Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σόρυ, ήμουν εκτός σπιτιού κι εκτός Θεσ/κης γενικότερα οπότε δεν θα μπορούσα να είχα δει το μνμ. Αν και η απάντηση είναι προφανής πλέον ευχαριστώ άλλη μια φορά για την πρόταση αλλά δεν γινόταν. Θα τα πούμε και το Σάββατο από κοντά! 2 μέρες μας μείνανε.
May 26 2011 16:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλημέρα! Λοιπόν, για το Κινέζικο που λέγαμε, 2κ30 στην Πλατεία Αροστοτέλους στο πέταλο, εκεί που παίρνω το λεωφορείο. Σε βολεύει? Γενικότερα, θα ρθεις τελικά? xD
May 26 2011 09:56
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Toν έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος αλλά δεν του καίγεται καρφί. Και εδώ που τα λέμε γιατί να του καεί αφού τον αφήνουν να κάνει ότι θέλει. Σ' αυτή την περίπτωση όντως ισχύει το "λεφτά υπάρχουν". :kakaka: Το Gintama δε χρειάζεται λαμπάδες για να πάει ΤΟΡ, πηγαίνει με την αξία του. Ε, καλά εντάξει. Κατ' αρχήν θα ήταν δύσκολο ο Kenshin να μην είχε τους περισσότερους fans μιας και είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά τουλάχιστον είναι καλός πρωταγωνιστής! Δεν είναι σπαστικός, έχει την πλάκα του, δε χρειάζεται να γίνει ηλίθιος για να βγάλει γέλιο, αλληλεπιδρά υπέροχα με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Και μιλάμε μια δουλειά την οποία ο mangaka από την αρχή μέχρι του τέλος την χαρακτήριζε πειραματική και ανώριμη και ποτέ δεν έμενε ευχαριστημένος. Όσο για τον Saito είναι τόσο κουλ. Δηλαδή ήξερε τα πάντα, και όταν λέμε τα πάντα τα πάντα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν, αλλά δεν μου την έδωσε ούτε μία φορά. Αυτό που μ' αρέσει πάντως και στις δυο δουλειές του Watsuki που έχω δει, αν και το Busou μόνο σε anime, είναι ότι δίνει σε κάθε χαρακτήρα του κάτι που να τον κάνει ενδιαφέρον ανάλογα με το ρόλο που παίζει. :hihi2: Άσχετο, μιας και το ανέφερα, όταν έβλεπα το anime του Busou άραγε μόνο εγώ γελούσα κάθε φορά που άκουγα το "Bravo!"; Άπαιχτος ο seiyuu. Δεν είναι χαζός μωρέ, χαζοχαρούμενος είναι :hahaha: Στοίχημα ότι αν άκουγεται ότι είναι ο μόνος imba χαρακτήρας στο Reborn! θα γελούσε και ο ίδιος. :hahaha:
May 26 2011 08:05
Photo

Kai → Jorg

T~T Το έχω διαβάσει αυτό, θέλω κι άλλο. Τι μου το θύμισες; Ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω που βγαίνει κάθε μήνα. It's too soon for me και σε ζηλεύω.
May 25 2011 18:40
Photo

Napster → Kai

Το πιο ωραιο με τον Kubo-sama ειναι αυτα που γραφουν στο wiki για αυτον. [B]Occupation[/B]: Manga Artist-Grandmaster Troll [B]Previous Occupation[/B]: Being Masashi Kishimoto Considered the trolling master of all Mangaka! Ενταξει, ειναι trollοsite αλλα μου αρεσει πολυ. xD Τρελο κλαμα εριξα οταν το ειδα για πρωτη φορα. Ασε, ασε. Μην μου θυμηζεις τους Nirvana με το trolloalbum τους. [spoiler]Τα ιδια χαπακια περνουμε, don't worry. xD[/spoiler] Oh...oh...wait, μου λες να αναψω λαμπαδες για να παει και η δευτερη season του Gintama για top?:hahaha: :hahaha:Μωρε καλος ειναι o Sano, π.χ. εμενα ειναι ο 6 αγαπημενος μου απο το RuroKen, αλλα δεν εχει και πολλους fans, οι περισσοτεροι θα ειναι fans του Kenshin ή του Saito. [spoiler][IMG]http://forthelolz.net/randomness/brofist.jpg[/IMG][/spoiler]Πεστα, πεστα , και εγω αυτα λεω αλλα οι αλλοι με κοροιδευουν. :hahaha:Edit: Επισης ο Yamamoto δεν ειναι χαζος, ειναι ο μονος imbahhhhh χαρακτηρας στο Reborn!:8):
May 25 2011 14:04
Photo

Jorg → Kai

[url=http://www.mangareader.net/pandora-hearts/61]Βγήκε καινούριο Pandora Hearts. :P[/url]
May 25 2011 13:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Oχι, δεν φαντάζεσαι τι αγανάκτηση είχε. Θέλει τον Yamamoto χαζοχαρούμενο όπως πάντα. Και για να πω την αλήθεια κι εμένα με είχε χαλάσει άσχημα. Για να φτάσεις βέβαια σε αυτό το σημείο έχεις πάααρα πολύ μιας και ήταν στο τελεταίο Arc. Ωραία, τότε με την πρώτη ευκαιρία ανεβάζω τον φάκελο και στέλνω. :hahaha: Έχει και το fanservice του μέσα οπότε θα έρθει κουτί.
May 25 2011 12:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πω πω πω...εμ, φαντάζομαι, να της βγάλανε τον αγαπημένο χαρακτήρα τόσο OOC...αλλά μπορεί απλλώς έτσι να τον ήθελε η manga-ka. Ή που θα καίει και θα είναι σπίρτο αναμμένο κι όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο ή που θα πηγαίνει τόσο αργά που οι άλλοι θα φοβούνται μη σβήσει! xD Τι να κάνεις, έτσι είναι αυτά τα πράγματα...τώρα θέλω ακόμα περισότερο να το φτάσω εκεί! Μπουααααααααα! Τι να με πειράζει καλέ, σιγά και το μεγάλο spoiler! Δε με πειράζει να ξέρω ότι έχει 10 χρόνια μετά μορφή αλλά γιατί κι εφόσον δε με λες σιγά!
May 25 2011 12:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χάλια το πήρε η μικρή :hahaha: την είχα να αναλύει επί ώρα το πώς δεν την άρεσε εκείνο το κομμάτι. Ευτυχώς ήταν σύντομο και μετά οι στροφές πέσανε και πάλι. Έκαψε πολύ και ξέμεινε μάλλον. Of course. :hahaha: Eλπίζω να μην σε πειράζει η Τen Years Later μορφή του μέσα στον φάκελο. Δεν είναι και συγκλονιστικό spoiler. Θα τη δεις παντού αν πας να ψάξεις.
May 25 2011 12:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Koίτα ότι προσπάθησες προσπάθησες...αλλά κάτι μου λέει ότι το έκανες ακριβώς όπως θα το έκανε αυτός οπότε κάπου το χασες xD Ha ha ha ha ha ha ha πέθανα στις στροφές το δευτερόλεπτο! Ε αφού το κάνει κι αυτό κάτι γίνεται-δηλαδή από κάρβουνο άρχισε να καίει μαζούτ επιτέλους? Ωχ, πόσο OOC...και πόσο τα πήρε η μικρή σε εκείνη την arc? Lol, την φαντάζομαι! Νο! *Le gasp* Yaaaaaaay; Mukuro Mukuro Mukuro Mukuro fan service! xD xD xD Πάει κάηκα εντελώς. Και φυσικά αυτό να μείνει μεταξύ μας...έστω κι αν μπαίνουν πόσα άτομα στα VM σου και παίζει να το δουν, πρέπει να μείνει μεταξύ όλων μας, έτσι παίδες?
May 25 2011 11:53
Photo

Kai → Jorg

Ναι, πάντα το καλοκαίρι πέφτουν τα πράγματα. Τα βάσανα του μαθητή. Κουράγιο. Oh, my, τότε το αναΐμ είναι δημιουργία μου; Θα ζητήσω copyrights. H ιστορία που κάνουμε είναι γενικά σπάσιμο. Ούτε εμείς είχαμε κάνει για Ιαπωνία. Φτάσαμε αλλά την είχαμε προσπεράσει επειδή δεν ήταν στην ύλη.
May 25 2011 11:42
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ι had to defend him anyway (did I really do that?), να σας προλάβω. :hahaha: Μα ναι ρε, μη νομίζεις και αργότερα τα αίματα σάλτσες θα είναι, απλά θέλανε να κάνουν πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι. Οκ, εντάξει, τουλάχιστον αργότερα αρχίζει να ανεβάζει περισσότερες στροφές το δευτερόλεπτο. Τόσο που σε κάποια φάση βγήκε OOC. Also, in order to show off my gathering skills I can provide you with a delicious Mukuro folder in the coming days, it has been gathered with passion and fatigue.
May 25 2011 11:33
Photo

Jorg → Kai

Άσε, τώρα θα αρχίσω και μαθήματα το καλοκαίρι, οπότε, λιγότερος ελεύθερος χρόνος. Τουλάχιστον η καλοκαιρινή season δεν φαίνεται και τόσο ενδιαφέρουσα. Ανάιμ (στο "α" ο τόνος. :P). XD Που το θημήθηκες. :hihi2: Στη τρίτη γυμνασίου, περίμενα να μπούμε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο που έπερνε μέρος και η Ιαπωνία. Μπήκαμε στο κεφάλαιο, αλλά δεν προλάβουμε να πούμε για την Ιαπωνία. Περιττό να πω ότι όταν δίναμε ιστορία, καθόμουν και διάβαζα για την Ιαπωνία. :hahaha:
May 25 2011 11:32
Photo

Kai → Jorg

Oh, I know this kind of situation. Καλοκαιρινές διακοπές - no updates. Εκτός του ότι σκας ο μαραθώνιος μετά είναι ένα θέμα. Μέχρι να καταφέρεις να τα δεις όλα για να φτάσεις σ' αυτή την αίσθηση ότι και καλά κατάφερες κάτι όταν φτάνεις επιτέλους ξανά uptodate. Άλλωστε, πώς μπορείς να ζήσεις χωρίς τα αγαπημένα σου αναΐμ :hahaha: Διάβασε παιδί μου RuroKen, δεν φταις εσύ που δεν πέφτει Ιαπωνική ιστορία στις εξετάσεις. Θα βοηθούσε εν μέρη, [I]πολύ εν μέρη.[/I]
May 25 2011 11:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

You said it best! -.- Wait what; nooooooooooooooooooooo! Wait till I'm up to date first...Ah, Mukuro's eye and first realm of Hell...how nice (OK, now I know I'm bad xD) Mα αγάπη, δεν είπα κάτι κακό μόνο την αλήθεια... :D Χα χα, σοβαρά τώρα τον πάω πάρα πολύ και τους δύο και τον χαζό με το ρόπαλο που γίνεται σπαθί κι ακόμα εκεί που είμαι εγώ είναι "Α, παίζουμε τη Μαφία". Βλαμμένο. xD
May 25 2011 11:21