Community Status Updates

Robin-Chwan → Zoro
πατα απο το δεξι πληκτρο "αποθηκευση εικονας ως..." και μετα βαλτες απο τον δικο σου φακελο εικονων. απο εκει μπορεις να τις περασεις σαν δικες ετσι δεν ειναι? γιατι τα κανονικα λινκς δεν τα εχω.

Zoro → Robin-Chwan
Μμμ τα links που μου έδωσες είναι από το imageshack και όχι από τις "μητρικές" τους τοποθεσίες... δεν μπορώ να μεγαλώσω την ανάλυση δυστυχώς ή έστω να στα ποστάρω στην original αν δεν μου δώσεις τα κανονικά links απ' όπου βρήκες τις εικόνες! :/
Τα έχεις;
Πάντως ναι, απελπιστικά μικρές... καλά που το OP προορίζεται σε νεαρές ηλικίες! ;D
[SIZE=1] (ωραίες όλες, ειδικά ZoRobin!!1)[/SIZE]

Robin-Chwan → Zoro
ναι, τα Mugiwara Theater τα εχω δει ολα. κι εγω ελπιζω οταν τελιωσεις το ναρουτο να εχεις την ιδια αποψη με εμενα αλλα ακομα κι αν οχι oh well, who cares anyway. κι οσο για τις εικονες
[SPOILER][URL=http://img6.imageshack.us/i/caritvnwcakpqlyicaoighk.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/148/caritvnwcakpqlyicaoighk.jpg[/IMG][/URL]
[/SPOILER]
[SPOILER][URL=http://img10.imageshack.us/i/cazevxt6ca2520c7ca0bp1d.jpg/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5896/cazevxt6ca2520c7ca0bp1d.jpg[/IMG][/URL]
[/SPOILER]
[SPOILER][URL=http://img29.imageshack.us/i/p003vp82.jpg/][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/2860/p003vp82.jpg[/IMG][/URL]
[/SPOILER]
[SPOILER][URL=http://img37.imageshack.us/i/cao2q8qxcactu6p1caxdga5.jpg/][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2779/cao2q8qxcactu6p1caxdga5.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
[SPOILER][URL=http://img10.imageshack.us/i/32710963.jpg/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/117/32710963.jpg[/IMG][/URL]
[/SPOILER]

Zoro → Robin-Chwan
:hahaha: Ως narutard ξεκίνησες και τελικά σε πήραμε ολοκληρωτικά με το μέρος μας, ούτε σε έναν τομέα δεν έβαλες το Naruto να περνάει το OP, εύγε!! :hahaha:
Μακάρι να σκέφτομαι κι εγώ παρόμοια σαν το τελειώσω, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι θα θεωρώ το Naruto ανώτερο στους τομείς που ανέφερα και σαν το δω!
Μετά από τέτοια δήλωση που έκανες φυσικά, όσες εικόνες θες! Δως μου links ή πόσταρέ τες στο προφίλ μου... κατά προτίμηση vms γιατί έχω σχεδόν γεμίσει τον φάκελο με τα pms, αλλά κι εκεί βολεύομαι!
Τελικά τα Mugiwara Theater 5 eps specials δεν μου πες, τα 'χεις δει ή όχι; :hmmm:
Cya! :)

Robin-Chwan → Zoro
εγω θα ελεγα:
[B]Μαχες:[/B] ΟΡ>Ναρουτο, οση στρατηφικη και να 'χει το Ναρουτο τοσο ο πρωταγωνιστης οσο και ολοι οι χαρακτηρες του συγκεκριμενου ανιμ χρησιμοποιουν ο καθενας 2, το πολυ 3, τεχνικες. στο ΟΡ εχουνε πολλες και διαφορετικες τεχνικες ο καθενας.
[B]Φαντασια: [/B]ΟΡ>Ναρουτο, εδω θα συμφωνησω, αν και θελω να προσθεσω οτι την φαντασια του Oda την βλεπουμε και απο το γεγονος οτι οι πρωταγωνιστες ειναι αυτοι που θεωρουνται οι "κακοι" της υποθεσης (κακοι με την εννοια οτι τους κυνηγαει συνεχως η αστυνομια της θαλασσας [κοινως marines])
[B]Συνολικη πλοκη: [/B]ΟΡ>Ναρουτο το ναρουτο δεινει πιο πολλες εξηγησεις απ οτι χρειαζεται ενω το ΟΡ δεινει ακριβως οσο πρεπει. επεισης στο ΟΡ ο λουφυ μενει επικεντρομενος στο στοχο του ενω ο ναρουτο εχει ξεφυγει εντελως. τωρα πια μονο χοκαγκε δεν τον ενδιαφερει να γινει.
[B]Πλακες: [/B]ΟΡ>>Ναρουτο, δεν υπαρχει συγκριση!
[B]Fanservice:[/B] ΟΡ>>Ναρουτο, αυτο με τις κορασιδες το προσπερνω και σου λεω οτι το ΟΡ εχει πολυ καλητερους χαρακτηρες με καλητερες ιστοριες και επεισης κανενας απο τους χαρακτηρες στο ΟΡ δεν εχει γινει κομπαρσος. στο ναρουτο οι περισσοτεροι απο τους χαρακτηρες που ηταν απο τους πρωταγωνιστες καποτε τωρα παιζουν μια φορα καθε 40 τσαπτερ.
[B]Soundtrack: [/B]ΟΡ>Ναρουτο, το ναρουτο εχει αρκετα καλα τραγουδια αλλα του ΟΡ ειναι κλασεις καλητερα.
[B]Συνολικη προοδος: [/B]ΟΡ> Ναρουτο, για τους ακριβως ιδιους λογους που ειπες κι εσυ.
με αλλα λογια, One Piece owns Naruto
Στις ταινιες πανω κατω τα ιδια με σενα. κι οσο για τη 10η well, θα δουμε οταν βγει.
Τελος θελω να σου ζητησω μια χαρη: αμα σου δωσω 3-4 εικονες μπορεις να τις ποσταρεις εσυ στο thread για εικονες στο ΟΡ γιατι εμενα μου βγαινουν απελπιστικα μικρες.

Zoro → Robin-Chwan
[quote](το μπλιτς ηταν, ειναι και θα ειναι το τελευταιο και καταϊδρομενο σε συγκρηση των τριων)[/quote]Και μετά βλέπω κάτι [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7353"]τέτοια[/URL] στο OP subforum και ανάβουν λαμπάκια... trolling has become a job nowadays! :uhh:
Anw OK περί Naruto ελπίζω σύντομα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη λοιπόν, αν και από το λίγο που έχω δει έχω καταλάβει τα εξής:
[B]Μάχες:[/B] [I]Naruto>OP[/I] ,με στρατηγική και πιο πολύ τακτική από το τυπικό "δεν πέφτω γιατί δεν θέλω, όσο κι αν μας μαμάνε και εμφανίζονται ανύπαρκτα φρούτα!"... τα τελευταία eps του OP βέβαια το διέψευσαν αυτό, αλλά μιλάω για την συνολική πρόοδό του ως τώρα. :P
[B]Φαντασία: [/B][I]OP>Naruto[/I], έχουμε συνεχώς αλλαγές σκηνικών και απίστευτα σενάρια, εκεί OP is king imo (Skypiea ruled ειδικά από φαντασία).
[B]
Συνολική πλοκή:[/B] [I]Naruto>OP[/I], αν και shounen και τα 2, απ' όσο είχα δει το Naruto έδωσε πολλές εξηγήσεις για το chakra και στο γιατί υπάρχουν οι ninja και ποιος ο σκοπός των χωριών κλπ, κάτι που το OP παίρνει πολύ πιο χαλαρά.
[B]Πλάκες:[/B] [I]OP>>Naruto[/I], ασύγκριτα, με το OP λιώνεις! :P
[B]Ανάπτυξη χαρακτήρων:[/B] [I]Naruto>>OP[/I], το OP έχει σχεδόν ανύπαρκτη ανάπτυξη, ενώ το Naruto ακούω έχει και μια χαρά αναπτύξεις και πιο συγκινητικά σκηνικά/flashbacks (του OP μόνο τα flashbacks και μερικές φάσεις στο τέλος -Robin,Merry,Shabondy κλπ- είναι άριστα imo, τα υπόλοιπα πιο πολύ πόρωση παρά συγκίνηση).
[B]Fanservice:[/B] [I]OP=Naruto[/I], το Naruto έχει πιο πολλές κορασίδες, αλλά δεν ξέρω, αν και μεν υπάρχουν οι καλές κι εκεί φυσικά, μου δίνουν την εντύπωση πιο πολύ μικρών κοριτσιών/μαθητριών, ενώ του OP πιο αναπτυγμένων/ώριμων και προτιμάω τις δεύτερες γενικά... ωστόσο το Naruto κερδίζει σε αριθμό απ' όσο κατάλαβα, ας πούμε ότι είναι ζήτημα ποσότητας και ποιότητας! :P
[B]Soundtrack:[/B] Και τα 2 μου άρεσαν και είναι πολύ καλά και ταιριαστά με τον χώρο τους, αλλά καθαρά από προσωπική προτίμηση, στυλ κλπ θα πω OP, βέβαια έχω ακούσει και περισσότερα εκεί, ενδέχεται να αλλάξει σαν δω πιο πολύ Naruto, αν και αμφιβάλλω. Το ζήτημα είναι υποκειμενικό βέβαια στην περίπτωση.
[B]
Συνολική πρόοδος, longevity:[/B] [I]OP>Naruto[/I], το OP μετά από 406 eps παραμένει άρχοντας ακόμη και συνεχίζει να τραβάει fans ενώ το Naruto, είτε με fillers είτε χωρίς, απ' όσα ακούω δεν διατηρεί το ίδιο υψηλό επίπεδο, ας πούμε ότι ανεβοκατεβαίνει συνεχώς! :)
Αυτά με βάση τις απόψεις που μου σχηματίστηκαν από τα διάφορα σχόλια που άκουσα εδώ κι εκεί, ολοκληρωμένα σαν το δω!
Εσένα ποιες είναι οι απόψεις σου στο θέμα;
Η 10η δλδ θεωρείς θα είναι μόνο για manga readers; Θα λέει απ' έξω "Manga Spoilers Inside, YHBW!!" :hahaha:
Εγώ νόμιζα ότι, μέχρι το τέλος της χρονιάς που θα την προβάλλουνε, θα έχει φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο το αnime και οπότε θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι, αυτή η εντύπωση μου είχε δοθεί. Άσε που δεν τους παίρνει γιατί θα χάσουν κόσμο στην προβολή, αν στοχεύει σε περιορισμένο κοινό. :)
Τέλος, ναι, οι 2 τελευταίες ταινίες κι εμένα δεν με τρέλαναν, αλλά ήταν recaps από Arabasta και Drum Island, οπότε με τόσο λίγο χρόνο λογικό ήταν να μην βγουν τόσο καλές όσο τα κανονικά eps.
Πάντως από την 8η μου άρεσαν τα βελτιωμένα εφέ, καθώς και η μάχη Zoro-Mr.1, που ήταν πιο γρήγορη μεν, αλλά και πιο stylish από αυτήν του anime imo, ενώ από την 9η μου άρεσε κυρίως η αρχή με το νησί να καταστρέφεται από τους Blackbeard Pirates, που δεν το 'χαν δείξει στο anime.
Από τις υπόλοιπες faves είναι η 4η με το "rally" των πλοίων και τους Gasparde/Shuraya και η 7η με το κάστρο και τα mechs, γιατί και οι 2 είχαν δράση (το Gear 2nd στην 7η πρωτοεμφανίστηκε ουσιαστικά), μυστήριο (η 4η πιο καλό), fanservice (η 7η πιο πολύ) και decent ιστορία (πάλι η 4η πιο καλή).
Εσένα ποιες σου άρεσαν; Τέλος, τα specials του OP, τα Mugiwara Theater τα έχεις δει;
Αν όχι δες τα, 5 επεισόδια είναι και κρατάνε μόνο 3 λεπτά περίπου, μικρά και σε χώρο για να τα κατεβάσεις και πολύ πλάκα! :)

Robin-Chwan → Zoro
το ανιμ παει μια χαρα, και το μανγκα αμα το διαβασεις ολο μαζι δε θα καταλαβεις τιποτα απο το ποσο αργα πηγαινει αλλα αμα το διαβαζεις μια φορα την εβδομαδα θα καταλαβεις τι εννοω. ειναι και ο αριθμος σελιδων που παιζει ενα ρολο στο ποσο γρηγορα/αργα πηγαινει ενα μανγκα και το ναρουτο εχει σαφως τον μικροτερο. ο οντα καταφερνει και κανει ενα τσαπτερ να εχει ακριβως την ποσοτητα της ιστοριας που χριαζεται ενω ο κισιμοτο βαζει ελαχιστα πραγματα σε ενα τσαπτερ ή μαλλον λεει πολλες λεπτομεριες και μερικες φορες επαναλαμβανεται. παρολ' αυτα η ιστορια και των 2 ειναι πολυ καλη με, ισως, ενα μικρο προβαδισμα στο ΟΡ για την καλητερη εξελιξη των πραγματων στη συγκεκριμενη φαση του αρκ. (το μπλιτς ηταν, ειναι και θα ειναι το τελευταιο και καταϊδρομενο σε συγκρηση των τριων)
νομιζω οτι 10το ταινια θα εχει μεσα τεραστια σποϊλερς απο το μανγκα (πιο μεγαλα και απ το κουτελο της σακουρας. [σκεψου...]) οποτε για να τη δεις θα πρεπει ή να διαβασεις το μανγκα ή να βρεις καποιον να σου πει με καθε λεπτομερια ολο το impel down arc.
τα αλλα 2 οντως εχουνε τρισαθλιες ταινιες σε σχεση με το ΟΡ.
και τελος, ναι, τις ειδα ολες τις προηγουμενες ταινιες αν και οι 2 τελευταιες δεν με ξετρελαναν...

Zoro → Robin-Chwan
Έχω κατεβάσει όλο το manga του Naruto, το οποίο σχεδιάζω να διαβάσω μετά το anime, που επίσης έχω κατεβάσει και επομένως, το 'θελα δεν το 'θελα, έφαγα κάποια spoilers στο τέλος. :emptyonexg1:
Έμαθα λοιπόν για:[spoiler=Naruto Manga Spoilers]Pein και destruction of Konoha, ο Naruto να γίνεται ήρωας κλπ... δεν θέλω να φάω άλλα spoilers μιας και δεν τα είδα αναλυτικά αυτά, αυτό που θέλω να ξέρω είναι...[/spoiler]... και το manga πάει με ρυθμούς γυμνοσάλιαγκα δλδ, πέρα από το anime;;; :hahaha:
Γιατί εμένα μια χαρά μου φάνηκε η φάση του, που το βασίζεις (χωρίς πολλά spoilers) αυτό, σε σχέση με το OP; :orly:
Ναι το καλοκαίρι, όπως λέω με όσους συζητάω, θα "shounen-ιάσω" XD, σχεδιάζω να δω δύο 26ρες σειρές πρώτα αφού γυρίσω Ελλάδα (σπουδάζω εξωτερικό) που τις έχω πολύ καιρό on hold και είναι must και μετά θα πιάσω Naruto και D.Gray-man που από καιρό με ψήνουν, πρώτα anime και μετά τα manga τους... οπότε θέλω να ελπίζω πως προς Σεπτέμβρη θα έχω τελειώσει τουλάχιστον το Naruto!!
Και ναι, άντε να βγει η 10η ταινία να καούμε... κι εκεί νικητής το OP, μια χαρά ταινίες βγάζει γενικά, σε αντίθεση με τα άλλα 2! :wooi2:
Έχεις δει τις προηγούμενες;

Robin-Chwan → Zoro
συγνωμη, παραληψη. αυτη τη στιγμη καλητερη εξεληξη στο μανγκα εχει με διαφορα το ΟΡ (το ναρουτο παει πιο αργα κι απο γυμνοσαλιακα) και γενικα στο ΟΡ γινεται σαματας να το πω..., χαμος να το πω..., της τρελης θα το πω.
τα φιλλερς τα εχω δει ολα και τωρα βλεπω και τις ταινιες (περιμενω με αγωνια την 10τη). απ οποια πλευρα και να το δεις αυτες τις μερες το εχω λιωσει το πισι
αντε, ηρθε και το καλοκαιρι, σε 2 βδομαδουλες φευγουμε για διακοπες και μολις τελειωσουν (οι διακοπες) περιμενω να μου πεις πως σου φανηκε το ναρουτο. (μου ειχες πει οτι θα το δεις το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα):nosey:

Zoro → Robin-Chwan
Χουμ χουμ, δεν μου απάντησες στην κάτω κάτω ερώτηση που έκανα στο προφίλ σου πάντως, μάλλον την πήδηξες κι αυτήν... (με την καλή έννοια...) :orly:
Από fillers ποια έχεις δει τις σειράς δλδ; Memory arc; Stronghold Navarone; Rainbow Mist;
Αυτά + τα ancient Japan specials είναι τα καλύτερα της σειράς + τα 3 προηγούμενα πριν τα τωρινά είχαν ένα από τα καλύτερα Nami + Robin fanservice που έχω δει :lovulovu: (όχι ότι σε νοιάζει, αλλά είπα να το αναφέρω!).
Μέχρι αργά μέσα βλέπω σήμερα... πόσο φαίνεται ότι έχουμε νέο pc!! Όσο προχωράνε τα χρόνια και οι τεχνολογία εξελισσόμαστε όλο και πιο πολύ... μέχρι που τα μωρά θα γεννιούνται με το PC/PSP στα χέρια!! Ε ρε τυχερά νιάτα... :if:

Robin-Chwan → Zoro
και στα 3 ανιμ που βλεπω (ναρουτο, μπλιτς, ΟΡ) γιαβαζω και το μανγκα αλλα βλεπω και το ανιμ. η μονη διαφορα ου ναρουτο απο τα αλλα ειναι οτι το ανιμ ειναι ΠΟΛΥ πιο πισω απο το μανγκα.
ναι τα βλεπω τα φιλλερ. ειναι οντως ωραια. τωρα θα παω να δω και αυτα που πηδηξα (με την καλη εννοια...)

Zoro → Robin-Chwan
Α, ναι, weakling που λέγαμε! XD
Η εξεταστική φταίει, είμαι συγκεντρωμένος μόνο εκεί... ή θα 'θελα! :'D
Και βλέπεις και τα τωρινά fillers; Το 406 πχ ήταν από τα καλύτερα και αξίζει (γενικά το OP έχει παράδοση στα καλά fillers)! :)
ΥΓ: Classic questions, Naruto, σε αντίθεση με το OP, παράτησες το anime δλδ και διαβάζεις το manga μόνο; (δεν ακούω και πολύ καλά λόγια γι' αυτό, σε αντίθεση με το manga) Και ποιο από τα 2 έχει καλύτερες εξελίξεις αυτή την περίοδο εκεί; :ureshii:

Robin-Chwan → Zoro
α ρε κατακα(η)μενε μαριμο. απο το πολυ λιωσιμο στο πισι εχεις αρχισει να παθαινεις αμνησια! τεσπα, ναι τα βλεπω και τα επεισοδεια μιας και το ανιμ μου αρεσει περισσοτερο απο το μανγκα, απλα δεν αντεχω την αναμονη...

Zoro → Robin-Chwan
Άτιμη κατεστραμμένη νεολαία... που πήγαν τα κρυφτά και εφτάπετρα πια; :if:
[SIZE=1] μιλάει και ο αποκομμένος από την τεχνολογία XD
[SIZE=2]Btw OP διαβάζεις μόνο το manga πια ή βλέπεις και τα επεισόδια, κι ας ξέρεις τι γίνετε στο καθένα;[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] (δεν θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει) :hmmm:[/SIZE][/SIZE]

Robin-Chwan → Zoro
που με τρομαζει περισσοτερο ειναι τα τραγουδια και κυριως οι εικονες. ολα τα αλλα τα εχω ηδη αντικαταστησει. (ειμαι γρηγορη)
εγω με τι νομιζεις οτι την εβγαζα οταν δεν ειχα υπολογιστη? playstation 2 and nintedo DS will save the world!!