Community Status Updates
Kai → Jorg
Lol, τώρα που το λες όντως. :hahaha:
Αν μας πληρώνανε για κάθε γορά που χρησιμοποιούσαμε αυτό το emoticon μια χαρά χαρτζιλίκι θα βγάζαμε.
:himitsu: Μια χαρά κρατάμε.
Mar 12 2011 14:23
Jorg → Kai
:hahaha: Αν είναι δυναμόν! Έχουμε κάποιο support από το BfL τουλ. XD
Τα καταφέραμε! Γεμίσαμε μια σελίδα με VMs που αρχίζουν με hahaha emoticons. XD
Mar 12 2011 14:08
Kai → Jorg
:hahaha: Ο άτιμος ο didi παρακολουθεί, αλλά δε φιλοτιμήθηκε να κάνει support
Mar 12 2011 13:57
Kai → Napster
:hahaha: Στο ότι είχες καταλαβει ότι ήταν υπογείως πρίν από όλους πήγαινε το :tensai: αλλά και για το fanservice να μπει δε μας χαλάει!!
Mar 12 2011 13:34
Napster → Kai
Αυτο ειναι πραγματικο ντου! xD Μου φαινεται ή φοβουνται να postαρουν οι αλλοι? Συνηθως μολις εβγαινε καινουργιο chap. κατευθειαν εβλεπες comments, τωρα τιποτα...:hahaha:
Το >:tensai:< πηγαινε στο fanservice να φανταστω, ε? xD
Mar 12 2011 01:49
Jorg → Kai
:hahaha: Πάντως είναι σαν να γράφω έκθεση. Γράφω όσο πιο πολλά μπορώ. XD
Mar 12 2011 00:02
Kai → Jorg
:hahaha: Και ταυτόχρονα ανεβάζουμε σημαντικά το δικό μας με κόπο. I do like the whole idea. Και τώρα attaaaack, σειρά μου να απαντήσω :roar:
Mar 12 2011 00:00
Jorg → Kai
[quote]"Δεσε το thread, be a sadist!"[/quote]
:hahaha:
Και εγώ να σου πω την αλήθεια. Καταστρέφουμε τις increase-post-count ευκαιρίες των μελών. I like it.
Mar 11 2011 23:51
Kai → Jorg
:hahaha: Δε με χαλάει, να σου πω την αλήθεια το φχαριστιέμαι τώρα. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Spade! "Δεσε το thread, be a sadist!"
Και μπορούμε και καλύτερα! Το φχαριστιέμαι τόσο, που μη σου πω ότι ψήνομαι να το επαναλάβουμε και την επόμενη βδομάδα.
Mar 11 2011 23:38
Jorg → Kai
:hahaha: Έτσι συνέχισε ομάδα! :hahaha:
Πάντως είναι σαν να το έχουμε κάνει block το thread. XD
Mar 11 2011 23:34
Kai → Jorg
:hahaha: Μια χαρά τα πάμε, σκίζουμε, ευτυχώς που όλα γίνονται μέσω Internet και δεν μπορούν να μας πετάξουν τομάτες!
Mar 11 2011 23:30
Kai → Jorg
:hahaha: Αφού στο έταξα. Μόλις γύρισα από το μάθημα, διάβασα το chapter και πήγα και έγραψα. Ελπίζω να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά με αυτά που θα έρθουν να διαβάσουν.
Mar 11 2011 21:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed