Jump to content

Community Status Updates

Photo

LuluChan92 → Kai

Καλά, σίγουρα! Πάλι καλά που υπάρχει κι ελληνικό φόρουμ να μαζευόμαστε γιατί ο καθ'ένας μόνος του είναι παλούκι. Μέχρι τώρα δηλαδή για να μιλήσω για anime σοβαρά είχα μόνο τον αδερφό μου, ΕΛΕΟΣ!!! Ειδικά για yaoi αν φοβάσαι τις επικρίσεις από τους "έξω" δεν είναι να μιλήσεις με κανέναν!
Mar 17 2011 13:17
Photo

Kai → Napster

Hello! Question! Από ποιο manga/anime είναι ο cool κύριος με το πιστόλι και η κοπέλα με την ουλή από πίσω; :himitsu:
Mar 17 2011 12:59
Photo

Kai → LuluChan92

Ε, μη νομίζεις, όλοι/ες σχεδόν, κάπως έτσι ξεκινήσαμε και είναι και μέχρι να το πάρεις απόφαση να γραφτείς, μετά μέχρι να πάρεις απόφαση να γράααψεις :himitsu:. Τουλάχιστον, υπάρχει και ένα ενεργό forum με Έλληνες fans, έτσι για να έχουμε να το λέμε. Ειδικά για άτομα που ξεκινάνε τώρα είναι ό,τι καλύτερο γιατί υπάρχουν ψαγμένα άτομα που μπαίνουν στον κόπο και με το παραπάνω να τους κάνουν προτάσεις. Though that's not neccessarily good. Το θέμα είναι να ψάχνεται και ο καθένας μόνος του. Τουλάχιστον εδώ υπάρχουν παιδιά που προτείνουν και άλλα εκτός από τα κλασσικά. :kill4u: Λίιιιιστα. Me likes. Είναι απολαυστικότατο να χώνεσε στις λίστες των άλλων και να ψαρεύεις νέους τίτλους ή να θυμάσαι άλλους που έχεις πετύχει και δεν μπήκες στον κόπο να τους δεις ή τους έχεις ξεχάσει τελείως. MAL και AP είναι οι καλύτεροι χώροι ψαρέματος, αλλά και οτιδήποτε άλλο μας κάνει. :blingeye2:
Mar 17 2011 12:53
Photo

LuluChan92 → Kai

Εμ, τι να κάνω! Πρώτα βρήκα τα ξένα site και δικτυώθηκα μετά σκέφτηκα ότι και στην Ελλάδα ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ (μιλάμε για πολύ αργές στροφές)!!! Αν είναι δυνατόν, 4 χρόνια να ασχολούμαι και αυτή η έκλαμψη να μου έρχεται το Νοέμβρη!!! xDDD Θα φροντίσω να φτιάξω μια λίστα και θα επανέλθω δριμύτερη!
Mar 17 2011 12:30
Photo

Kai → LuluChan92

:hero: And the evil will prevail! :hahaha: Καλά, όλοι ξεκινάνε από μέσα προς τα έξω, εσύ πρώτα βγήκες εξωτερικό; Προχωρημένη σε βλέπω!! :kill4u: Κάνε μου και μια μεγάαααλη λίστα με τι διαβάζεις/βλέπεις, νομίζω πως θα τα πάμε καλά.
Mar 17 2011 00:07
Photo

LuluChan92 → Kai

Χαχαχαχαχα! Ό,τι πεις! Μπορούμε να μηχανορραφήσουμε όσο θες για την εξάπλωση του κακού!!! Και ναι, είμαι globally recognized fujoshi, καιρός να δραστηριοποιηθώ και εγχώρια!!! xD
Mar 16 2011 22:41
Photo

Kai → LuluChan92

:hahaha: Και έλεγε πού σε ξέρω, πού σε ξέρω! :tensai: Ώστε ήταν *epic music playing* "εκείνη" η δωρεά! :hero: Thanks for the invite then. Ν' ανταλλάξουμε [s]λίστες[/s] ιδέες για την εξάπλωση του κακού. Μιας και είσαι globally recognized fujoshi όποτε έχεις όρεξη για συζήτηση anime/manga εδώ είμαστε! :hehehe: Αρκεί να αντέχεις.
Mar 16 2011 15:11
Photo

LuluChan92 → Kai

Μπορεί να ειδωθήκαμε σε καμιά δωρεά, μωρέ! Ποιος ξέρει?! Κι εγώ είδα τις δικές σου λίστες, γι' αυτό σου έστειλα αίτημα! xD
Mar 16 2011 15:05
Photo

Kai → LuluChan92

:hahaha: Σε ξέρω από κάπου; -ξενέρα mode off- I do like your currently watching/reading anime/manga though. :riiight:
Mar 16 2011 14:57
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Vaaaaaaaaaaageeeeee! [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=480262#post480262[/URL] :blingeye2::awww::kill4u::wooi2::ureshii::angelr: :moeee: :angell::kyaaa::yahoo::x3::joyful::joyful:
Mar 16 2011 12:01
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Suffer?
Mar 15 2011 21:47
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qppwx-Eg6Jc&feature=related[/YOUTUBE] :hehehe: SUFFER
Mar 15 2011 21:23
Photo

KaiKenny

:hahaha: Μα, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!! ΄ Θα μπορούσα να γράψω και μεγαλύτερο σενάριο, αλλά φοβάμαι ότι θ' αρχίσω να δέχομαι απειλητικά μηνύματα από fans του manga και δεν με παίρνει. :hehehe: Το έχω στα plan to read το συγκεκριμένο, αλλά πρέπει να ομολογήσω, δεν ξέρω γιατί, το σχέδιο με φόβιζε λίγο. Γενικά gnder-swap, body-swap και gender-bender είναι από τα αγαπήμενα μου μαζί με το tomboy female lead οπότε ότι καλό έχει, φέρ' το κι από εδώ, αν δεν είναι στα plan to read να μπει. :tensai:
Mar 14 2011 23:13
Photo

KennyKai

Δεν τη λυπάσαι βρε τη Himeko, που θες να την κάνεις άνδρα για να βρει την πραγματική αγάπη; Ντροπή σου! Fan σου λέει μετά. :hahaha: Πάντως αν θες να διαβάσεις κι άλλο comedy manga με body swap μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, δοκίμασε το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2127"]My Barbaric Girlfriend[/URL]. Εκεί η κοπέλα το εκμεταλλεύεται στο full, ενώ απαγορεύει στο αγόρι να κάνει το ίδιο. Poor him. XD
Mar 14 2011 21:52
Photo

KaiKenny

:hahaha: Καλά, αν ο Shinohara το σκεφτόταν έστω και λίγο να τα γράψει αυτά, θα τον πλήρωνα να τα κάνει self-publish και μάλιστα στο Internet για πιο εύκολη πρόσβαση, μόνο και μόνο για τα lol. Άκου εκεί κακιά. Μόνο κακιά; :hehehe:
Mar 14 2011 21:36