Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Been there, done that! ;_; Θα έχεις και Vista σίγουρα, ενώ είσαι εξοικειωμένη με τα XP του παλιού φαντάζομαι... θα σου πάρει λίγο καιρό να φτιάξεις το μαραφέτι, αλλά τελικά δίνει τους καρπούς του, trust me! Τώρα πια και όλα τακτοποιημένα τα έχω και τα Vista έχω συνηθίσει... luv my notebook! :love: Άντε, ποιος την χάρη σου, στην ηλικία σου με Gameboy και Playstation την έβγαζα ο κακόμοιρος!! :hahaha:
Jun 26 2009 17:46
Photo

Robin-Chwan → Zoro

αυτο ειναι αληθεια! το μονο που με τρομαζει ειναι ο καιρος που θα μου παρει να αντικαταστησω ολα τα αρχεια και τα προγραμματα. Τ_Τ
Jun 26 2009 17:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Τι καλή μαμά, να ' ταν όλες έτσι! Μεγιές το λαπιτόπι λοιπόν! :wooi2: Και ναι, ουσιαστικά από τέτοια παθήματα έρχονται τα μεγαλύτερα ευτυχήματα καμία φορά... WB! ;d
Jun 26 2009 16:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

και νομιζα οτι εγω ημουν ατυχη... αλλα τελικα βγηκα τυχερη, γιατι μαντεψε... I'M BACK!!!! εκει που ειχα απελπιστει, ερχεται η μητερα μου και μου λεει: αυριο παμε να σου παρω υπολογιστη. και να μαι σημερα με ενα λαπτοπ ακομα καλητερο απ το προηγουμενο και μα την διπλασια μνημη:P. ελπιζω τωρα να σου δωσω εγω λιγη απ τη δικη μου τυχη!
Jun 26 2009 16:41
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[quote]βασικα στο ανιμ οχι μονο δεν κοβουν αλλα κανουν (πολυ) μεγαλητερες τις σκηνες (και μετα στο dubbed 4kids τις ξαναμικρενουν)[/quote]ΛοΛ, επιτελούν έργο δλδ οι της 4Kids!! XD Κι όμως θα εκπλαγείς, δεν τα κάνεις μόνο εσύ κάτι τέτοια, ας σου διηγηθώ την περσινή μου οδύσσεια: Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα επιστρέψει στο πατρικό μου (ενώ είχε προηγηθεί μετακόμιση από το σπίτι όπου σπουδάζω και επομένως είχα μείνει χωρίς net μέχρι τον Σεπτέμβρη) και, εκεί που ανέμελα lurkαρα το net, να που σπρώχνω κατά λάθος το ποτήρι νερό που είχα δίπλα πάνω στο λάπτοπ των γονιών μου!! Φυσικά άμεσο tilt το μηχάνημα, χωρίς ελπίδα επισκευής! :oo: Πάλι καλά που ήταν παλιό, οπότε... καλοκαίρι ήταν, χρόνο στην διάθεσή μου είχα πολύ και άρχισα να πηγαίνω σε νετάδικα περίπου κάθε μέρα! Μετά από περίπου 2 βδομάδες είχα πείσει γονείς να πάρουν νέο λάπτοπ (καιρός ήταν άλλωστε, τους έβαλα να το δουν σαν σημάδι! XD) και ξαναήμουν καινούριος! Χριστούγεννα πάλι επιστρέφω στο σπίτι των γονιών μου και αυτή τη φορά είχα αγοράσει iphone πια που και wi-fi έχει και browser, msn και γενικά ότι χρειάζεται ο κάθε διαδυκτιακός καμένος που θέλει net πάντα και παντού (μόνο που χρειάζεται να παίρνει ασύρματο net από κάποιο router, δικό σου ή αλλουνού)... και να όμως! Έπεσε κεραυνός και έκαψε και το νέο λάπτοπ (ευτυχώς υπήρχε εγγύηση και το επισκεύασαν... αφού είχα φύγει για τον τόπο των σπουδών μου πια, όπου ούτως ή άλλος είχα νετ εκεί :sadist:) και μαζί με αυτό πήρε και το modem... είχα φέρει το δικό μου router μαζί μου ευτυχώς (ήδη γνώριζα για το συμβάν πριν φύγω για εκεί), αλλά να που δεν λειτουργούσε στο πατρικό μου :sigh2:... και να τρέχω σε nets εδώ κι εκεί πάλι μέχρι να μας δώσουν ασύρματο router από τον OTE! Εκεί έφτιαξε κάπως η κατάσταση και με iphone την έβγαζα σχετικά ΟΚ, ποτέ όπως με το κανονικό PC αλλά ας μην τα θέλουμε όλα, άλλωστε για διακοπές είχα πάει, όχι για να μείνω πάντα εκεί! :P Και να πάλι όμως, το κακό τρίτωσε! Επιστρέφω στον τόπο των σπουδών μου με αεροπλάνο και... χάνουν την βαλίτσα!! Με το router μέσα!! :deadga6: :zetsubou: Μετά από 2 βδομάδες περίπου μου την βρήκαν ευτυχώς... και ακριβώς μερικές ώρες πριν τηλεφωνήσουν να πουν ότι είχε βρεθεί επιτέλους (ενώ με είχαν ταράξει ότι δεν θα βρεθεί και είχα και τόσα personal πανάκριβα stuff μέσα) είχα πάει να αγοράσω νέο router! Και το είχα αγοράσει όταν το έμαθα τελικά! XD Όλα αυτά σε διάστημα μερικών μηνών, από τότε όλα ήσυχα ευτυχώς, [SIZE=1][B]*χτύπα ξύλο*[/B][/SIZE] ! :wis: Μες στην τύχη δεν μπορείς να πεις, ότι πρέπει για net addicted junkie. XD Οπότε ανταλλάζοντας vms μαζί σου μάλλον σου μετέδωσα λίγο από το γούρι μου! :D
Jun 23 2009 11:32
Photo

Robin-Chwan → Zoro

nice motto!! βασικα στο ανιμ οχι μονο δεν κοβουν αλλα κανουν (πολυ) μεγαλητερες τις σκηνες (και μετα στο dubbed 4kids τις ξαναμικρενουν) και, ναι, το παραδεχομαι im weak and i joined the manga side:hot: τεσπα, νετ δεν εχω ιδεα ποτε θα εχω μιας και δεν χαλασε το νετ αλλα το laptop (εχεισα πορτοκαλαδα πανω... μονο εγω τα κανω αυτα!:tensai:) οποτε τωρα μονο απο ιντερνετ καφε μια φορα την εβδομαδα (αντε 2 αν ειμαι τυχερη)
Jun 21 2009 17:44
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Κι άλλοι με παραδέχονται εδώ... υπομονή πάνω απ' όλα, προκειμένου να απολαύσω όσο το δυνατόν καλύτερα το αγαπητό μου αυτό anime [SIZE=1]is my motto. (άλλωστε δες το κι έτσι: διαβάζεις το manga για να μάθεις όσα δεν έχει δείξει ακόμη το anime... ε, πιο κει αφού τελειώσεις και το manga πάλι στο ίδιο σημείο θα βρεθείς, να περιμένεις κάθε βδομάδα chapter... αν είναι να κάνω έτσι καλύτερα να βλέπω το anime που μ' αρέσει πιο πολύ, δεν είναι να πεις είναι completed το manga ή στο anime κόβουν (πολλά) πράγματα από το manga) [SIZE=2]Όχι πάντως ρε συ, μια χαρά είναι και το manga, δεν με απογοήτευσε ποτέ, απλά προτιμώ το anime! :hahaha: You were weak and you joined the manga side! The porosis is strong in me! :tensai: Btw net έχεις ιδέα πότε θα ξαναέχεις; :hmmm: PS: Thx για το request, τόσο καιρό τα λέμε και δεν το είχα σκεφτεί! :'D [/SIZE][/SIZE]
Jun 19 2009 18:28
Photo

Robin-Chwan → Zoro

σε παραδεχομαι παντως. εγω αν αρχιζα να βλαπω σποϊλερς δεν θα μπορουσα να σταματισω και για να μη μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια αρχισα το μανγκα. εγω παντως δεν ειμαι και τοσο απογοητευμενη απο το μανγκα οσο ακουγεσαι εσυ. ... δε βαριεσαι! ο καθενας με τα γουστα του
Jun 19 2009 14:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σε νιώθω, κουράγιο, μες στο τελευταίο έτος το έπαθα τρεις φορές... μια το νετ... μια το pc, κλάφτα! :congrats: Σχετικά με τα υπόλοιπα: καταρχάς έχω αναδείξει το spoiling σε τέχνη/hobby, οπότε αν διάβαζα το manga δεν θα μπορούσα να το κάνω (c'mon, admit it's fun XD). Κατά δεύτερον, δεν σποιλεριάζομαι τακτικά/σκόπιμα, απλά μια στις τόσες αν μου καπνίσει ή δω στα latest posts τίποτα για το OP manga ρίχνω και καμία κλεφτή ματιά, κυρίως σε σχόλια χρηστών φαντάσου και όχι τόσο σε εικόνες. Οπότε, όσα γεγονότα κι αν διάβασα και διαβάζω ακόμη, αν δεν "τα δω στην οθόνη", απέχουν αρκετά στην πραγματικότητα από το πως φαντάζομαι εγώ, οπότε και πάλι με εκπλήσσουν στο anime! Επίσης, δεν διαβάζω και τόοοσα πολλά spoilers, ίσα ίσα κάτι τις για να μην με σκοτώνει η βδομαδιάτικη αναμονή! :'D
Jun 13 2009 04:16
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

κοιτα να δεις που ο μικρος μαριμο εγινε λιγο μεγαλητερος χρονια πολλα neji-kun, οτι επιθυμεις.
Jun 12 2009 18:16
Photo

Robin-Chwan → Zoro

σορρυ που αργησα να απαντησω. μου χαλασε το πσ και τωρα μπαινω μονο απο ιντερνετ καφε. ναι, ειμαι κακια και το χαιρομαι!:twisted: τεσπα, κι εσυ spoilerιαζεσαι ε? και μια φιλη μου που βλεπει ναρουτο αντι να καθεται να βλεπει τα επ. του ανιμ (που δεν το εχει τελειωσει ακομα) παει και διαβαζει κομματια απο το μανγκα. δεν καταλαβενω αφου θελεις να βλεπεις μονο το ανιμγιατι διαβαζεις και κομματια απο το μανγκα???:oo:
Jun 12 2009 18:12
Photo

Zoro → Robin-Chwan

?? Τι πάει να πει δεν με πρόλαβες; :oo: Θα χαιρόσουν αν είχα φάει κατάμουτρα το spoiler για πρώτη φορά δλδ; :burningbe3: Πάλι καλά που το auto-spoiling το 'χω σαν επάγγελμα :hot:, οπότε λίγο δύσκολο να με πιάσεις αδιάβαστο εκεί (γιατί νόμισες ότι σταμάτησα να διαβάζω το OP manga; πως θα spoilerιαζόμουν αλλιώς, αν τα έπαιρνα όλα έτοιμα κάθε βδομάδα; :kukuku: ), αλλά αρκετά με τα spoilers, όχι άλλα, καπούτ, τέρμα~! :twisted: Και ναι! Robin pwns all! Να 'σαι καλά! :wooi2: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG] :love:
Jun 06 2009 19:53
Photo

Robin-Chwan → D.Dragon

σε εκανα αντ γιατι κανεις ωραια ποστ αλλα γιατι πανω απ ολα εχεις διαλεξει εναν απο τους ποιο μαματους χαρακτηρες της σειρας!
Jun 05 2009 23:06
Photo

Robin-Chwan → Zoro

κριμα... δε σε προλαβα στο σποϊλ... τεσπα, μερικες φορες το κανω κι εγω αυτο με την αντιστροφη μετρηση. ειναι μερικες φορες που σε εχει αφησει σε τετοιο σημειο που νομιζεις οτι αν δε δεις τι γινεται μετα θα παθεις κατι. λοιπον, μετα απο πολυ σκεψη αφου ειχα αποφασισει οτι δεν μπορουσα να ξεχωρισω ποια ειναι καλητερη (στην ερωτηση σου αναφερομαι) χτες την ωρα που εδεινα χημεια (βρηκα ωρα...) μου ρθε μια φλασια και αποφασισα οτι ποιο πολυ μου αρεσει η... ρομπιν! με ελαχιστη διαφορα απο τη χινατα.
Jun 05 2009 20:47
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χεχε έχω ήδη φάει spoiler, οπότε στο (πολύ) περίπου ξέρω τι γίνεται μετά... μένει να το δω στην οθόνη! Ikeee, 4 μέρες έμειναν! (πως κατάντησα έτσι, ούτε ναρκωτικό να 'τανε :sadist: ... με όλο το thriller bark είχα ξεχάσει αυτό το αίσθημα, σκέψου ότι πρέπει να είχα μαζέψει γύρω στα 20+ επεισόδια να δω εκείνη την περίοδο :oo: τώρα back in the game όμως, αδύνατο να τα αφήσω να μαζευτούν πια :p)
Jun 04 2009 06:51