Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Είναι από manga βασικά, το Shinsengumi Jingisou Asagi και δυτυχώς θα κλείσει χρόνο από την τελευταία φορά που έκανε update έτσι όπως πάει. Τ_Τ ΥΣ. ΧD Τι έχω την αγένεια μέσα μου φαίνεται. Γεια και σ' εσένα!
Σεπ 28 2010 16:31
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Kai

Geia!!:hi: Mporw na se rwthsw kati.. H sig s apo poio anime einai??
Σεπ 28 2010 16:00
Φωτογραφία

spartankid → Kai

xD μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα αυτό με τίποτα έξυπνο ναι αυτό εννοούσα. Ναι ο soul τρομερό κόλλημα αφού να φανταστείς μιλούσαμε εχτές στο chat των gdts και ήμουν έτσι Ο.Ο μετά το saikano και καθόμασταν και μιλούσαμε. Έχει πραγματικά τρέλα με το saikano και με το δίκιο του. Ένα είναι σίγουρο δύσκολο να το δεί κάποιος και να μείνει τελείως ασυγκίνητος εκτός και αν είναι παγάκι. Με έψησε να δω καπάκι το kimi ga nozomu eien xD να δω πως θα το αντέξω τόσο δράμα :S [B] [/B]
Σεπ 27 2010 13:50
Φωτογραφία

Kai → spartankid

Χαίρομαι που γενικά σου άρεσε η σειρά, εγω περιμένω και τα βλέπω ένα-ένα και προσπαθώ να μην πάρω spoilers αλλά με τα λόγια που ακούω έχω σκάσει. Ο the_soulforged παιδεύεται αρκετά με τη μετάφραση κοιτάζοντας όλες της version που έχει (έχει κόλλημα με τη σειρά, δε το συζητάμε) οπότε το αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά καλό. Και χαίρομαι που γενικά σ' αρέσει ως σύνολο. Το προσπαθούμε για κάθε Σάββατο, ως τώρα όλα πάνε καλά. :) Αν εννοείς τον "Λοφο της Κόλασης" στο 2ο επεισόδιο έγινε επίτηδες για να φανεί και το original μιας και στο πρώτο τα είχαμε καλύψει και τα δύο. Αν πάλι υπάρχει κι άλλο τότε έλεος και οι δυο μας μετά από τόσες φορές που το κοιτάξαμε. Αν και μετά κι εμένα δε μου κόλλησε γιατί το orginal εμφανιζόταν πολύ αργά και ίσα που το έπαιρνε το μάτι σου. Αν ξανατύχει κάτι τέτοιο σίγουρα δε θα το κάνω, αν γίνει θα είναι από λάθος.
Σεπ 27 2010 12:34
Φωτογραφία

spartankid → Kai

late late reply ναι αμέ το είδα και το δεύτερο μόνο που αυτή την φορά δεν κρατήθηκα και το ολοκλήρωσα ^_^΄ πάντως η δουλειά που κάνετε πάνω του είναι απλά αψεγάδιαστη και τα ts ομορφαίνουν πάρα πολύ το release. Το μόνο που βρήκα είναι ένα ts που έφευγε κάτι δέκατα νωρίτερα αλλά αυτό δεν είναι απολύτως τίποτα.Περιμένω πως και πως το Σαββάτο για το τρίτο :)
Σεπ 27 2010 11:26
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Μπα, ανάλογα με τα κέφια. Να δω τι θα πρωτοκάνεις το Σαβ/κο.
Σεπ 23 2010 18:25
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

I LOVE YOUR SET! Το σαββατοκύριακο μάλλον θα κάνω και εγώ κανά καινούριο αλλά συνήθισα το άβαταρ xD Εσύ; Σκοπεύεις να τα αλλάζεις συχνά;
Σεπ 23 2010 18:18
Φωτογραφία

Kai → spartankid

Καλημέρα και σ' εσένα. Τι κάνεις; Κι εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον μιας και δεν είχα προλάβει να το δω και είπα να το δω στα ελληνικά μιας και το έπιασε ο the_soulforged. Σύντομα θα έχουμε και το δεύτερο. :)
Σεπ 21 2010 08:44
Φωτογραφία

