Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όχι όχι εντάξει, δε θα σε τρελάνω, εξάλλου καλά είναι, να διαβάσω και λίγο. Αν με τα δώσεις και τα διαάσω και με μείνουν μόνο αυτά στο internet θα κάνω τα πάντα να φτάσω up-to-date και μετά πάει η εξεταστική! ΧΡ Αλλά ναι, με το που θα τελειώσω τα ικά σου με βλέπω την επόμενη μέρα up-to-date και comment τεραστιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίων διαστάσεων στο thread!
Jun 01 2011 09:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

LOL! XD Πραγματικά σκεφτόμουν να κανονίζαμε μια μέρα -πριν τη Δευτέρα- να έφερνες πίσω αυτά και να δου έφερνα τα επόμενα αλλά δεν ξέρω αν θα βολέψει. Το καλό είναι ότι αφού τελειώσεις τα volumes και τα πιάσεις online σε βλέπω πολύ σύντομα up-to-date XD
Jun 01 2011 07:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Just finished Reborn volume #12...I'm obsessed! Btw that Gokudera looks nice~!
May 31 2011 22:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Να πάω να γράψω δεν κρατήθηκα; Απλά δεν λέει να βρίσκω συνέχεια τα δικά σου επειδή είτε το έχουμε δει και οι δύο είτε ξέρω τι βλέπεις και διαβάζεις.
May 31 2011 22:22
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Δεν σε κρατάει κανένας but anyway.
May 31 2011 21:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αυτό εδώ σου έλεγα σήμερα [URL]http://www.mangafox.com/manga/welcome_to_room_305/[/URL] :)
May 31 2011 20:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Θέλω να γράψω ποιο είναι αυτό που έβαλες στο ανιμε pictures trivia T^T Καλά μα κανένας δεν το βλέπει; .ο.Ο
May 31 2011 17:15
Photo

iristellaKai

Nιαχ νιαχ νιαχ. ΧD Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ πάντως σαν ταινία. I hope you ll like it too.
May 30 2011 16:13
Photo

Kaiiristella

Ω, thanks. :hahaha: Θεϊκό το strike που έκανες στο APT, ψαχνόμασταν όλοι μας. Now I have to watch this movie just for the hell of it και δεν τιμάω εύκολα ταινίες.
May 30 2011 15:39
Photo

iristellaKai

Νίκησες το anime picture trivia. Αρχικά δεν το είχα δει το post σου και είχα βάλει όχι αλλά μετά είδα ότι μέχρι να γράψω το δικό μου ποστ είχες βρει εσύ το σωστό. Οπότε δικό σου. :3
May 30 2011 15:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Διάβασα ακόμα ένα κομμάτι της ιστορίας. Το έστειλα στο mail.
May 30 2011 12:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τρελός δε λες τίποτα. Έξω να βρέχει και μέσα να έχει ζέστη. Έβρεχε και είχα ανοιχτό το παράθυρο για δροσιά. Εν τω μεταξύ το έχω ακόμα ανοιχτό και τώρα που κάθομαι στο κρεβάτι έρχεται η μυρωδιά κάτω από την κρεπερί και μου έχει σπάσει τη μύτη, έλεος. Too large and too messy. Είναι χωρισμένος προς το παρόν σε 1-2-κλπ με μπόλικες μέσα στον καθένα και ένας Θεός ξέρει πόσα διπλά ή τριπλά θα βρω κατά στο συμμάζεμα. Άρχισα να σκέφτομαι να το αφήσω για όταν θα πάμε στο χωριό, αφού θα κόβω που θα κόβω φλέβες τουλάχιστον ας τις κόβω κάνοντας κάτι.
May 29 2011 19:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Α τον άχρηστο...και καλά γιατί δεν κάνουν κάτι απ'τη σχολή να του δώσουν να καταλάβει ότι οι βακείες αλλού? Αλλά κι αυτοί τόσο ενδιαφέρονται...? Gokudera's file is too large to be put into order! Hun! xD Πάντως είδες, άκυρες συζητήσεις σε δίνουν ιδέες για να κατεβάσεις φωτογραφίες! Αχ να δεις μια βροχή εδώ, μέσα σε 20 λεπτά από ήλιο σε βροχή, σε κατακλυσμό σε συννεφιά! Τρελός ο καιρός φιλενάδα, πάλι καλά που βγήκαμε χθες κι όχι σήμερα...
May 29 2011 19:48
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, καλά. Και την άλλη χρονιά που τον είχαμε και είχα ενημερώσει για το πώς γίνεται το μάθημα μέσα στην τάξη είδαμε πώς έφυγε. Μην το ψάχνεις, πραγματικά. Ναι, ακριβώς αυτό. Beelzebub έχω πολύ καιρό ν' αποθηκεύσω είναι η αλήθεια και θα έχει αρκετό πράμα (φαντάζομαι) οπότε ίσως στραφώ προς τα εκεί αν και είχα ένα δύο άλλα στο μυαλό μου που τα έχω μισοτελειωμένα. Έλεγα να τακτοποιήσω τον φάκελο που λέγαμε, αλλά νομίζω ότι περισσότερ θα τα πίξω με τα χάλια που έχει παρά θα περάσω την ώρα μου :zetsubou: Τι βροχή είναι αυτή; Μόλις έριξε ένα μπουμπουνιτό... τα έδωσε όλα XD
May 29 2011 18:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A ναι σωστά, αυτός ο βαρεμένος είναι...που είναι και πτυχιακή! Πω ρε συ...κάποιος πρέπει να κάνει ένα επίσημο παράπονο για τον τύπο μπας και καταλάβει! Χα χα, το θυμάμαι εκείνο το site, με είχες στείλει ένα link κάποτε θυμάμαι καθώς και οι φώτο του Himekawa και Toujou ήταν απο κεί, ναι?
May 29 2011 18:10