Community Status Updates

Robin-Chwan → Gol D. Roger
tnx for the add Roggy (ναι, μολις εβγαλα ψευδονυμο στον θρυλικο Pirate King:kakaka:)
btw βρηκα μερικες καινουριες εικονες του βασιλια. αμα τις θες πες μου και θα τις εχεις σε no time (αν και θα ηταν καλητερα να πεις στον zoro μετα να στις κανει μεγαλες γιατι εμενα μονο μικρες μου τις βγαζει)
PS: manga διαβαζεις?

Robin-Chwan → Zoro
and now i will hit you :beaten:. αφου εισαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια δεν σου λεω τιποτα. θα δεις και μονος σου οταν προχωρισεις λιγακι. κι οσο για το αβαταρ... δε βαριεσαι, σε λιγο καιρο θα το ξαναλλαξω οποτε... (ουτε πουκαμισα να ηταν τα αβαταρ)
btw αφου βλεπεις ολες αυτες τις σειρες μηπως υπαρχει καμια περιπτωσουλα να παιζεις και Kingdom Hearts??:if:

Zoro → Robin-Chwan
Back, sorry που άργησα να απαντήσω, δήθεν δουλειές. :hot:
Κοίτα δεν έχω δει αρκετά για να κρίνω, αλλά απ' όσο μου φαίνεται η αναλογία Sakura-Hinata είναι στο περίπου σαν Nami-Robin... στο περίπου πάντα. :P
Από χαρακτήρα συμφωνώ κι εγώ ότι η Hinata είναι καλύτερη... oμορφιά όμως... Sakura-chaaann!! :nbleed:
(and now you can hit me :P)
Για το OP έχουμε ίδιους faves, χαίρομαι!
Και μεγιές το ava, επίκαιρο του θέματος... μόνο που δεν θα περνάς για κοπέλα πια! :hahaha:

Robin-Chwan → Zoro
μωρε δεν θα σε βρισουν οι φαν καποτε, τωρα θα σε βρισουν. εγω δηλαδη ή μαλλον θα σε εβριζα αλλα θα γεμισεις με * και δεν θα βγαζεις νοημα.XD παντως εγω σου λεω οτι η χινατα ειναι ποιο καλη σε προσωπικοτητα απο την σακουρα (μιλας με μια sakura hater τωρα) και στο 2ο μερος την ξεπερναει και σε εμφανιση.
τεσπα, απο το ΟΡ αγαπημενος αρσενικος χαρακτηρας ειναι ο θεος (με 3 κεφαλια και 6 χερια) zoro και γυναικα ειναι η robin
ΥΓ: μα και βαβαια σε με πειραζει. κι εγω σε μεγαλο μεγεθος θελω να τις βγαλω αλλα το imageshack τις βγαζει πολυ μικρες.

Zoro → Robin-Chwan
Μην ανησυχείς, κι εγώ του γράψιμου είμαι (όχι μεταφορικά!), οπότε σε καταλαβαίνω! :hahaha:
Damn, θα με βρίσουν οι fans κάποτε, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι της βρίσκουν της αλλήθωρης, ενώ υπάρχει η Sakura-chan η οποία έγινε τόσο καλή (εμφανισιακά) στο Shippuuden απ' όσο είδα! :nbleed:
(σαν την Robin καμία πάντα ;))
Δεν έχω δει πάνω από 40 eps του πρώτου Naruto και Bleach καθόλου πάντως, παρ' ότι τα έχω κατεβασμένα και τα 2... πολυάσχολος που δεν βρήκε χρόνο... λέμε τώρα, στο pc λιώνω κι εγώ. XD
D.Gray το έχω κατεβάσει και εγώ και θα το ξεκινήσω το καλοκαίρι μετά τις εξετάσεις λογικά... από μια γρήγορη ματιά που έριξα με κέρδισε η Lenalee, η χαρακτήρας που έχω για profile pic στο προφίλ μου!
Btw από χαρακτήρες του OP ποιος είναι ο fave αρσενικός και θηλυκός;
PS: Είπα να βοηθήσω περαιτέρω τον αγαπητό [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10458&vmid=32203#vmessage32203"]βασιλιά[/URL], με βάση την δική σου ιδέα... ελπίζω να μην σε πείραξε!

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
ελπιζω γιατι του χρονου θελω να εχω και καποιον αλλο στο σχολειο που να το βλεπει.

Robin-Chwan → Zoro
με αλλα λογια εισαι τερας υπομονης.;) για να απαντησω στις ερωτησεις σου το username μου βγαινει απ οτι καταλαβες απο την γνωστη χινατα του ναρουτο η οποια ειναι η αγαπημενη μου χαρακτηρας (επισης εκεινο τον καιρο ηταν προσφατο το τσαπτερ παραλιγο να πεθανει οποτε...) και το St ειναι τα 2 πρωτα γραμματα του επιθετου μου (μια εντελως ακυρη ιδεα, αλλα αφου το χινατα σκετο ηταν πιασμενο επρεπε να βαλω κατι αλλο και ιδου τα αποτελεσματα)
για την δευτερη ερωτηση σου να σου πω οτι εχω κανενα χρονο που ξεκινησα το ναρουτο και προσφατα ξεκινησα bleach. με το που τελειωσα το bleach αρχισα αμεσως one piece. και τα δυο τα αρχισα γιατι βαριομουνα του θανατα εκεινες τις μερες (ηταν και τα φιλλερ [τα οποια καλα κρατουν] στο ναρουτο) ε... δεν θελει πολυ ο ανθρωπος. βασικα σκεφτομουν να τα ξεκινησω αλλα δισταζα γιατι ειχα ακουσει για τα απαισια φιλλερ του μπλιτς και το ψιλοπαιδικο One Piece (το one piece το εχουν κανει παιδικο αυτοι που το μεταφραζουν [και αγγλικα και ελληνικα]. κοβουνε πολλες σκηνες που λενε οτι δεν ειναι καταληλες για παιδια μικροτερης ηλικιας. να φανταστεις το τσιγαρο του Sanji το εχουν κανει γλυφιντζουρι). τεσπα, μια μερα ειδα μια εικονα του τοσιρο με την χολοου μασκα και το αρχισα απο περιεργεια. στο μεταξυ ειχα ηδη αρχισει το one piece αλλα το σταματησα στο skypiea arc το οποιο βαρεθηκα του θανατα και μολις τελειωσα το μπλιτς συνεχισα και το one piece (δεν μπορω να κανω κατι φισιολογικα). και τωρα αρχιζω d.gray-man.(αμα μεινω μετα θα ψαχνομαι)
οκ. τωρα παω να βαλω παγο στα δαχτυλα μου που σε λιγο θα αρχισουν να τρεχουν για να ξεφυγουν απ το πολυ γραψιμο.

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Ρε μα σου λεω τι να κανω πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραιο δν εχω καμια αμφιβολια αλλα το ενα επισοδειο πιανει 20 λεπτα δλδ 3 επ σε μια ωρα ,δν ειμαι υπερηρωας ....τι να κανουμε νταξ μωρε θα το τελειωσω σιγουρα μετα τις διακοπες:)

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
και βεβαια το τελιωσα το μανγκα ρε και μαλιστα γι αυτο σου λεω να βιαστεις γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν θα μπορεις να σταματησεις!

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Ενταξει το χιναταουλα μου αρκει.Ρε ειμαι στο 100 επ αλλα τι να κανω τα βλεπω οσο πιο γρηγορα μπορω εσυ το μανγκα το τελειωσες???(τι να κανω???)

Zoro → Robin-Chwan
Τι ερώτηση... :hahaha:
Ήθελα να βλέπω το anime όπως όταν το πρωτοξεκίνησα (και είχα άπειρα eps μπροστά μου T.T)... και παρατήρησα ότι με το manga είχε φύγει εκείνη η αίσθηση του να μην ξέρεις τι σε περιμένει σε κάθε νέο ep... τα έκανε πιο μπανάλ για να στο πω πιο απλά!
(όσο για την υπομονή μου... το ότι σταμάτησα το manga στο chapter 500 όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Rayleigh, ενώ το anime ήταν ακόμη αρχές thriller bark και περίμενα ένα χρόνο περίπου να φτάσει εκεί όπου σταμάτησα το manga νομίζω τα λέει όλα! :bleh:)
Εσύ ενώ, 2 περιέργειες που έχω είναι:
Από που βγαίνει το user name σου; (πέρα από την Hinata του Naruto φαντάζομαι)
Απ' όσο κατάλαβα ήσουν και είσαι narutard και bleachtard και τώρα πρόσφατα μπήκες στον κύκλο του OP... πως και αποφάσισες ξαφνικά να δεις αυτή την Οδύσσεια επεισοδίων;
(το λέω γιατί δύσκολα κάποιος ξεκινάει να δει μια σειρά που θεωρείται παιδική και με τόσα πολλά eps, αν δεν είναι την του έχει συστήσει πάρα πολύ κάποιος ή αν δεν είναι από πριν fan - εγώ ήμουν fan των πειρατικών ιστοριών πχ και το ξεκίνησα... )

Robin-Chwan → Zoro
αυτο ελειπε. αν δεν εκαναν καλη δουλεια στο ανιμ θα ειχαν λιγοτερο απο τους μισους φαν της σειρας που εχουν τωρα. αληθεια γιατι το παρατησες το μανγκα?