spartankid → Kai

καλημέρα υπέροχο το saikano ;)
Σεπ 21 2010 07:05
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Και συγκεκριμένα την τρίτη ώρα. -_- Χειρότερη ώρα που υπάρχει και ο Μπασμπάνης την κάνει ακόμη χειρότερη. Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και Λαδοπούλου πρώτες ώρες που θα περάσουμε μια χαρά. Και μετά τον Bugs Bunny έχουμε Θρησκευτικά και μετά την "Μπάτμαν". Φοβερός συνδυασμός ε; Τι με νοιάζει για τον Gokudera; :kakaka: Αν μου έλεγες αποθηκεύω Ali τότε ναι :kakaka: Αποθήκευσε πουλάκι μου εσύ. Όσα θες. Σε έχω ικανή να φτάσεις και τα 1 GB καμμένο (για τον gokudera έτσι) :hahaha: Μάλλον, το DOGS είναι για να μιλάς για την πλοκή. Τόσο καιρό σε πρήζω και να φανταστείς νομίζω τα 2 τελευταία δεν τα έχω διαβάσει. Α καλά, φαντάζομαι... Α ΡΕ! έχω και την εικόνα στη βιολογία αν θέλω να ανατριχιάσω και να χορεύω μακαρένα. (δεν πρόκειται να το πιάσει κανένας άλλος αυτό αλλά anyway)
Σεπ 20 2010 19:34
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Εσύ θα κάνεις [I]Bugs Bunny[/I] κι εγώ θ' αποθηκεύω fanarts. Θ' αποθηκεύσω και Gokudera γιατί τον είχα αφήσει στην απ' έξω την τελευταία φορά. :kakaka: Σωστά. Λέω να το αλλάξουμε και αντί να φανγκερλίζουμε να θάβουμε κανέναν χαρακτήρα είναι πιο διασκεδαστικό και δεν τελειώνει και γρήγορα. Μπα... Δε νομίζω ότι θα μας έβγαινε. Τώρα που το λες το έχω πολύ καιρό stalled το Dogs και πρέπει να το ξαναπιάσω, όπως και κάποια άλλα τα οποία τα έχω αφήσει και μαζεύονται chapters και μαζεύονται και μετά δε λέω να τα πιάσω. :sigh2: Και η σκηνή για την οποία σου έλεγα προχθές, έτσι για να σου φτιάξει τη διάθεση [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/nanananana.jpg[/IMG] [/spoiler]
Σεπ 20 2010 19:29
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Εμ τι τώρα, δεν φταίω εγώ :kakaka: αυτού φταίνε που με τραβάνε. Τυχερή, έχεις όλο το πρωί δικό σου. Πάντως και εγώ θα κάνω καμιά έφοδο γενικά στο pixiv κανένα απόγευμα ή το σαββατοκύριακο. Γιατί να μη θέλω Ali; Χαχα όχι δεν θα του πηγαίνανε. Έχω και Lockon για εναλλακτικό (εκεί είναι γεμάτο). ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΗ! ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΙΖΕΙΣ! :madtodeath: Θα την βγάλουν, που θα πάει. ΥΓ. Πράγματι, κάνει καλό που και που :kakaka: Αλλά που και που. Μη το παραξηλώσουμε κιόλας. Έχουμε καιρό να φανγκερλίσουμε η μία στην άλλη. Ε τι λες τώρα; Θα βάλουμε και πρόγραμμα. Πόση ώρα θα μιλάει μία και πόση η άλλη. ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ. Αποκλείεται. Το πολύ στον Badou να είχαμε, αλλά και πάλι υπάρχει και ο Giovanni :kakaka:
Σεπ 20 2010 18:33
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

:kakaka: Ό,τι κυκλοφορεί σε ηλιοκαμμένο δηλαδή από πίσω. Δεν έχω πολλές σε συ, τις κοιτούσα σήμερα και λέω να κάνω καμιά έφοδο στο pixiv αύριο το πρωί. Που μου θες και Ali. Πού να φορούσε και γυαλιά. (Δε θα του πήγαιναν). :if: Σοβαρά τώρα, έμαθα ότι κυκλοφόρησαν spoiler για την ταινία και συγκρατιέμαι να μην πάω ναι διαβάσω τι έγινε γιατι έχω σκάσει. :madtodeath: Θέλουμε κι εμείς ταινία ρε! ΥΣ. Ωραία είναι να φανγκελρίζεις πού και πού. :kakaka: Σκέφτομαι να το κάνω χόμπι. 5-6 ώρες φανγκερλισμός τη βδομάδα, με αλλαγή στον χαρακτήρα κάθε φορά για να μην γίνονται ανιαρά τα πράγματα. Να το κάνεις κι εσύ κι αν πετύχουμε καμιά φορά τον ίδιο (που δεν το νομίζω) να κάνουμε combo. 6996 βλέπω κάτω! Άντε να μαζευόμαστε πολλοί!
Σεπ 20 2010 18:29
Φωτογραφία

KaiKenny

Lol, όντως fail, και κάτι δε μου κολλούσε. Μη νομίζεις και στο shonen πίσω να την κάνω (1,2,3,4,6,7...) και τελευταία στιγμή το πρόσεξα. PS. Thank you d(^-^)b
Σεπ 20 2010 13:19
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Πάντως το σχέδιο είναι ωραίο :hero: εμένα μου αρέσει. Είναι όντως πολύ ''λαλα'' φάση αλλά ακόμη μ'αρέσει. Εγώ θέλω τον μεγάλο όχι τον μικρό όμως :kakaka: α και φυσικά, αν ήταν να κοιτάξω κάτι δε θα κοιτούσα το φάκελο του συγκεκριμένου :kakaka: Δως μου Ali ρε να χαρώ.
Σεπ 20 2010 13:14