Community Status Updates

Robin-Chwan → Sora
sora?... kingdom hearts κι εσυ ε? εγω τωρα τελευταια το χω λιωσει. (αντι να διαβαζω για τις εξετασεις παιζω kingdom hearts και βλεπω ανιμ.[αμα μεινω θα ψαχνομαι μετα])

Robin-Chwan → Gol D. Roger
την καλητερη pic διαλεξες για αβαταρ. τωρα βαλε και μια στο προφιλ σου και εισαι ετοιμος. και αμα χρειαστεις τιποτα πε με!

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
ευχαριστω. λεω να δω πρωτα τα ανιμ και μετα να διαβασω το μανγκα (ολο οπως ειπες). εγω σου λεω να βιαστεις στο One Piece γιατι οταν θα φυγεις για διακοπες λογικα θα εχεις φτασει σε καλο σημειο και δεν θα θες να σταματησεις (σε ποιο επ εισαι τωρα?). και αμα θες να σταματησω να σε φωναζω μικρο πρεπει να σταματησεις να με φωναζεις μικρουλα. τοσα επιθετα μου χεις βγαλει κατα καιρους, γιατι χρησιμοποιεις αυτο??? (μεγαλε...)

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Ναι μικρουλα(ελα μην με ξαναπεις μικρο) μην δεις τα επισοδεια απο το 33 μεχρι το 50 μην τα δεις και να διαβασεις πρωτα αν θες ολο το μανγκα...και μετα το ανιμ(αλλα αν θες το αντιστροφο,οκ αλλα το μανγκα ολο)(^_^)

Robin-Chwan → Hyuuga_Nikorasu
καλως ορισες στο anime.gr αγαπητε Hyuuga. οπως ο Night Wizard Seal ετσι και εγω χαιρομαι που ηρθες γιατι ετσι προστεθηκε ακομα ενα μελος στη Hyuuga clan του anime.gr. και μιας και ειμαστε ολοι μια οικογενεια αμα θελησεις τιποτα βαλε μια φωνη. (μετα γραψτην κιολας)

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
λοιπον, μικρε, τωρα που τελειωσα το One Piece θα αρχισω να βλεπω D.Gray-Man οπως σου υποσχεθηκα. μηπως ξερεις να μου πεις ποια ειναι τα φιλλερ για να μην χανω χρονο?

Robin-Chwan → Zoro
να σου πω την αμαρτια μου, μερικα φιλλερ μου αρεσαν και μενα και περισσοτερο απ ολα εκεινο που ανεφερες (βαριεμαι να γραψω ονομα). και θα απαντησω στην ερωτηση σου λεγοντας σου για τριτη φορα οτι το ανιμ μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το μανγκα αλλα το διαβαζω γιατι δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της συνεχειας μιας ιστοριας :D. οποτε δεν υπαρχει καμια απουτως περιπτωση να σταματισω το ανιμ!!:tensai:

Robin-Chwan → Zoro
να σου πω την αμαρτια μου, μερικα φιλλερ μου αρεσαν και μενα και περισσοτερο απ ολα εκεινο που ανεφερες (βαριεμαι να γραψω ονομα). και θα απαντησω στην ερωτηση σου λεγοντας σου για τριτη φορα οτι το ανιμ μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το μανγκα αλλα το διαβαζω γιατι δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της συνεχειας μιας ιστοριας :D. οποτε δεν υπαρχει καμια απουτως περιπτωση να σταματισω το ανιμ!!

Gol D. Roger → Robin-Chwan
ευχαριστώ πολύ για τις εικόνες.έψαχνα και εγώ να βρω κάποια καλή για avatar

Zoro → Robin-Chwan
Μόνο που δεν μιλούσες, έγραφες!!! :hahaha:
... και κάτι που ξέχασα να πω πριν: τα fillers του anime δεν ξέρω αν τα είδες, αλλά είναι, για μένα, από τις λίγες περιπτώσεις που δεν είναι "ρημάδια", όπως τα χαρακτήρισες. :tensai:
Τα περισσότερα απ' αυτά ειδικά, ειδικά το Stronghold G8 Navarone, ήταν πολύ καλά και άξιζαν και ως προς αστεία και ως προς ιστορία... σαν διάλειμμα ένα πράγμα... το μόνο που ήταν για πέταμα ήταν αυτό με τους μαφιόζους... δηλαδή το πρωτελευταίο filler... :puke:
Κατά τ' άλλα συνεχίζεις να βλέπεις το anime ξέροντας τι θα γίνει, ή μόνο manga πια;

Robin-Chwan → Zoro
καλα, εγω δεν θα σε πιεσω παραπανω αλλα εμενα μου ειναι αδυνατο να κοψω το μανγκα γιατι, οπως ειπα και πριν, παρολο που μου αρεσει πιο πολυ το ανιμ δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο ενος επεισοδειου που υπαρχει και δεν το εχω δει. και οντως το μανγκα (ποσο μαλλον το ανιμ) εχει πολυυυυ μελλον μπροστα του. εδω δεν εχουν μπει καλα καλα στο New World (σου μιλαω με τα δεδομενα του ανιμ) που παει να πει οτι μολις φτασανε στα μισα της Grand Line μεχρι να διασχισουν το αλλο μισο, να βρουνε το One Piece, για το οποιο γινεται ολη η φασαρια, να τσακισει ο luffy τον τελευταιο κακο, ο οποιος θα ειναι ο μονος (περα απο τον luffy) που θα εχει φτασει στο One Piece (σου λεω τι πιστευω οτι θα γινει στο τελος τωρα...), να μας δειξει τι θα γινει μετα με τους χαρακτηρες αφου πρωτα εκπληρωσουν τα ονειρα τους (γιατι να μην ξεχναμε οτι εκτος απ τον luffy εχουμε αλλους 7 και ποιος ξερει ποσοι ερχονται...), να εχουμε να υποστουμε κανα-δυο σεζον συνολικα απο τα γνωστα φιλλερ και τελος να δουμε τους πρωταγωνιστες να γιορταζουν αυτα που καταφεραν (kanpai!!) **παιρνει βαθια ανασα απ το πολυ μπλαμπλα χωρις παυση** εχει πολλααα χρονια ακομα μεχρι να τελειωσει.
τωρα παω να πιω νερο γιατι, απο το πολυ που μιλησα, στεγνωε ο λαιμος μου. ;)

Zoro → Robin-Chwan
Χεχε πίστεψέ με δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που με σπρώχνει να ξαναρχίσω το manga... (μέχρι και pm μου 'χαν στείλει όπου μου 'λεγαν μερικά "καλά" γεγονότα για να το ξαναρχίσω! :hahaha:), αλλά εγώ βράχος, το πήρα απόφαση ότι, πέρα από κάνα spoiler που τρώω εδώ κι εκεί, δεν πρόκειται να το ξανακουμπήσω... άντε λίγο στο τέλος, αν δεν αντέξω και θέλω να δω πως τελειώνει... αλλά μιλάμε για πολύυυυ μέλλον ακόμη! :P
Θα κάνω το ανάποδο λοιπόν, σου προτείνω να το κόψεις!!! :hahaha:

Robin-Chwan → Zoro
εγω παντως σου λεω να αρχισεις και μανγκα. τα σπαει η συνεχεια... (ναι, καλα καταλαβες, εχω ηδη φτασει στο πιο προσφατο τσαπτερ). δε λεει να περιμενεις τοσο καιρο να δεις τη συνεχεια (εχοντας και τα ρημαδια τα φιλλερ που φυτρωνουν εκει που δεν τα σπερνουν) ενω υπαρχει ηδη στο μανγκα. (αν και μου αρεσει κι εμενα πιο πολυ το ανιμ, αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο του επομενου επεισοδειου/τσαπερ)

Zoro → Robin-Chwan
Damn, περνάς στο manga κιόλας δλδ! :oo:
... αυτό θα πει πόρωση! :congrats:
Εγώ σταμάτησα να διαβάζω το manga βασικά, γιατί προτιμώ το anime και δεν ήθελα να ξέρω τι γίνεται... ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς πολλά spoilers... πάντως για να ξέρεις, βγαίνει κάθε Παρασκευή το νέο chapter ολοκληρωμένο, αν και οι πρώτες spoiler εικόνες ξεκινούν μερικές μέρες νωρίτερα... μετά θέλει και λίγο καιρό για να μεταφραστεί απ' όσο θυμάμαι, αλλά συνήθως αυτό γίνεται αμέσως, όχι όπως στο anime.
Καλό ξεκίνημα λοιπόν... και καλή πόρωση! :P
[SIZE=1]και ναι, Zoro ftw!!![/SIZE]