Community Status Updates
Kai → Kenny
Όπως και τα "εγώ το έκανα drop" όπου ο πληγωμένος φαν δεν σου γράφει τους λόγους για τους οποίους το παράτησε αλλά σε αφήνει να σκεφτείς ο ίδιος ποιοι ήταν οι λόγοι αυτής της βαθιάς απογοήτευσης, σε κάνει να συμμεριστείς ένα μέρος του πόνου του και σ' απαλλάσει από την αγωνία σου να μάθεις αν όντως το συνεχίζει ή όχι και να μπορείς να κοιμηθείς πιο εύκολα τα βράδια.
May 29 2011 13:11
Kenny → Kai
Ξεχάσαμε μια πολύ σημαντική κατηγορία posts:
"Α, βγήκε το νέο επεισόδιο; Πάω να το δω και θα επιστρέψω με σχόλια." (και ποτέ δεν επιστρέφει με σχόλια)
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία posts. Αφενός σε ενημερώνει ότι θα δει το επεισόδιο (σε περίπτωση που σε έτρωγε η περιέργια ρε παιδί μ'), αφετέρου σου υπόσχεται ότι θα γράψει τη γνώμη του αργότερα και σου δημιουργεί μια απατηλή προσδοκία... και μετά σ' αφήνει να περιμένεις για πάντα με το... πληκτρολόγιο στο χέρι. :hahaha:
May 29 2011 12:37
Kai → Napster
Χμμμ... You can try Men's Kou. Πολύ πιο soft, είναι shoujo(μη σε τρομάζει αυτό) και με All boys' HS αλλά είναι καλό. Πιστεύω θα σ' αρέσει. Ίσως και το Hatsukoi Limited το οποίο το ξέρω μέσω του anime μόνο, αλλά ήταν καλό ενώ δεν το περίμενα.
May 27 2011 07:52
Napster → Kai
Shonen-ai? Χμμ, δε ξερω αμα εχω δει, αλλα δε πιστευω να μου αρεσε κιολας. xD
Ω yeah, θα εχει παιδικα τραυματα ο Oda. xD Αλλα πολυ μου αρεσε πως του απαντησε ο Inoue. xD Ετσι Oda, βγαλε αλλα 1000 chaps, γιατι σε ποιοτητα δεν τον φτανεις τον Inoue με τιποτα.:hahaha:
Ο αλητης ο Watsuki δεν κανει και κανα καινουργιο manga τωρα τελευταια...~_~
Ενταξει δε χανεις και τιποτα αμα δεν το διαβασεις, αν και ειναι καλυτερο απο κατι σαβουροσουνεν που κυκλοφορουν τωρα τελευταια.
Τα επεισοδια στην παραλια ηταν απο τα αγαπημενα μου (μαλλον τα αγαπημενα μου), τρελο κλαμα εριχνα.
Εμ οταν λεω να μοιαζει με το Kangoku Gakuen δεν εννοω ντε και καλα να ειναι ecchi. xD
May 27 2011 00:29
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha; από μια φωτογραφία καταλαβαίνεις μόνο τα εξωτερικά. Τώρα για το αν είναι cool or not θα πρέπει να δω το manga... :D
Αχ τον καημένο τον Mukuro, λίγα fanart έχει... xD Ωχ με ποιους έχει κακιές αναμνήσεις?
May 26 2011 20:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
I would say coolness+20 αλλά δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου σε σχέση με άλλους, Θέλω να δω Ten Years Laters form + Systema C.A.I. αλλά εκτός του ότι δεν παίζει να μου κάνει η Amano την χάρη, σύντομα έστω, δεν πετυχαίνω πουθενά κανένα τέτοιο fanart. Τι είναι αυτά βρε; Από μια photo και μόνο; Με τρομάζεις. :hahaha:
Βασικά, αντίθετα με τον Mukuro που τα καλύτερα τα έχει στο TYL ο Gokudera τα έχει όταν είναι μικρός. Καλά, να μη μιλήσουμε όμως για χαρακτήρες που για να βρεις fanarts και μάλιστα της προκοπής περνάς τα πάνδεινα. Για να καταλάβεις τα πιο χαμηλά επίπεδα fanarts του Mukuro είναι τα καλύτερα άλλων. Οι καημένοι. Τουλάχιστον έχουν αρκετά για να κάνουν έναν αξιοπρεπές φάκελο (οι περισσόεροι).
May 26 2011 20:14
Jorg → Kai
Και ξέρεις τι σημαίνει να σε παραδέχεται ο Jorg (βάλε τη φαντασία να δουλέψει εδώ). :hahaha:
May 26 2011 20:07
Kai → Jorg
:hahaha: Φτου! Θα μπορούσα να πω ψέματα μόνο και μόνο για να έχω γραπτά δήλωση στο προφίλ μου ότι με παραδέχεσαι, αλλά θα το παίξω καλό παιδί και θα πω ότι ισχύει το εντελώς αντίθετο.
May 26 2011 20:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lolololololololololololol! Η αλλαγή μπορεί να μην ήταν συγκλονιστική αλλά η διαφορά φαίνεται στο ότι πήγε +20 στο sexiness! Δηλαδή αν τον είχα στο 60/100 τώρα είναι 80/100.
May 26 2011 20:04
Jorg → Kai
Ναι... αν έμεινες εσύ ευχαριστημένη με το πως παραδέχτηκε το λάθος του, θα σε παραδεχτώ. :hahaha:
May 26 2011 19:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στέλνω μόνο ένα vector από official μιας και ο φάκελος τους εκτός του βρίσκεται σε μία κατάσταση πανικού (τελείως όμως) καθώς προσπαθούσα να τον χωρίσω όπως τα έχω στου Mukuro, αλλά παραείναι μεγάλος για τα νεύρα μου και θα χρειαστεί πολύ κόπο και χρόνο.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/Guardians/Gokudera/Gokudera%2010-years%20later/10_years_later_gokudera1.jpg[/IMG][/spoiler]
:hahaha: [SIZE=3]Μα δεν ήταν τρομαχτική η αλλαγή; Όχι πες μου![/SIZE]
May 26 2011 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα χα χα χα χα χα! Έλα δεν πειράζει, αυτό δεν είναι τίποτα! Από συνειρμούς άλλο τίποτα κι εγώ...Και μιλάμε για ακυρότητες! xD
Mukuro: spent ten years of his life for one goel and one goal alone...the longest ponytail EVERRRRR! xD xD xD Αλλά κουκλί όσο δεν πάει και με το μακρύ μαλλί...και μ'αρέσει και πιο πολύ μεγάλος! :3 Στείλε και καμιά του Gokudera μεγάλο να δω κι εκεί αλλαγές.
Fun fact: το Gokudera πριν το έγραψα Γοκθδερα γιατί ενώ άλλαξα το πληκρτολόγιο στα Αγγλικά αυτό δε μ'άκουσε...
May 26 2011 19:25
Kai → Jorg
Εσύ φταις που αγνόησες το βαθύ νόημα που είχε η φατσούλα και το έκανες ολόκληρο θέμα. :hahaha: Τουλάχιστον παραδέχεσαι το λάθος σου εν μέρει.
May 26 2011 19:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed