Community Status Updates
demonicMC → Kai
waaaaaaaaaaah What happened to Higurashi? What happened to Umineko!? Why arent they in your list?! για να πω την αληθεια νοιωθω... τουλαχιστον απογοητευμενος απο τον εαυτο μου συγκρινοντας με με σενα...
Jan 09 2011 14:12
Kai → Napster
Να προσέχεις τι λες, ότέ δεν ξες πότε θα βγουν αληθινά :hahaha:
Ωωωωω, σήμερα παίζει Ιαπωνία, είχα την εντύπωση πως ήταν χθες, but anyway, το θέμα είναι να βγει.
Δεν το έχω δει ακόμα το Bakuman, τους χάνω λίγο τους TDM_A-Destiny, εδώ είχε βγει το 13 πριν πόσες μέρες και χθες το κατέβασα (=.=)''
Edit: Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο του Beelzebub, πολύ γέλιο, και το opening όλα τα λεφτά. XD
Jan 09 2011 09:37
Napster → Kai
Χαχαχα το OH MY GOD που ειπες ταιριαζει γαντι με αυτο που ειπα. xD (απαπα μακρια!!!)
Btw αυριο αρχιζει το Beelzebub. Αντε να δουμε αμα θα βγει καλο. Επισης πολυ ωραιο και το [I]καινουργιο [/I]opening του Bakuman.
Jan 09 2011 02:42
Kai → Napster
Άσε, τρώει κάτι άσχημα κολλήμα ώρες-ώρες, κάτι μικρά το καταλαβαίνω, τόσους χρήστες έχει.
Αν εμφανιστεί αυτός, τότε όντως θα λες OH MY GOD XD
Jan 09 2011 00:29
demonicMC → Kai
Εχω anime-planet αν βοηθαει, απλα πρεπει να το βρω... Xααα το βρηκα [URL]http://www.anime-planet.com/users/shadegr/anime?page=1[/URL] . Σκεφτομουν να αρχισω Da Capo και La Cordo d'Oro, καμια εμπειρια? Αν σου αρεσε το Clannad τοτε θα σου αρεσει και το Ef: A tale of Memories. Αν δεν το εχεις δει δεστο ευχαριστω για τις προτασεις. Εκτεταμενες αν θες θα σου στειλω μαλλον αυριο γιατι ειμαι καπως λιωμα απο τη βολτα.
Edit: Χααα το ειχα βρει ηδη το Tokyo Majin αλλα μετα το format το εχασα και δεν το θυμομουνα
Edit2: Και το Mouryo no Hako... Great minds think alike
Jan 09 2011 00:24
Napster → Kai
lol. xD (το MAL οντως δεν κανει update την list) xD /ακυρος :P
Να το δεις και 'συ! xD Ωραια σειρα, αμα σου αρεσει το Baseball ή αμα θες να μαθεις 2-3 πραγματακια γι' αυτο, δες το. Επισης οι χαρακτηρες του Baseball ειναι cool! Shoma, Tajima, [B]Yamamoto[/B].....!
Ξες ε?...Την ωρα που παω να αναψω την λαμπαδα, εμφανιζετε [B]Ο θεος[/B]...!
[SPOILER][IMG]http://img.mydramalist.info/people/93.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jan 09 2011 00:07
Kamen Tantei Zura → Kai
Μα το παιδί [B]νήμα[/B] δεν έβγαζε, σε λέω. [B]Νήμα[/B] δεν έβγαζε.
Jan 09 2011 00:05
Kai → Kamen Tantei Zura
Πήγα να γράψω σ' εσένα και τα έγραψα στον Napster, και δε θα έβγαζε και νήμα το παιδί. Βαριέμαι να τα ξαναγράψω, θα σου πω όταν έρθεις.
Jan 08 2011 23:59
Kai → Napster
Αλλού πηγαινε XD
Μα με την ευκαιρία, κοίτα ν' ανάψεις πολλέεεεεεεεες λαμπάδες για το Kaiji και ίσως σου κάνουν τη χάρη κάποια στιγμή. XD
Jan 08 2011 23:56
Kai → Napster
Μου έχει πει και η φίλη μου καλά λόγια, το έβλεπα και έλεγα "Θααααα το κοιτάξω κάποια στιγμή..." τώρα με τόσα chapters που έχουν μαζευτεί δεν ξέρω πότε θα το πάρω απόφαση να το πιάσω.
Εν τω μεταξύ, η μικρή τελιώνει το Oofuri κι έχει αρχίσει από τώρα πρίξιμο "να το δεις κι εσύ", "να το δεις να σχολιάσουμε", "είναι πολύ ωραία, θα σ' αρέσει κι εσένα" XD Τι πάθατε όλοι τώρα τελευταία και το βλέπετε;
Jan 08 2011 23:53
Napster → Kai
Ετσι. ;)
Παντως δε λεω, την ανοιξη σιγουρα καλυτερα anime θα βγουν (για μενα) και ειναι 2-3 που περιμενω παρα πολυ. Ααα και λεω να παω το Πασχα στην Εκκλησια να προσευχηθω μπας και βγει την 2η season του Kaiji φετος.
Also, πολυ ωραιο το Gamaran. 1-2 κοριτσια να ειχε αυτο το manga θα ηταν super. :P
Jan 08 2011 23:47
Kamen Tantei Zura → Kai
Λες να είναι καμία κωμωδία πάλι; Πάντως αυτό το τελειώσαμε πολύ γρήγορα!
Έπρεπε να δούμε και το Ookiku μαζί Τ^Τ Θέεεεεεεεεεεεεεελω να σχολιάζω τα επεισόδια.
Πραγματικά δεν μεν πειράζει να το κάνω rewatch :3
(ποια λίστα; δεν σου περνάει τα επεισόδια;)
Jan 08 2011 23:42
Kai → Kamen Tantei Zura
=.='' Ποιο θα είναι το επόμενο anime που θα δούμε μαζί, τα άλλα έτσι κι αλλιώς με ρυθμούς χελώνας πάνε. (Το MAL δε λέει να κάνει update τη λίστα εεε...)
Jan 08 2011 23:39
Kamen Tantei Zura → Kai
Όχι εγώ mihashi :3 Γι' αυτό έγραψα και chance. Ας κάτσει και αιώνες εκεί, κάποιος θα το βρει!
Μη γράφεις :3 Αν γράψεις κατευθείαν θα μας κράξουν ότι τα λέμε η μία στην άλλη πότε βάζει η μία free και ποια manga βάζει οι άλλοι. Υπάρχουν και καχύποπτοι εδώ μέσα.
Πήρα το chance γιατί βοήθησα να βρεις το προηγούμενο manga ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αλλιώς θα βαριόμουν.
Όσο για το manga, όλο και κάποια θα το έχει διαβάσει, αποκλείεται.
Jan 08 2011 23:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed