Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
A, OK.
Ε χε χε, ναι. Θα αλλάζει εποχιακά. (-->θα το άλλαζα σύντομα αλλά έδωσες την ιδέα so it STAYS xD)
Jan 27 2012 10:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άσχετο... Το πρόσεξα στην υπογραφή καθώς πατούσα το sent.
Saint Seiya TLC > Άλλαξέ το σε Saint Saiye LC καθώς έτσι είναι γνωστό στους fans να μην μπερδεύονται όσοι το ψάξουν.
Επίσης ο Shion είναι και χαρακτήρας στο original, οπότε ούτως ή άλλως θα του βγουν αρκετά αποτελέσματα αν ψάξουν το όνομά του σαν Aries Shion.
ΥΣΤ. ΧD Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό με τα Χριστούγεννα θ' αλλάζει εποχιακά; πχ Οι απόκριες πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.
Jan 27 2012 10:15
Kai → mono
:ρ Just to be clear, δεν το εννοούσα έτσι, ότι ήρθες για να το κάνεις ή το έκανες dibs (το έγραψα και στην παρένθεση), απλά το έφερα ως παράδειγμα μιας και υπήρχε μέσα στο thread.
Jan 27 2012 10:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
Παρακαλώ πολύ και όντως ταιριάζει. Από πού είναι ρε συ όμως αυτός ο χαρακτήρας?
Jan 27 2012 00:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Domo-domo. Ταιριάζει και χρωματικά με το προφίλ μου, παρόλο που αυτό το είχα κάνει νωρίτερα και απλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει.
Jan 26 2012 23:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Το είδα και μόλις τελείωσα να το διαβάζω~! Καινούργιο σετ βλέπω παρεπιμπτόντως. Μεγιές.Τα υπόλοιπα έρχονται σε μήνυμα.
Jan 26 2012 23:55
Kai → Kenny
Βασικά με το emoticon νόμιζα ότι ταράχτηκες μήπως τελειώσει.
Δεν μπορώ να πω ότι κουράζει για την ώρα αλλά, προσωπικά μιλώντας πάντα, νομίζω ότι τα twists που θα έχει από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πολύ καλά για να μην κουράσει στη συνέχεια. Τώρα τι μπορεί να καταφέρει με έναν μόνο καθρέφτη, μόνο ο Kanou το ξέρει.
Πρέπει να συγκινήθηκε πάρα πολύ είναι η αλήθεια, το τσουντέριασμα είναι θεαματικό.
Πρέπει να συγκινήθηκε πολύ και με το τελευταίο review του Petran όμως και το βγάζει την εικόνα πάνω-πάνω χωριστά για να τη θαυμάσουμε. XD
Jan 26 2012 19:12
Kenny → Kai
Bασικά μου άρεσε, απλά... ήρθε λίγο ξαφνικά. Τώρα αν όντως πλησιάζει το τέλος ή όχι, it remains to be seen. Προσωπικά δεν με κουράζει, κι 100+ chapters διαβάζω άμα λάχει, αλλά άμα ο συγγραφέας θέλει να το κρατήσει σύντομο, so be it.
Το forum συγκινήθηκε βρε, γι' αυτό. :P
[spoiler]:hypno: Δες Bebop. :hypno:[/spoiler]
Jan 26 2012 19:03
Kai → Kenny
Με την υπόθεση που έχει δεν θα μπορούσε να συνεχίσει για πάρα πολλά κεφάλαια εκτός κι αν άλλαζε το αρχικό concept και δεν ασχολιόταν συνεχώς με τον συγκεκριμένο καθρέφτη. Αν όντως πάει για κλείσιμο, τουλάχιστον η συγκεκριμένη σειρά θα θα έχει ένα αξιοπρεπές τέλος και μια αξιοπρεπή ιστορία.
Από τότε που ανέλαβες θέση διαχειριστή, τσουντεριασε το φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο.
Jan 26 2012 18:56
Kenny → Kai
Το πιο πρόσφατο chapter του KnKnH σε ένα emoticon:
[SPOILER][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/tuzki09.gif[/IMG][/SPOILER]
Jan 26 2012 18:04
Kai → Kamen Tantei Zura
:roar: Θα πάω να βάλω ότι είμαι male, δεν φταίω εγώ που δεν το κοιτάνε.
Jan 26 2012 17:17
Kamen Tantei Zura → Kai
Ναι, βασικά είναι ουδέτερο. Θα μπορούσες να βάλεις και την Hime στο icon.
Jan 26 2012 17:11
Kai → Kamen Tantei Zura
Αυτό φέρνει σε "πιο κοριτσίστικο" ή να βάλω την Barbie τελικά;
Jan 26 2012 17:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed