και καινουρια σειρα βιβλιων απο τη βαρεμαρα μου. (Percy Jackson and the Olympians) Ετσι οπως παω θα καταντησω bookworm...
Μεγιες το set btw!

GhostPrince → Robin-Chwan
heey...τι λέει? ολα καλαα....btw αλαξες name και δεν σε ειχα κτλαβει τοσο καιρο πια εισαι ...χαχαχα XD
(prev name hinata ετσι?) kai =o τι γινεται? κανα νεο?

Zoro → Robin-Chwan
Χε, κι εγώ Dodge Viper, Lamborghini Diablo και Ferrari F50, θεϊκά οχήματα. :)
Κοίτα το OP έχει φτάσει πια σε πολύ ψηλά επίπεδα, που δεν νομίζω να φτάσει ποτέ το FT, οπότε το προτιμώ σαν συνολική πορεία, plot, κάλυψη κενών στις ικανότητες/ιστορία και αστεία.
Ωστόσο το FT το βλέπω λιγότερο σοβαρά από το OP με αποτέλεσμα διάφοροι χαζοί/κουφοί χαρακτήρες που έχει μέσα (Ichiya, Hoteyes) να μην με ενοχλούν τόσο όσο οι αντίστοιχοι του OP (Iva, Wapol, Satori κλπ).
Επίσης μου αρέσει πιο πολύ πως κατανεμήθηκαν οι δυνάμεις στο FT, οι δυνατοί της σειράς είναι πραγματικά τούμπανοι και με ωραίες δυνάμεις, αλλά και αρκετοί καλοί... στο OP ήδη εξαρχής δεν μου αρέσει η ιδέα των devil fruits, αλλά και πάλι λίγοι είναι οι χαρακτήρες που μου αρέσουν πραγματικά, κυρίως admirals και μερικοί schichibukai/πειρατές. Πχ ο WB δεν λέω ωραία δύναμη είχε αλλά όχι αρκετή για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχα για τον δυνατότερο άνθρωπο της σειράς. OK ήταν και γέρος, έπεσε σε παγίδα κλπ, αλλά περίμενα πιο uber φρούτο. Στο FT ενώ Luxus, Mistgun, Cobra, Racer, Makarov, Natsu, Gray και άλλοι αρκετοί είχαν πιο ενδιαφέρουσες ικανότητες imo... το κακό είναι βέβαια ότι, όπως στο Naruto, βάζοντας τόσο δυνατούς χαρακτήρες είναι και πιο δύσκολο να τους νικήσουν οι καλοί μετά (όπως την πάτησε με αρκετούς akatsuki ο Kishi), γι' αυτό και μέχρι ένα καλό σημείο μου την έσπαγαν οι μάχες που όλο νικούσε ο Natsu χωρίς λόγο, ενώ στο OP έχει γίνει με λιγότερα κενά η κατανομή. Τώρα τελευταία ωστόσο παρατήρησα πιο λογικές μάχες και με στρατηγική (στο FT), λίγες μεν, βελτίωση δε. :)

Robin-Chwan → Zoro
[IMG]http://www.celebritywonder.com/wp/Antonio_Banderas_in_The_Legend_of_Zorro_Wallpaper_2_1024.jpg[/IMG]
Παντως, εμενα, απο τον κυριο απο πανω μου αρεσει μονο η προφορα του.
Εγω για αμαξι προτειμω το Chevrolet Chevy Camaro σε κιτρινο.
Α, και κατι που ηθελα να σε ρωτησω: One Piece ή Fairy Tail? Απλα για να ειμαι σιγουρη...

Zoro → Robin-Chwan
Για μόστρα εννοούσα ότι δεν μου άρεζε οπτικά, ειδικά στα άπειρα μέλη που δεν κάνω συζητήσεις (άσε που οι μισοί μπέρδευαν τον τόνο με τον μασκοφόρο που χαράζει τα Ζ)... αλλά δεν αλλάζει τπτ στο πως μπορείς να με φωνάζεις και πάλι, δες το σαν παρατσούκλι.
Χεχε ναι, μερικές μέρες πριν κάνω την αλλαγή παρατήρησα πως υπάρχει και ομώνυμη μάρκα αυτοκινήτων της Toyota (δεν ασχολούμαι πολύ με τέτοια)... oh well, αφού τα αμάξια είναι [URL="http://fc06.deviantart.net/fs46/i/2009/206/a/d/lexus_by_snuff75x.png"]ωραία[/URL] υποθέτω μου δίνει bonus (σε αντίθεση με το zorro). :P

Robin-Chwan → Zoro
Το εχω ζητησει εδω και καιρο αλλα δεεεν.....
Παντως σου προτεινω να αρχισεις το fma brotherhood αμεσως!!
Χμμ, ετσι οπως ο εθεσες τοτε ενταξει. Lexus λοιπον αν και δεν μου ειχε φανει ποτε οτι το Zoro ηταν για μοστρα στα posts κλπ.
Τεσπα περιμενω με αγωνια να μαθω τα αλλα 2 ονοματα
Btw κοιτα τι βρηκα στο da οταν εγραψα Lexus
[URL]http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=lexus[/URL]

Zoro → Robin-Chwan
Α δλδ σπίτι σου δεν είχες ποτέ net (δικό σου); Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσεις την μεγάλη χάρη από γονείς; :P
Από το top5 σου μόνο το OP έχω διαβάσει/δει btw, αν και έχω υπόψιν όλες τις σειρές εκεί μέσα και 2 τους είναι στις πολύ επόμενες (fma, 20th).
Ναι κοίτα εμένα δεν μου άρεσε η οπτική που έδινε το παλιό name στα posts, για "μόστρα" σε όλο το forum δλδ... μετά ένας άλλος λόγος που τόσον καιρό δεν το άλλαζα ήταν και ότι με είχαν μάθει έτσι όλοι πια όσοι συζητάω εδώ. Οπότε μην σε ανησυχεί, μπορείς ακόμη να με φωνάζεις όπως πριν. :)
Ω, τα άλλα 2 προτιμώ να μην τα πω εδώ δημοσίως, θα σου τα αποκαλύψω κάποια στιγμή με pm ή όταν σε κάνω add msn (εκεί μείναμε ακόμη, να δω πότε θα προλάβω να μπω :beaten:).
Πάντως το Luxus 1) δεν μου άρεσε τρομερά σαν ηχηρότητα (άσε που προφέρεται Laxus κανονικά, ακόμα πιο μπέρδεμα) και 2) δεν μου αρέσει να παίρνω εντελώς name από άλλους χαρακτήρες γενικά (μην βλέπεις με το Zoro, ήταν πρώτη απόπειρα) και προτιμάω να βάζω και μια πινελιά από κάτι που με αφορά. Στο συγκεκριμένο έχει μέσα και ένα κομμάτι του ονόματός μου, το Lex. ;)

Robin-Chwan → Zoro
Μα wireless απο γειτονα ειχα. Εχω βρει πολλες και με καλο σημα αλλα εχουν κωδικο. Καποιος που επιανα δεν ειχε και εμπαινα απο εκει. Ομως εβαλε και αυτος και τωρα πιανω ενα χωρις κωδικο με μια δυο γραμμες μονο και παντα στα πιο ακυρα σημεια. (Τωρα ειμαι στο μπανιο...)
Για νεταδικο τωρα ειδικα δεν υπαρχει περιπτωση. Εκτος απο προβες για παρελασεις κλπ κλπ κλπ κλπ ποθ σου εχω πει παλιοτερα τωρα κοντευουν και οι εξαιτασεις και οι καθηγητες μας δεινουν υλη για το Πασχα μιας και εχουμε μεινει πισω στα μαθηματα οποτε.....
Ο Gazille και η Jubia ειναι αριστουργηματα (Ειδικα η τελευταια) αλλα μου φαινεται οτι ο Oda τωρα μολις αρχισε πραγματικη ανακυκλωση κακων και μεχρι στιγμης τα παει καλα πιστευω.
Κανονικο τοπ 5 και τοπ 10 δεν εχω ουτε εγω. Αυτο που σου ειπα ειναι ανεπισημο. Κανονικο θα κανω [B]μονο[/B] οταν εχω τελειωσει καθε anime/manga που θελω να δω/διαβασω. Θα παρει πολυυυ καιρο αλλα αξιζει.
Αληθεια για το "τοπ 5" μου τι λες? Ποια anime/manga απο αυτα εχεις δει/διαβασει?
Ασχετα απο το waifu thingy (αν και τωρα με τη δηλωση σου μπορω να σε βασανισω ελευθερα και με το νομο!) το προηγουμενο σου ονομα μου αρεσε περισσοτερο. (Φταιει και η αδυναμια στο anime/manga και κυριως στον χαρακτηρα)
Ειπες οτι ειχες βρει 3. Τα αλλα 2 ποια ηταν? Και γιατι Lexus και οχι Luxus? (Αν και το πρωτο μου ακουγεται καλυτερα)

Zoro → Robin-Chwan
Κάτσε τι έχει πάθει ακριβώς η σύνδεσή σου και δεν κατάλαβα; Χάλασε το router, δεν πλήρωσες τον λογαριασμό, κάηκε το καλώδιο του ΟΤΕ or what; :P
Θα ακουστεί κλισέ αλλά αφού έχεις λάπτοπ τσέκαρε για wireless συνδέσεις μπας και βρεις τσάμπα από κάνα γείτονα, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη.
Καλά νετάδικο ναι, μόνο διακοπές είχα χρόνο κι εγώ, που να πας κι εσύ με τα μαθήματα, υπομονή. :P
Μπα ο Mashima μου φάνηκε καλύτερος και από τον Oda στην ανακύκλωση εμένα... και αυτό γιατί Jubia και Gazille μου άρεσαν πολύ όταν ξαναεμφανίστηκαν, ενώ οι Baroque Works, αν και μου άρεσε η χρησιμότητα που είχαν, δεν με τρέλαναν ποτέ σαν χαρακτήρες (πέρα από Robin φυσικά, αλλά ΟΚ αυτή ποτέ δεν ήταν κακιά :P).
Ω καλά, ούτε τοπ 10 δεν έχω κάνει εγώ ακόμη... too inexperienced. Να δω πότε θα 'ρθει η σειρά μου, βέβαια όταν φτιάξω θα είναι σχεδόν οριστικό, με πολύ λίγες αλλαγές.
ΥΓ1: Τεχνικό σκέφτηκες να φωνάξεις;
ΥΓ2: Αιώνες τώρα ήθελα να το αλλάξω, αλλά δεν έβρισκα κάποιο καλό... τελευταία περίοδο βρήκα 3 καλά και μέσα σε αυτά υπερίσχυσε αυτό (ο Luxus μου έδωσε την ιδέα). No worries tho, you still remain my waifu. :)

Robin-Chwan → Zoro
Αστα. Τα παιξαν τα καημενα τα νετια μου Τ_Τ Tωρα εχω πολυ σπανια και πολυ αργο (γι αυτο αργησα και να σου απαντησω.Gomen)
Σε νεταδικο δεν καταφερα τελικα να παω σε νεταδικο και περασαν ετσι τα forumιακα γενεθλια μου χωρις νετ Τ_Τ
Εμενα αγαπηεμενος μου ειναι ο Loki (Zoro: Σωωωωπα...) και γενικα ολοι οσοι ειπες. Καμια πρωτοτυπια αλλα whatever.
O Mashima οντως το χει στην ανακυκλωση κακων αλλα πιστευω οτι ο Oda ειναι κορυφη στο θεμα.
Btw αλλαξα το top 5 μου.
1: One Piece (σταθερη αξια)
2: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
3: Tengen Toppa Gurren Lagann
4: 20th Century Boys
5: Air Gear
Αν και με τη μανικα που βλεπω anime εγω και τοσο μεγαλη που ειναι η λιστα το top 5 μου θα αλλαζει συνεχως.
ΥΓ: Με την κατασταση του νετ μου τωρα αμα συνεχισω το Beserk του χρονου τετοια μερα μπορει να χω φτασει και στο 100στο chapter....
Edit: ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΟΝΟΜΑ??????

croco~boy → Robin-Chwan
Υour very welcome Nee~san. Btw αν εχεις fb μπορεις να αλλαξεις θεμα στο προφιλ σου. Εγω εβαλα ακατσυκι γτ δεν ειχε τπτ απο OP =(.
Here's the link: [URL]http://www.facebook.com/group.php?gid=283457593496&ref=mf[/URL]
Btw σου πρωτεινω να διαβασεις αυτο [URL]http://www.onemanga.com/Highschool_of_the_Dead[/URL] ....αν και ειναι πολυ βιαιο εχει πολυ πλακα! Enjoy and hv fun!

Scorpion → Robin-Chwan
Μαντεψε β ρηκα κατι τελεια colorings απο το Edoras του FT και ειπα να στα αφησω εδω
manga spoiler:thatsit:
[SPOILER][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/024/4/1/welcome_to_edoras_by_axone213.jpg[/IMG][/SPOILER]
Aθτο θελω να το βαλω για sig αλλα επειδη ειναι manga spoiler 8α με δειρουν[SPOILER][IMG]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/059/c/c/Edoras_and_Earthland_Natsu_by_huhlo.jpg[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2010/027/8/5/Fairy_Tail_169_Page_20_Lucy_by_Spitfire95.jpg[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://th02.deviantart.net/fs71/300W/f/2010/054/2/6/EdoNasu_by_hyugasosby.png[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/055/3/3/Edo_Luce_by_ColaCherry.jpg[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/028/9/d/To_Edoras_by_mirko_kun.jpg[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/043/d/9/E_Lucy___Fairy_Tail_171_by_Yata_garasU.jpg[/IMG][/SPOILER]

Zoro → Robin-Chwan
Ωχ, τι πάθαν τα νετιά σου δλδ;
Νετάδικο indeed, σαν γνήσιος εξαρτημένος του net που την έπαθε μπόλικες φορές, πήγαινα αρκετά τις πρώτες φορές... αλλά τώρα, πχ το καλοκαίρι που δεν είχα πάλι, είναι θέμα αν πήγα 2-3 φορές όλο τον Αύγουστο (+ καμιά φορά από κάνα wireless φίλου, αλλά μικροπράγματα). Όσο περνάει ο καιρός δεν κολλάς τόσο. :P
Καλό ξεκίνημα με το Berserk, περιμένω εντυπώσεις λοιπόν... αν και, σε περίπτωση που ξέρεις αν θα έχεις νετ ξανά σύντομα, πιστεύω είναι καλύτερα να το αρχίσεις σπίτι με την ησυχία σου (εκτός κι αν σχεδιάζεις να το κατεβάσεις και να το φέρεις εκεί μετά).
Αγαπημένος by far είναι ο Luxus ως τώρα... έχει και την ηλικία μου είδα, οπότε ανέμενε set σύντομα :P. Είμαι fan των cool χαρακτήρων και αυτός τα έσπαγε (κρίμα που έφυγε, τον θέλω πίσω πιο κει!). Πάω και Mistgun, Gerard, Gray, Gazille, Gildatz (πραγματικά κρίμα που έχασε κάποια "κομμάτια" του), Erza, Mira, Lucy, Wendy, Loki... ενώ, εκεί που δεν το περίμενα, από kawainess και χαρακτήρα συμπάθησα την Jubia πιο πολύ απ' όλα τα θηλυκά. Μου άρεσε πολύ που την "ανακύκλωσε" όπως κάνει ο Oda, μόνο που την βρήκα πιο ενδιαφέρουσα από όλους τους Baroque Works... την δείχνει και αρκετά με τον Gray και έχει καλές φάσεις. Ειδικά όταν μπήκε στο guild και άλλαξε εμφάνιση έγινε uber (yup, έχω αδυναμία στις bad turn good female χαρακτήρες [SIZE=1]γκουχρόμπιν[/SIZE]). :love:
Αλήθεια ο Mashima ανακυκλώνει αρκετούς κακούς σε καλούς σε σημείο που νομίζω το παρακάνει κάπως (ο Gazille όντως teddy bear έγινε τώρα, όπως τον είχε πει ο Natsu την πρώτη φορά, αν και τον πάω και πάλι), αλλά είναι τόσο ενδιαφέροντες σχεδόν όλοι τους που θα στενοχωριόμουν αν πήγαιναν χαμένοι... τουλ δεν το κάνει με τόσο lame τρόπο όπως στο Naruto. :)