Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μπα, είναι περισσότερο γιατί δε μου έλεγε τι ήθελε για να έχει άτομο στην τάξη στην ουσιά. Αντί για 3 μήνες θα μου είχε πάρει έναν ΑΝ καθόταν να μου εξηγήσει πώς και τι. Λίγο εδώ, λίγω εδώ και λίγο εδώ... XD Δεν μπαίνει DA αλλά μπορεί να ξεσπάσω στο pixiv αργότερα μόλις τελειώσω αυτά που θέλω να έχω τελειωμένα ως σήμερα.
May 29 2011 18:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Noμίζω το πρώτο...Πάντως ρε συ, υπομονή! Λίγο εδώ, λίγο deviantart, που θα πάει θα κάνεις την εργασία, ή μάλλον θα την τελειώσεις! XD
May 29 2011 17:43
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ή ήταν τόσο κουλ που είχε χαραχτεί στη μνήμη σου ή είχες πάθει τέτοια φρίκη που τονθυμάσαι ακόμα να φανταστώ γι' αυτό τον θυμάσαι ως σήμερα. XD
May 29 2011 17:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha ha! Όχι, είναι παλιά, και μάλιστα είναι animation. Αχ, δεν τη θυμάμαι καθόλου πως πήγαινε πάντως, απλώς θυμάμαι τον cool Αλέξη! xD
May 29 2011 17:05
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πες μου ότι είναι μία που είναι ένας κάνει διάφορά, χαϊζεύει τα μαλλιά του και σε κάποια φάση κάνει μια "άξιζε η αναμονή" γιατί είναι η πιο χαζοκαμμένη διαφήμιση για μαλλιά που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. :nanteee: Δουλεύω την εργασία και βαριέμαι, μπάινε συνεχώς στο anime.gr. Τουλάχιστον μάλλο θα την τελειώσω ως το τέλος της βδομάδας. Ή θα μου μείνουν τα ψιλά στο τέλος.
May 29 2011 14:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lolololol, από τη διαφήμηση του σαμπουάν με τον cool Αλέξη! xD
May 29 2011 14:22
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Που κρύβεται πίσω από τις λέξεις; Νο, srz, who is cool Αλέξης;
May 29 2011 13:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Στο Αχ, [s]Κουλ[/s] Yousuke... ξες τι με ήρθε στο μυαλό αμέσως? Ο cool Αλέξης! xD xD xD
May 29 2011 13:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ψυχρά δε λες τίποτα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Αφού τώρα που το συνειδητοποιώ σκέφτομαι να πέσω σε κατάθλιψη για καμιά 2-3 μέρες. Αφού κατά βάθος όλα αυτά δεν τα λέω γιατί μου φάνηκε ότι χάλασε η ιστορία στα τελευταία κεφάλαια, είναι ο πόνος μου που εξωτερικεύεται σε μορφή κακόβουλων σχολιών για τη δουλειά του μετά την απόρριψη που έφαγα. Αχ, [s]Κουλ[/s] Yousuke...
May 29 2011 13:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα χα! Σε έδωσε ψυχρά ο άτιμος έτσι? xD Ούτε καν το τηλέφωνο να μη σε στείλει το καινούργιο, α πα πα πα πα...!
May 29 2011 13:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, μέσα σ' όλη αυτή την απόγνωση σκέφτηκα ν' ανεβώ στην ταράτσα και να πατήσω μια φωνή αλλά συνήθλα γρήγορα. Επίσης έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια με τον mangaka και πρέπει να έχει αλλάξει νούμερο. Κρίμα και νόμιζα ότι είχαμε μια βαθύτερη σχέση. Νομίζω ότι πλέον πρέπει να κάνει παρέα μόνο με Gama-τα άτομα και τον Kubo. Αχ, πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι με τα χρόνια.
May 29 2011 13:34
Photo

KaiKenny

Ναι, όντως αυτοί πρέπει να είναι οι πιο σαδιστές χρήστες, χάνεις τον ύπνο σου, τρελαίνεσαι από την αγωνία. Από την άλλη υπάχρουν και οι μαζοχιστές φανς οι οποιοί γράφουν διαρκώς ότι δεν τους αρέσει κάτι άλλα συνεχίζουν ακάθεκτοί χωρίς να αναφέρουν τους λόγους. Στοίχημα ότι δεν το κάνουν επειδή απλά δεν θέλουν να σχολιάσουν πώς και τι, απλά είναι το μόνο έμμεσο κάλεσμα προς τους σαδιστές φίλους μας που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αχ, τίποτα δεν όμως ξεπερνάει (και δε σταματάει) όμως το Post Count Freak που ως μοναδικό σκοπό έχει να γεμίσει αυτήν την υπέροχη μπλε μπάρα κάτω από το username του. Έχει τα χαρίσματα όλων όσων έχουν αναφερθεί ως τώρα και τα συνδιάζει ταυτόχρονα με μια τάση αφαιρετικότητας, γράφοντας όσο πιο λίγα μπορεί για να μη κουράσει τους γύρω του και τον εαυτό του.
May 29 2011 13:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όχι, δεν παίζει...και είμαστε και μακρυά από Ιαπωνία να μας ακούσει ο manga-ka! xD Παρόλαυτα, εγώ ακόμα ελπίζω κι επειδή ακόμα δεν είμαι σε φάση Κατερίνας (να ακούω Gama -όπως αυτή ακούει Ichigo- και να κάνω seppuku) του δίνω μια ακόμα ευκαιρία...Τι στο καλό θα βελτιωθεί κάποια στιγμή. Κααααάποια στιγμηηηηηηηηηή...
May 29 2011 13:23
Photo

KennyKai

Σωστά. Γιατί άμα σου πει ότι το βάζει on hold, χάνεσαι μέσα στο μυστήριο. Δεν ξέρεις γιατί το βάζει on hold, δεν ξέρεις γιατί δεν το κάνει drop... δεν ξέρεις ούτε καν τι περιμένει να γίνει για να το ξαναπιάσει... δράμα. :hihi2:
May 29 2011 13:23
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Φώναζα στον καημένο τον Gama που ήταν που ήταν σαν πρωταγωνιστής, ήρθε και απόγινε... δεν παίζει να μ' ακούσει δυστυχώς.
May 29 2011 13:17